We zijn gesloten.

Volg het nieuws op onze coronapagina

Check hoe het zit

Eindhoven

boulderen-eindhoven-monk

Monk Eindhoven
Gesloten

  

#monkeindhoven

#alweerzondermonk Het is een pittige tijd. Voor de tweede keer zijn onze deuren dicht. Thuis zitten is saai, gelukkig doen we het met z’n allen. Weet je even niks te doen? Check onze blog. Je vindt er tips voor je thuistraining, boeken om te lezen en films om te zien.

#monkshop. De Monkshop gaat gewoon door. Mis je iets om mee te trainen? Plaats een bestelling, dan sturen wij het op. Als je in de buurt woont, komt Jim  jouw pakket persoonlijk brengen op zijn fiets. Ophalen kan ook, check hier hoe het zit.


  • alleen pin/creditcard

Blog.

Supersnel fit na een tijd zonder Monk
Supersnel fit na een tijd zonder Monk
by Tim Speijer

In deze blog vertelt fysiotherapeut Tim wat je moet doen om blessurevrij te kunnen projecten nadat je een tijdje niet geboulderd hebt.

Tips voor de beste core-workout
Tips voor de beste core-workout
by

In dit artikel lees je over de vier basisbewegingen die in iedere core workout moeten zitten. Hiermee train je vooral algemene buikspierkracht. Dat heb je nodig om je plateau te doorbreken. In deze blog lees je hoe je een goede buikspier workout maakt.

Zo werkt een goede warming-up
Zo werkt een goede warming-up
by

Het is bij alle fysieke inspanning, zoals bijvoorbeeld een bouldersessie, belangrijk dat je jezelf eerst goed opwarmt. In deze blog vertelt Elko hoe je dat doet.