Blog Eindhoven

Blog Eindhoven

#monkblog #monkein

 • basics-boulderen-hangen
  Blog

  Hangtraining, hoe moet dat?

  Vingerkracht is niet alles. Maar boulderaars die technisch goed klimmen worden er nog beter van. Ook als je maar een half uurtje hebt om te trainen (of je gedwongen in quarantaine moet), kan hangtraining helpen je vingerkracht te behouden. In deze…

 • Blog - AMSTERDAM

  Klimdocu’s die je zo op YouTube kan checken

  Paid streaming uitgekeken of gewoon geen zin om een abonnement te nemen? In deze lijst vind je vette YouTube docu’s die je kunt checken nou je even zonder Monk zit.

 • Blog

  #evenzondermonk (liveblog)

  De komende tijd verwennen we je met allerhande tips om je leven zonder Monk zo chill mogelijk door te komen. Dit is een liveblog, deze wordt dagelijks bijgewerkt.

 • Blog

  Leesvoer voor klimmers

  Het is vervelend als je niet kan klimmen, maar met een goed boek vliegt de tijd. Daarom hebben we een lijst met leesvoer op rijk gezet voor klimmers. Klimboeken voor als je even zonder Monk moet.

 • Mette op één op het NJK
  Blog

  Mette Nederlands Kampioen Meisjes Junioren

  Het Nederlands Jeugdkampioenschap boulderen 2020 vond plaats en bij de junioren pakte jeugdlid Mette van Liemdp de nationale titel. Ook dit jaar was het een goed NJK voor Monk Jeugdleden, die in bijna elke leeftijdscategorie vertegenwoordigd waren.

 • Wiebe-monk-teamtraining
  Blog

  Geen NJK voor jeugdlid Wiebe door blessures

  Dit seizoen volgen we twee jeugdklimmers tijdens hun voorbereiding en wedstrijden. Voor jeugdlid Wiebe viel dit jaar tegen en door blessures was na Jeugd Boulder 4 zijn seizoen voorbij.