Boulderen? Reserveer nu!

Om te komen boulderen moet je reserveren. Dat doe je in Toplogger.

Reserveer hier!

Eindhoven

boulderen-eindhoven-monk

Monk Eindhoven
Iedere dag: 09/24u

  

#monkeindhoven

Reserveer in Toplogger om te komen boulderen! Het maakt niet uit of je jong of oud bent, iedereen moet reserveren. Log in op je Toploggeraccount (of maak er eentje aan als je die niet hebt) en kies bij ‘reserveringen’ een incheck-moment. Je kunt drie reserveringen maken, maximaal tien dagen vooruit. Per reservering kunt je ook voor twee anderen boeken. 

#cafémonk. Na je bouldersessie kun je een drankje doen bij de bar. We zijn er elke dag tot 24u.

#monkshop. Voor een bezoekje aan de winkel hoef je niet te reserveren. Je mag meteen iets kopen, of gewoon even rondneuzen, iets passen en vragen om advies.

Terras. Om te komen chillen, iets te eten of drinken hoef je niks van te voren te regelen. Je kunt een reservering maken bij de balie of aan de deur.

 

Goed om te weten. Douches en kleedkamers zijn open. Hou altijd 1.5 m afstand en was je handen voor en na het boulderen. Binnen is een mondkapje verplicht, tenzij je aan het sporten bent.

Bezeten van boulderen? #jointheclub Je bouldert regelmatig en wil beter worden. Club Monk is jouw volgende stap. Geen kleurencircuit, maar boulders van 5 tot 8B om te projecten. Dé perfecte aanvulling op je thuishal. Gebouwd door bouwers uit Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, samen met nationale en internationale namen. Vaak net ff anders dan je gewend bent. Check de club.


  • alleen pin/creditcard
vacature-hoofdbouwer-eindhoven
boulderen-competitie
oefeningen-met-dynaband

BoulderBasics

Boulderbasics

BoulderBasics

gratis introles

BoulderBasics zijn er speciaal voor nieuwkomers. Het is dé manier om kennis te maken met boulderen en Monk Eindhoven, het kost je niks extra’s. Schrijf je in voor een BoulderBasic tijdvak tijdens het maken van je reservering in Toplogger.

Hangen, testen en gaan

Hangen, testen en gaan

Krachtmeting

Pak je hangtraining aan als een pro. Doe een meting voordat je een trainingsschema maakt. Deze krachtmeting is er voor iedereen ouder dan 18 die serieus aan de slag wil met hangtraining. Lees hoe het werkt.

Blog.

Olympische klimmers, op wie moet je letten
Olympische klimmers, op wie moet je letten
by

De Olympische Spelen zijn gestart. Klimmen is bijna aan de beurt en volgens onze locals moet je deze atleten in de gaten houden.

Olympisch klimmen, dit moet je doen
Olympisch klimmen, dit moet je doen
by

Meedoen aan de Olympische Spelen is weggelegd voor de allerbeste klimmers ter wereld. Je moet er veel voor opgeven, hard trainen, en zenuwen van staal hebben.

Boulderen Olympisch, dit moet je weten
Boulderen Olympisch, dit moet je weten
by

In deze blog leggen we alles uit over boulderen op de Olympische spelen. Ook vind je er kijk- en luistertips voor als je meer wilt weten.