We zijn open!

Reserveer hieronder

Reserveer nu

Eindhoven

boulderen-eindhoven-monk

Monk Eindhoven
Iedere dag: 09/24u

  

#monkeindhoven

Boulder boven én beneden voor 14u op weekdagen. Vanaf 5 juni mogen er vijftig mensen tegelijk in Monk zijn. Meer mensen tegelijk, meer plek in Toplogger. Je kunt je op weekdagen dus ook reserveren voor boven en beneden.

#toplogger. Reserveren moet, maar is snel gedaan in Toplogger als je al een account hebt, kun je bij ‘reserveringen’ een tijdslot kiezen. Je kunt één reservering maken, maximaal 10 dagen vooruit en alleen voor jezelf. Naast je staande reservering, mag je ook reserveren voor straks (maximaal twee uur vooruit). Handig als iemand anders heeft afgezegd. Vergeet niet om zelf je reservering te annuleren als je toch niet komt. Maak je iemand anders blij mee.

#monktraining Het wekelijkse trainingsaanbod is van start en loopt door tot aan de zomervakantie. Je kunt jezelf uitputten met de workout groepsles, je kunt ook stappen maken in je hangtraining check: hangen, testen en gaan

#cafémonk. Het café is weer open. Je kunt weer chillen met een koffie voordat je training begint, of sluit je sessie af met een biertje aan de bar.

 

#monkshop. Voor een bezoekje aan de winkel hoef je niet te reserveren. Je mag meteen iets kopen, of gewoon even rondneuzen, iets passen en vragen om advies.

Terras. Om te komen chillen, iets te eten of drinken hoef je niks van te voren te regelen. Je kunt een reservering maken bij de balie of aan de deur.

Strandwand. Je kunt ook buiten boulderen, de strandwanden blijven voorlopig staan. Daar mag je de hele dag op trainen zonder reservering. Een perfecte warming-up voordat je de boulders binnen gaat proberen, of lekker in de avond als het koeler is.

Goed om te weten. Douches en kleedkamers zijn open. Hou altijd 1.5 m afstand en was je handen voor en na het boulderen. Binnen is een mondkapje verplicht, tenzij je aan het sporten bent.


  • alleen pin/creditcard
buiten-boulderen-strandwand
bier-koffie-tosti
boulderspullen-kopen

BoulderBasics

Boulderbasics

BoulderBasics

gratis introles

BoulderBasics zijn er speciaal voor nieuwkomers. Het is dé manier om kennis te maken met boulderen en Monk Eindhoven, het kost je niks extra’s. Schrijf je in voor een BoulderBasic tijdvak tijdens het maken van je reservering in Toplogger.

Hangen, testen en gaan

Hangen, testen en gaan

Krachtmeting

Pak je hangtraining aan als een pro. Doe een meting voordat je een trainingsschema maakt. Deze krachtmeting is er voor iedereen ouder dan 18 die serieus aan de slag wil met hangtraining. Lees hoe het werkt.

Blog.

Blessurevrij boulderen
Blessurevrij boulderen
by

Het is zover, we mogen weer klimmen. Hoe voorkom je blessures nu je weer gaat boulderen? Elko geeft je een aantal tips, zodat jij goed van start kan.

Vette klimvideo’s (deel II)
Vette klimvideo’s (deel II)
by

Die lockdown duurt maar voort en onze eerdere videoblog heb je vast allang uitgespeeld. We weten hoe vervelend het is om niet te kunnen klimmen, dus hier zijn nieuwe kijktips.

Haak X Club: scherpe collab
Haak X Club: scherpe collab
by

Vleeshaak begon als barpraat, maar was te zien op het NK Boulder 2019. De shirts met de gemangelde handen ken je wel. Nu is er een collab: Club X Haak. In deze blog lees je waarom Vleeshaak zo dicht bij ons staat en wat dit merk zo vet…