Bezeten van boulderen?

#jointheclub

Check de club agenda

Eindhoven

boulderen-eindhoven-monk

Monk Eindhoven
Iedere dag: 09/24u

  

#monkeindhoven

Reserveer om te komen boulderen in Toplogger! Dat moet, maar is snel gedaan. Log in op je account (eerste keer, maak er dan een aan) en kies bij ‘reserveringen’ een tijdslot. Je kunt twee reserveringen maken, maximaal 10 dagen vooruit en alleen voor jezelf. Naast je staande reservering, mag je ook reserveren voor straks (maximaal twee uur vooruit) of voor een training uit het wekelijkse aanbod (hangen: testen en gaan of de workout). Vergeet niet om zelf je reservering te annuleren als je niet komt. Maak je iemand anders blij mee.

Kids onder begeleiding: niet reserveren. Kids jonger dan 12 jaar mogen alleen boulderen onder begeleiding van een volwassenen. Iedere volwassenen mag maximaal twee kids tegelijk begeleiden. Ben je van plan om te komen boulderen met je kids? Je hoeft dan alleen voor jezelf een reservering te maken. 

#zomerles. Iedere woensdag is er boulderles voor jeugd. Dat is de hele zomervakantie. Aanmelden doe je hier.

#cafémonk. Na je bouldersessie kun je een drankje doen bij de bar. We zijn er elke dag tot 24u.

 

#monkshop. Voor een bezoekje aan de winkel hoef je niet te reserveren. Je mag meteen iets kopen, of gewoon even rondneuzen, iets passen en vragen om advies.

Terras. Om te komen chillen, iets te eten of drinken hoef je niks van te voren te regelen. Je kunt een reservering maken bij de balie of aan de deur.

Strandwand. Je kunt ook buiten boulderen, de strandwanden blijven voorlopig staan. Daar mag je de hele dag op trainen zonder reservering. Een perfecte warming-up voordat je de boulders binnen gaat proberen, of lekker in de avond als het koeler is.

Goed om te weten. Douches en kleedkamers zijn open. Hou altijd 1.5 m afstand en was je handen voor en na het boulderen. Binnen is een mondkapje verplicht, tenzij je aan het sporten bent.

Bezeten van boulderen? #jointheclub Je bouldert regelmatig en wil beter worden. Club Monk is jouw volgende stap. Geen kleurencircuit, maar boulders van 5 tot 8B om te projecten. Dé perfecte aanvulling op je thuishal. Gebouwd door bouwers uit Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, samen met nationale en internationale namen. Vaak net ff anders dan je gewend bent. Check de club.


  • alleen pin/creditcard
buiten-boulderen-strandwand
bier-koffie-tosti
boulderspullen-kopen

BoulderBasics

Boulderbasics

BoulderBasics

gratis introles

BoulderBasics zijn er speciaal voor nieuwkomers. Het is dé manier om kennis te maken met boulderen en Monk Eindhoven, het kost je niks extra’s. Schrijf je in voor een BoulderBasic tijdvak tijdens het maken van je reservering in Toplogger.

Hangen, testen en gaan

Hangen, testen en gaan

Krachtmeting

Pak je hangtraining aan als een pro. Doe een meting voordat je een trainingsschema maakt. Deze krachtmeting is er voor iedereen ouder dan 18 die serieus aan de slag wil met hangtraining. Lees hoe het werkt.

Blog.

Olympische klimmers, op wie moet je letten
Olympische klimmers, op wie moet je letten
by

De Olympische Spelen zijn gestart. Klimmen is bijna aan de beurt en volgens onze locals moet je deze atleten in de gaten houden.

Olympisch klimmen, dit moet je doen
Olympisch klimmen, dit moet je doen
by

Meedoen aan de Olympische Spelen is weggelegd voor de allerbeste klimmers ter wereld. Je moet er veel voor opgeven, hard trainen, en zenuwen van staal hebben.

Boulderen Olympisch, dit moet je weten
Boulderen Olympisch, dit moet je weten
by

In deze blog leggen we alles uit over boulderen op de Olympische spelen. Ook vind je er kijk- en luistertips voor als je meer wilt weten.