Vacatures – Werken bij Monk

Werken bij Monk.

Werken bij Monk is vet. Kijk hieronder welke vacatures er zijn.

Vacatures

Vacature Hoofdbouwer Eindhoven

Online sinds: 24-06-2021
Status:
open


 • bedrijf: Monk bouldergym
 • locatie: Eindhoven
 • uren per week: 20 – 32

vacature-hoofdbouwer-eindhoven

We zijn op zoek naar een hoofdbouwer voor Monk Eindhoven. Een ervaren bouwer en hardcore boulderaar. Iemand die bouwen het aller vetste vindt en die niet alleen zichzelf maar ook het team van bouwers altijd voor de max laat gaan. #werkenbijmonk 

Je bent verantwoordelijk voor de bouwers en boulders van Monk Eindhoven, draagt zorg voor de veiligheid en kwaliteit van de boulders en waarborgt de variatie in de circuits.

Je bent een liefhebber pur sang. Naast je ervaring als bouwer, zit je diep in de klimwereld. Je bent er op uit jezelf opnieuw te blijven uitvinden als bouwer.

Vacature eerste medewerker Eindhoven

Online sinds: 12-07-2021
Status:
open


 • bedrijf: Monk bouldergym
 • locatie: Eindhoven
 • uren per week: 24 tot 32

vacature-eerste-medewerker-ein

We zijn op zoek naar een nieuwe eerste medewerker voor Monk Eindhoven. Tussen de 24 en 32 uur per week. Pak jij graag je verantwoordelijkheid en ben je op zoek naar een leuke, nieuwe baan? Lees dan snel verder!  

Als eerste medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in Monk. Je bent de baas van het barteam en vormt samen met de andere teamhoofden het leidinggevende team van Monk Eindhoven. Jullie zorgen ervoor dat onze gasten zich op en top welkom voelen en alles op rolletjes loopt. Goed gastheerschap is waar het om draait!

Je bent een boulder liefhebber en hebt ervaring met de sport. Je vindt het vet om dat enthousiasme en je kennis mee te nemen de hal in en dit over te brengen op de crew en de gasten. Je hebt geen moeite om initiatief te tonen en je houdt van aanpakken. Je geeft leiding aan het barteam, werkt nieuwe mensen in en bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de bar en shop.

Vacature eerste medewerker Rotterdam

Online sinds: 10-05-2021
Status:
open


 • bedrijf: Monk bouldergym
 • locatie: Rotterdam
 • uren per week: 24 tot 32

Bar-monk-Rotterdam

We zijn op zoek naar een nieuwe eerste medewerker voor Monk Rotterdam. Tussen de 24 en 32 uur per week. Pak jij graag je verantwoordelijkheid en ben je op zoek naar een leuke, nieuwe baan? Lees dan snel verder!  

Als eerste medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in Monk. De twee eerste medewerkers zijn samen de rechterhand van de locatiemanager. Jullie vormen met de andere teamhoofden het leidinggevende team van Monk Rotterdam. Jullie zorgen ervoor dat onze gasten zich op en top welkom voelen en alles op rolletjes loopt. Goed gastheerschap is waar het om draait! 

Je bent een boulderliefhebber en hebt ervaring met de sport. Je vindt het vet om dat enthousiasme en je kennis mee te nemen de hal in en dit over te brengen op de crew en de gasten. Je hebt geen moeite om initiatief te tonen en je houdt van aanpakken. Je geeft leiding aan het barteam, werkt nieuwe mensen in en draait zelf diensten.

Vacature Jeugdtrainer Eindhoven, Amsterdam

Online sinds: 12-07-2021
Status:
open


 • bedrijf: Monk bouldergym
 • locatie: Eindhoven, Amsterdam
 • uren per week: 4 – 10

We zijn voor het schooljaar 21/22 op zoek naar een jeugdtrainer voor Monk. Doe jij niets liever dan boulderen en vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan is dit zeker iets voor jou! #werkenbijmonk

Als jeugdtrainer begeleid je de jongste boulderaars bij Monk. Het doel is dat zij boulderen net zo tof vinden als wij! Door jouw enthousiasme komt iedereen met goede zin naar de training toe. 

Heb je ambitie? Mooi. Daar houden we van, wij helpen je verder. In de vorm van extra uren op andere dagen, in een extra functie (bijvoorbeeld als volwassenen trainer) of in de vorm van een trainersopleiding. Kansen genoeg, alles is in overleg. 

 

 

Vacature magazijn medewerker

Online sinds: 12-07-2021, reageer voor 13 augustus.
Status:
open. 


