Boulderlessen & training

BoulderBasics introductieles

boulderlessen-boulderbasics-monk-ein

BOULDERBASICS
introductieles
voor beginners

Nog nooit geklommen of geboulderd? Geen probleem. We geven bijna elke avond BoulderBasics: onze gratis introductieles bedoeld om je snel op weg te helpen. Aanrader voor elke nieuwkomer! Reserveren is niet nodig.

Personal training

boulderlessen-personal-training-monk-ein

PERSONAL TRAINING
boulderles op maat
voor alle niveaus

Personal training is de beste weg omhoog. Wij hebben voor elk niveau en boulderprobleem een specialist in huis. Boek één, twee of meer lessen, alleen of met je klimmaatjes. Alles in overleg met jou, op de door jouw gewenste tijd. Kost wat, maar dan heb je ook wat!

Jeugdlessen

boulderlessen-jeugdtraining-monk-ein

JEUGDTRAINING
wekelijks boulderles
voor jeugdleden

Boulderen is mogelijk vanaf 6 jaar. Voor de jeugd die graag klimt en beter wil worden bieden we in Monk Eindhoven jeugdtraining aan voor verschillende groepen.

Team training

boulderlessen-team-training-monk-ein

TEAM TRAINING
wekelijkse toptraining
op uitnodiging

Monk team training is voor de sterkste klimmers in Monk die het maximale uit zichzelf willen halen.

Workout groepsles

boulderlessen-workout-monk

WORKOUT
wekelijkse groepslessen
voor alle niveaus

Eén uur per week samen superhard trainen! Groepslessen zijn gezellig en super leerzaam. Je boulderniveau is niet van belang, de workouts zijn algemeen van aard. Wordt binnen no time beter en sterker!

Training at home

Trainen in Monk Eindhoven is natuurlijk het beste voor je kracht en techniek maar er zijn voldoende tools om ook thuis je kracht op peil te houden.

Zo loont het bijvoorbeeld om je vingers sterker te maken door te trainen op hangboards. Of kweek een megabiceps met je eigen campusbord. Belangrijk is wel om dit verantwoord te doen!

In de Monkshop vind je een hoop trainingsmaterialen en trainingsboeken die je hierbij kunnen helpen.

monk-bouldergym-rotterdam-overview-10

Bij Monk hebben we op alle locaties een shop waar ons personeel voor je klaar staat bij het uitzoeken van je eerste materialen. Daarnaast hebben we een webshop waar je alles makkelijk en snel kunt bestellen.

Wist je trouwens dat als lid van Monk je 10% ledenkorting krijgt op al hun aankopen, zowel online als in-store? Kijk op onze pagina over ledenkorting hoe je deze korting kunt claimen. Ben je benieuwd waarom je lid zou moeten worden van Monk en hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk dan onze pagina over het Monk lidmaatschap.