Het aftellen is begonnen!

#monkcountdown

Check de coronapagina

Eindhoven

boulderen-eindhoven-monk

Monk Eindhoven
Iedere dag: 09/24u

  

#monkeindhoven

Monk is weer open! Klop het strandzand uit je boulderschoenen en blaas het stof van je Toplogger account af. Zorg voor een flinke rol tape en sla een grootverpakking Climbon in. We gaan flappers trekken.

Het aftellen is afgelopen. Vanaf woensdag 19 mei staan alle deuren weer open. Eindelijk is het zover. Check alle informatie over reserveren. Neem je boulderschoenen, drinkfles en pofzak mee en kom naar Monk toe!

Reserveren. Je kunt vanaf nu reserveren in Toplogger om vanaf woensdag 19 mei te komen boulderen. Als je al een account hebt, kun je bij ‘reserveringen’ een tijdslot kiezen. Je kunt 10 dagen vooruit reserveren en alleen voor jezelf. Dit komt door de persoonsgebonden gezondheidscheck. Vergeet niet om je reservering te annuleren als je toch niet komt. Maak je iemand anders heel blij mee

Je kunt één lopende reservering hebben. Maar als een tijdslot 2 uur voor aanvang niet gereserveerd is, kun je deze toch boeken als je al een andere reservering hebt staan. Blijf Toplogger dus checken voor een last minute bouldersessie.

 

Klaar-voor-de-start-service. Rusten is roesten, als je een tijdje stil hebt gezeten vergroot je kans op blessures. Een goede warming-up doet wonderen. Wij helpen je graag om op gang te komen. In de klaar-voor-de-start-service leer je blessurevrij te trainen en te trainen om snel fit te worden. Duurt een uurtje. Leden betalen vijf euro, niet leden een tientje. Reserveren via Toplogger. 

Shop. De Monkshop is volledig op kracht. Je mag komen winkelen zonder afspraak, we zijn er iedere dag. Online shoppen kon al en kan nog steeds!

Terras. Om te komen chillen, iets te eten of drinken hoef je niks van te voren te regelen. Je kunt een reservering maken bij de balie of aan de deur.

Strandwand. Buiten boulderen kan nog steeds, de strandwanden blijven staan. Daar mag je de hele dag op trainen zonder reservering. Een perfecte warming-up voordat je de boulders binnen gaat proberen. 

Goed om te weten. Douches en kleedkamers zijn nog gesloten. Hou altijd 1.5 m afstand en was je handen voor en na het boulderen. Binnen is een mondkapje verplicht, tenzij je aan het sporten bent. 


  • alleen pin/creditcard
buiten-boulderen-strandwand
bier-koffie-tosti
boulderspullen-kopen

Blog.

Haak X Club: scherpe collab
Haak X Club: scherpe collab
by

Vleeshaak begon als barpraat, maar was te zien op het NK Boulder 2019. De shirts met de gemangelde handen ken je wel. Nu is er een collab: Club X Haak. In deze blog lees je waarom Vleeshaak zo dicht bij ons staat en wat dit merk zo vet…

Mette Nederlands Kampioen Meisjes Junioren
Mette Nederlands Kampioen Meisjes Junioren
by

Het Nederlands Jeugdkampioenschap boulderen 2020 vond plaats en bij de junioren pakte jeugdlid Mette van Liemdp de nationale titel. Ook dit jaar was het een goed NJK voor Monk Jeugdleden, die in bijna elke leeftijdscategorie vertegenwoordigd waren.

Geen NJK voor jeugdlid Wiebe door blessures
Geen NJK voor jeugdlid Wiebe door blessures
by

Dit seizoen volgen we twee jeugdklimmers tijdens hun voorbereiding en wedstrijden. Voor jeugdlid Wiebe viel dit jaar tegen en door blessures was na Jeugd Boulder 4 zijn seizoen voorbij.