Boulderen? Reserveer nu!

Om te komen boulderen moet je reserveren. Dat doe je in Toplogger.

Reserveer hier!

Eindhoven

boulderen-eindhoven-monk

Monk Eindhoven
Weekdagen: 07/17u
weekend: 09/17u

  

#monkeindhoven

Reserveer in Toplogger om te komen boulderen! Het maakt niet uit of je jong of oud bent, iedereen moet reserveren. Log in op je Toploggeraccount (of maak er eentje aan als je die niet hebt) en kies bij ‘reserveringen’ een incheck-moment. Je kunt drie reserveringen maken, maximaal tien dagen vooruit. Per reservering kunt je ook voor twee anderen boeken. Denk aan een geldig coronatoegangsbewijs.

#monktraining. Elke week een uur lang knalhard samen trainen. De workout is er elke vrijdag voor iedereen die niveau 5 of hoger klimt. Reserveer je plek in Toplogger, betalen kan bij de balie (alleen pin). 4 euro voor leden, niet-leden betalen 5. 

#monkfysio. Vanaf 10 december: elke vrijdag kun je vanaf 15u: het fysio inloopspreekuur binnenwandelen. Hiervoor hoef je niet te reserveren. Meld jezelf bij de balie, dan zorgen zij dat je terecht kunt.#monkmuziek. Elke dag hebben we een open podium, er staan dikke platenspelers in de hal. Je kunt de spelers reserveren in Toplogger en je favoriete plaatje komen dalen.

 

#monkmuziek. Elke dag hebben we een open podium, er staan dikke platenspelers in de hal. Reserveer de spelers in Toplogger en zet je favoriete plaatje aan.

Goed om te weten. Douches en kleedkamers zijn open. Hou altijd 1.5 m afstand en was je handen voor en na het boulderen. Binnen is een mondkapje verplicht, tenzij je aan het sporten bent.

Bezeten van boulderen? #jointheclub Je bouldert regelmatig en wil beter worden. Club Monk is jouw volgende stap. Geen kleurencircuit, maar boulders van 5 tot 8B om te projecten. Dé perfecte aanvulling op je thuishal. Gebouwd door bouwers uit Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, samen met nationale en internationale namen. Vaak net ff anders dan je gewend bent. Check de club.


  • alleen pin/creditcard
vacature-hoofdbouwer-eindhoven
boulderen-competitie
oefeningen-met-dynaband

BoulderBasics

Boulderbasics

BoulderBasics

gratis introles

BoulderBasics zijn er speciaal voor nieuwkomers. Het is dé manier om kennis te maken met boulderen en Monk Eindhoven, het kost je niks extra’s. Schrijf je in voor een BoulderBasic tijdvak tijdens het maken van je reservering in Toplogger.

Monk Logo Wear

Monk-logo-ware

Nieuwe Monk

Logo Wear

snel zijn, het loopt hard!

Hippe nieuwe mutsen, t-shirts, hemden, truien, hoodies en korte broeken. Snel zijn, want de kleding loopt hard.

 

Blog.

Welke crashpad neem je het bos in?
Welke crashpad neem je het bos in?
by

Ga je buiten boulderen, dan heb je een crashpad nodig. Er zijn verschillende modellen, formaten en materialen in de shop. Daar vertellen we je meer over in deze blog.

Primegreen staat voor performance en stijl
Primegreen staat voor performance en stijl
by

In de Monkshop hebben we alleen maar vette merken. Een daarvan is Adidas. Daar lees over in deze blog.

Olympische klimmers, op wie moet je letten
Olympische klimmers, op wie moet je letten
by

De Olympische Spelen zijn gestart. Klimmen is bijna aan de beurt en volgens onze locals moet je deze atleten in de gaten houden.