Je lidmaatschap opzeggen of pauzeren

Lidmaatschap pauzeren of opzeggen.

Je kunt jouw abonnement bij Monk pauzeren. Er zijn twee typen pauzeringen: een reguliere pauzering en een pauzering wegens medische redenen.

Reguliere pauzering
Alle leden hebben de mogelijkheid om een reguliere pauzering in te zetten. De minimale pauzering is 3 maanden, en de maximale pauzering is 9 maanden. Bij het aanvragen van de pauze, dien je zowel de start- als einddatum aan te geven. Het lidmaatschap wordt automatisch hervat na de opgegeven einddatum. Deze pauze kan maximaal één keer per kalenderjaar worden gebruikt. We willen benadrukken dat de opgegeven start- en einddatum niet kunnen worden gewijzigd na het instellen van de pauzering.

Het instellen van een reguliere pauzering doe je in de portal, klik hier. Bij de ‘Contract details’ van jouw ‘Account’ kies je het juiste lidmaatschap. Hierna klik je op ‘Freeze Contract’ en vul je de overige gegevens in. Jouw pauzering wordt direct verwerkt.

Pauzering wegens medische redenen
Deze pauze kan alleen op aanvraag worden ingezet, bijvoorbeeld in het geval van en blessure of zwangerschap. Klik op de knop ‘pauzeren vanwege ziekte’ hieronder en vul het formulier in.

Monk-lidmaatschap-opzeggen-pauzeren