Boulderen tijdens de coronacrisis

De huidige maatregelen check je op onze coronapagina

Check hoe het zit

Eindhoven

boulderen-eindhoven-monk

Monk Eindhoven
7 dagen per week open
09u – 24u

  

Binnen boulderen

Zo werkt het reserveren. We gebruiken Toplogger, de app die je kent vanuit de hal, waar alle boulders in staan. Als je al een account hebt, kun je bij ‘reserveringen’ supersnel een tijdslot kiezen.

RESERVEER NU

Geen Toplogger account? Download de gratis app op je telefoon of ga naar toplogger.nl in je browser, maak een account aan en kies jouw Monk locatie.

Reserveren kan tot tien dagen vooruit en voor vijf personen tegelijk. Vergeet niet om je reservering te annuleren als je toch niet komt. Maak je iemand anders weer blij mee.

Goed om verder nog te weten: was je handen voor en na het boulderen en hou altijd 1.5m afstand. Neem slippers mee; je mag niet op je klimschoenen naar de wc.

#monkeindhoven

#monktogo Zolang als dat het café gesloten is, kun je drinken of een gebakje bestellen om mee naar huis te nemen. We hebben koffie, thee en fris. Elke dag maakt onze barcrew hun favoriete gebakje klaar. Het is dus zeker de moeite om vaker te komen kijken. Personal training hangen: leer hangen als een pro.

Hangen, testen en gaan: Check onze krachtmeting: hangen, testen en gaan. Pak je hangtraining aan als een pro. Doe een meting voordat je een trainingsschema maakt.

BoulderBasics. Nieuw met boulderen? Check onze gratis introductieles voor beginners. Ieder weekend kun je BoulderBasics tijdvakken reserveren in Toplogger. Max twee personen. Klimschoenen zijn gewoon te huur, kleedkamers en douches zijn dicht. Reserveren voor een bezoek aan onze winkel is niet nodig.

Klimschoenen zijn gewoon te huur, kleedkamers en douches zijn gesloten. Reserveren voor een bezoek aan onze winkel is niet nodig. 


  • alleen pin/creditcard

BoulderBasics: gratis introductieles

Boulderbasics

BoulderBasics

gratis introles

BoulderBasics zijn er speciaal voor nieuwkomers. Het is dé manier om kennis te maken met boulderen en Monk Eindhoven, het kost je niks extra’s. Schrijf je in voor een BoulderBasic tijdvak tijdens het maken van je reservering in Toplogger.

Hangen, testen en gaan

Hangen, testen en gaan

Krachtmeting

Pak je hangtraining aan als een pro. Doe een meting voordat je een trainingsschema maakt. Deze krachtmeting is er voor iedereen ouder dan 18 die serieus aan de slag wil met hangtraining. Lees hoe het werkt.

Blog.

Supersnel fit na een tijd zonder Monk
Supersnel fit na een tijd zonder Monk
by Tim Speijer

In deze blog vertelt fysiotherapeut Tim wat je moet doen om blessurevrij te kunnen projecten nadat je een tijdje niet geboulderd hebt.

Tips voor de beste core-workout
Tips voor de beste core-workout
by

In dit artikel lees je over de vier basisbewegingen die in iedere core workout moeten zitten. Hiermee train je vooral algemene buikspierkracht. Dat heb je nodig om je plateau te doorbreken. In deze blog lees je hoe je een goede buikspier workout maakt.

Zo werkt een goede warming-up
Zo werkt een goede warming-up
by

Het is bij alle fysieke inspanning, zoals bijvoorbeeld een bouldersessie, belangrijk dat je jezelf eerst goed opwarmt. In deze blog vertelt Elko hoe je dat doet.