We zijn gesloten.

Volg het nieuws op onze coronapagina

Check hoe het zit

Eindhoven

boulderen-eindhoven-monk

Monk Eindhoven
Gesloten

  

#monkeindhoven

#alweerzondermonk Het is een pittige tijd. Voor de tweede keer zijn onze deuren dicht. Thuis zitten is saai, gelukkig doen we het met z’n allen. Weet je even niks te doen? Check onze blog. Je vindt er tips voor je thuistraining, boeken om te lezen en films om te zien.

#monkshop. De Monkshop gaat gewoon door. Mis je iets om mee te trainen? Plaats een bestelling, dan sturen wij het op. Als je in de buurt woont, komt Jim  jouw pakket persoonlijk brengen op zijn fiets. Ophalen kan ook, check hier hoe het zit.

Om langs te komen in de Monkshop kun je hier een afspraak maken.


  • alleen pin/creditcard

Blog.

Mette Nederlands Kampioen Meisjes Junioren
Mette Nederlands Kampioen Meisjes Junioren
by

Het Nederlands Jeugdkampioenschap boulderen 2020 vond plaats en bij de junioren pakte jeugdlid Mette van Liemdp de nationale titel. Ook dit jaar was het een goed NJK voor Monk Jeugdleden, die in bijna elke leeftijdscategorie vertegenwoordigd waren.

Geen NJK voor jeugdlid Wiebe door blessures
Geen NJK voor jeugdlid Wiebe door blessures
by

Dit seizoen volgen we twee jeugdklimmers tijdens hun voorbereiding en wedstrijden. Voor jeugdlid Wiebe viel dit jaar tegen en door blessures was na Jeugd Boulder 4 zijn seizoen voorbij.

Hard trainen voor de nationale jeugdcompetitie
Hard trainen voor de nationale jeugdcompetitie
by

Dit seizoen volgen we twee Monk jeugdleden op de voet tijdens hun seizoen in de nationale jeugdcompetitie boulderen. In deze blog bespreken we de voorbereiding en training die ze doorgaan om zich klaar te maken voor de eerste wedstrijden.