Boulderlessen & training

Boulder Basics introductieles

boulderlessen-boulderbasics-monk-ein

BOULDER BASICS
introductieles
voor beginners

Boulder Basics is er speciaal voor nieuwkomers. Het is dé manier om kennis te maken met boulderen en Monk Eindhoven. Donderdag van 19.00 tot 20.00u en zondag van 10.00 tot 11.00u.

Boulder Fundamentals

boulderlessen-personal-training-monk-ein

BOULDER FUNDAMENTALS
reeks technieklessen
voor beginners

Boulder Fundamentals is er voor de startende boulderaar. In deze driedelige, maandelijkse cursus leggen we alles uit over technisch boulderen. Na drie weken weet je hoe je opwarmt, boulders leest en grepen belast.

Boulder Advanced

BOULDER ADVANCED
reeks technieklessen
voor gevorderden

De Boulder Advanced cursus richt zich op gevorderde boulderaars vanaf 18 jaar. In deze driedelige cursus duiken we niet alleen dieper in de technische aspecten van boulderen, maar leer je ook meer over de juiste training die je nodig hebt om sterker te worden.

Personal training

PERSONAL TRAINING
boulderles op maat
voor alle niveaus

Wil je beter worden en heb je behoefte aan training op maat? Kies voor personal training en schakel de hulp in van een van onze ervaren trainers. Wij hebben bij Monk Eindhoven voor elk niveau en boulderprobleem een specialist in huis.

Small Group Training

SMALL GROUP TRAINING
boulderles op maat
voor een klein groepje

Loop je samen met jouw boulder-vrienden op hetzelfde probleem vast? Meld je dan met 2 tot 5 mensen aan voor de Small Group Training. Je duikt onder begeleiding van een van onze ervaren trainers de diepte in om een gepersonaliseerde oplossing te vinden.

Jeugdtraining

boulderlessen-jeugdtraining-monk-ein

JEUGDTRAINING
wekelijkse boulderles
voor jeugdleden

Boulderen is mogelijk vanaf 6 jaar. Voor de jeugd die graag klimt en beter wil worden bieden we in Monk Eindhoven jeugdtraining aan voor verschillende groepen.

Inlooptraining

INLOOPTRAINING
wekelijkse open training
voor jeugd van alle niveaus

Op zaterdag hebben we inlooptraining voor jeugd tussen 6 en 18 jaar. Bedoeld voor niet-leden, of je beginner bent of gevorderd. Onze trainers geven iedereen tips op maat. Iedere zaterdagochtend van 9:30u tot 11:00u.

Selectietraining

boulderlessen-team-training-monk-ein

SELECTIETRAINING
wekelijkse toptraining
op uitnodiging

De selectietraining is voor de sterkste klimmers in Monk die het maximale uit zichzelf willen halen.