Boulderlessen & training

Boulder Basics introductieles

BOULDER BASICS
introductieles
voor beginners

Boulder Basics is er speciaal voor nieuwkomers. Het is dé manier om kennis te maken met boulderen en Monk Hilversum. Reserveer nu via de knop hieronder.

Boulder Fundamentals

workout-krachttraining-monk-bouldergym-rotterdam

BOULDER FUNDAMENTALS
reeks technieklessen
voor beginners

Boulder Fundamentals is er voor de startende boulderaar vanaf 18 jaar. In deze driedelige cursus leggen we alles uit over technisch boulderen. Na drie weken kun je zelf goed voorbereid aan de slag in de hal. Je weet hoe je opwarmt, boulders leest en grepen belast.

Boulder Advanced

BOULDER ADVANCED
reeks technieklessen
voor gevorderden

De Boulder Advanced cursus richt zich op gevorderde boulderaars vanaf 18 jaar. In deze driedelige cursus duiken we niet alleen dieper in de technische aspecten van boulderen, maar leer je ook meer over de juiste training die je nodig hebt om sterker te worden.

Personal training

boulderlessen-personal-training-monk-ein

PERSONAL TRAINING
boulderles op maat
voor alle niveaus

Wil je beter worden en heb je behoefte aan training op maat? Kies voor personal training en schakel de hulp in van een van onze ervaren trainers. Wij hebben bij Monk Hilversum voor elk niveau en boulderprobleem een specialist in huis.

Small Group Training

SMALL GROUP TRAINING
boulderles op maat
voor een klein groepje

Loop je samen met jouw boulder-vrienden op hetzelfde probleem vast? Meld je dan met 2 tot 5 mensen aan voor de Small Group Training. Je duikt onder begeleiding van een van onze ervaren trainers de diepte in om een gepersonaliseerde oplossing te vinden.

Jeugdtraining

boulderlessen-team-training-monk-ein

JEUGDTRAINING
wekelijkse boulderlessen
voor jeugdleden

Je traint wekelijks met je vaste groep en leert elke week iets nieuws met leuke spellen en oefeningen. We doen samen mee aan wedstrijden en het is vooral heel gezellig. We hebben verschillende groepen voor leden tussen de 6 en 18 jaar.

Inlooptraining

boulderlessen-jeugdtraining-monk-ein

INLOOPTRAINING
wekelijkse open training
voor jeugd van alle niveaus

Op zaterdag hebben we inlooptraining voor jeugd tussen 6 en 18 jaar. Iedereen is welkom, of je beginner bent of gevorderd. Onze trainers geven altijd tips op maat. Iedere zaterdagochtend van 9:30u tot 11:00u.