Boulderlessen & training

Boulder Basics introductieles

BOULDER BASICS
introductieles
voor beginners

Boulder Basics is er speciaal voor nieuwkomers. Het is dé manier om kennis te maken met boulderen en Monk Amsterdam. Reserveer via de Monk app of de Monk portal in je browser.

Boulder Fundamentals

boulderlessen-personal-training-monk-ein

BOULDER FUNDAMENTALS
reeks technieklessen
voor beginners

Boulder Fundamentals is er voor de startende boulderaar. In deze driedelige, maandelijkse cursus leggen we alles uit over technisch boulderen. Na drie weken weet je hoe je opwarmt, boulders leest en grepen belast.

Boulder Advanced

BOULDER ADVANCED
reeks technieklessen
voor gevorderden

Deze nieuwe cursus richt zich op gevorderde boulderaars vanaf 18 jaar. We gaan dieper in op het technische aspect van boulderen en je leert meer over de juiste training om sterker te worden.

Personal training

boulderlessen-workout-monk-rtm

PERSONAL TRAINING
boulderles op maat
voor alle niveaus

Wil je beter worden en heb je behoefte aan training op maat? Kies voor personal training en schakel de hulp in van een van onze ervaren trainers. Wij hebben bij Monk Amsterdam voor elk niveau en boulderprobleem een specialist in huis.

Small Group Training

SMALL GROUP TRAINING
boulderles op maat
voor een klein groepje

Loop je samen met jouw boulder-vrienden op hetzelfde probleem vast? Meld je dan met 2 tot 5 mensen aan voor de Small Group Training. Je duikt onder begeleiding van een van onze ervaren trainers de diepte in om een gepersonaliseerde oplossing te vinden.

Workout

boulderlessen-workout-monk

WORKOUT
wekelijkse groepslessen
voor alle niveaus

Eén uur per week samen superhard trainen! Groepslessen zijn gezellig en super leerzaam. Je boulderniveau is niet van belang, de workouts zijn algemeen van aard. Wordt binnen no time beter en sterker!

Jeugdtraining

JEUGDTRAINING
wekelijkse bouldertraining
voor jeugdleden

Boulderen is mogelijk vanaf 6 jaar. Voor de jeugd die graag klimt en beter wil worden bieden we in Monk Amsterdam jeugdtraining aan voor verschillende groepen.

Inlooptraining

INLOOPTRAINING
wekelijkse open training
voor jeugd van alle niveaus

Op zaterdag hebben we inlooptraining voor jeugd tussen 6 en 18 jaar. Bedoeld voor niet-leden, of je beginner bent of gevorderd. Onze trainers geven iedereen tips op maat. Iedere zaterdagochtend van 9:30u tot 11:00u.