 • bedrijf: Monk
 • locatie: Eindhoven
 • uren per week: flexibel / in overleg

Magazijn-medewerker-eindhoven

We zijn op zoek naar iemand die ons Monkshop magazijn komt ondersteunen. Hou jij van overzicht en orde, ben je graag op de hoogte van de vetste merken en ben je op zoek naar een (bij)baan die je flexibel kunt invullen? 

Het Monkshop magazijn is jouw werkplek. Je eerste prioriteit ligt bij het inpakken en versturen van klantbestellingen en het bevoorraden van onze winkels. Je beheert het magazijn en hebt contact met klanten, leveranciers en de hallen van Monk. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en zorgt dat alle klantvragen netjes, gastvrij en snel beantwoord worden. Je kunt goed omgaan met alle vragen, klachten, complimenten of andere mailtjes. Dankzij jou zijn en blijven alle Monkshop klanten blij.

Verder is het ook een kwestie van dozen uitpakken, voorraad inruimen, organiseren, schoonhouden en bijwerken. Waar het maar kan help jij onze shopmanager uit de brand.

Schoonmaak

Online sinds: 6-07-2020
Status:
open


 • bedrijf: Monk bouldergym
 • locatie: Rotterdam
 • uren per week: 6 tot 8

vacature-schoonmaak-rotterdam

We zoeken nieuwe leden voor ons schoonmaakteam in Rotterdam. Een leuke (bij)baan voor in de ochtend uurtjes. Kom jij ons helpen om Monk schoon en fris te houden? 

Als lid van het schoonmaakteam heb je een belangrijke taak: Monk fris, schoon en gastvrij houden. Dat vinden we belangrijk. En de gasten ook. In de ochtend, voor openingstijd, kun je in alle rust je werk doen. 

Boulderbouwer

Online sinds: 16-05-2018
Status:
open


 • bedrijf: Monk bouldergym
 • locatie: Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam
 • uren per week: 4 tot 10

vacature-boulderbouwer-ein-02

We zijn altijd op zoek naar boulderbouwers voor Monk, vrouw of man. Doe jij niets liever dan boulderen, boulderen en nog eens boulderen? Dan is dit de ultieme bijbaan voor jou!

Als bouwer onderhoud en refresh je samen met je collega’s de circuits in Monk. Je zorgt ervoor dat de circuitboulders mooi, uitdagend, netjes op niveau én veilig zijn. 

We bouwen wekelijks op meerdere dagen in de week, de planning verschilt per locatie. In deze blog lees je er meer over. Ook bouwen we regelmatig voor wedstrijden.

Als beginnende boulderbouwer wordt je door ons opgeleid. In het begin zul je veel hulp krijgen bij het bouwen van je boulders, na verloop van tijd moet dat steeds meer op eigen kracht gebeuren en verwachten we dat je zelf kritisch naar je eigen boulders kijkt.

Stage HR Management

Online sinds: 31-05-2021
Status:
open


 • bedrijf: Monk bouldergym
 • locatie: Eindhoven
 • uren per week: n.t.b.

monk-eindhoven-gebouw-2019

Voor de afdeling BEHEER zijn we op zoek naar een stagiair Human Resource Management. Ben jij op zoek naar een vette stageplek en ben je minimaal zes maanden beschikbaar? Check de vacature!  #werkenbijmonk 

Tijdens jouw stageplek draai je mee binnen deze afdeling. Je kunt praktijkervaring opdoen met processen als;

salaris afhandeling, personeelsadministratie, arbeidscontracten, contact en informatievoorzieningen naar crew, wet- en regelgeving rondom personeelszaken en ziekteverzuim.
Daarnaast is er ruimte om met een eigen (afstudeer)project aan de slag te gaan.

Nieuw in de webshop.

Monkblog.

Olympische klimmers, op wie moet je letten
Olympische klimmers, op wie moet je letten
by

De Olympische Spelen zijn gestart. Klimmen is bijna aan de beurt en volgens onze locals moet je deze atleten in de gaten houden.

Olympisch klimmen, dit moet je doen
Olympisch klimmen, dit moet je doen
by

Meedoen aan de Olympische Spelen is weggelegd voor de allerbeste klimmers ter wereld. Je moet er veel voor opgeven, hard trainen, en zenuwen van staal hebben.

Boulderen Olympisch, dit moet je weten
Boulderen Olympisch, dit moet je weten
by

In deze blog leggen we alles uit over boulderen op de Olympische spelen. Ook vind je er kijk- en luistertips voor als je meer wilt weten.