Vacatures – Werken bij Monk

Werken bij Monk.

Werken bij Monk is vet. Kijk hieronder welke vacatures er zijn.

Vacatures

Vacature Administratief Medewerker

Online sinds: 22-10-2020
Status:
gesloten


 • bedrijf: Monk Bouldergym
 • locatie: Eindhoven
 • uren per week: 8

monk-eindhoven-gebouw-2019

We zijn per direct op zoek naar een administratieve medewerk(st)er. 8 uur per week, flexibel. Meer mag in overleg. #werkenbijmonk #meermonk

Je werkplek is op ons hoofdkantoor in Monk Eindhoven. Je werkt samen, op jouw afdeling maar ook met het bazenteam van Monk. Je helpt mee met de boekhouding van alle locaties en de webshop. In de boekhouding voel jij je thuis, dat is namelijk jouw belangrijkste verantwoordelijkheid.

Je houdt verwerkte posten in de gaten en checkt of we binnen de gestelde budgetten blijven. Ook ben jij het aanspreekpunt voor administratieve en ICT vragen. Werkt het kassasysteem bijvoorbeeld niet? Dan spring jij uit je stoel om het te laten fiksen.

 

Locatiemanager Rotterdam

Online sinds: 17-11-2020
Status:
gesloten


 • bedrijf: Monk bouldergym
 • locatie: Rotterdam
 • uren per week: 38

vacature-locatiemanager-bouldergym

We zijn per direct op zoek naar een locatiemanager voor Monk Rotterdam. 38 uur per week. #werkenbijmonk #meermonk

Als locatiemanager regel jij de boel in Rotterdam en ben je onderdeel van het management team van Monk. Op de vloer geef je leiding aan de verschillende teams: bar, boulders, training en schoonmaak. Samen zorgen jullie ervoor dat jouw locatie des Monks is: alles is schoon, niks is kapot en iedereen is blij.

Je weet wat jouw team moet doen om de gestelde doelen te behalen, hoe iedereen zich voelt, wie er wanneer op vakantie gaat en wat er in de koeling staat. Waar nodig schiet je te hulp, zelf schakel je hulp in als je er even niet uitkomt. Dankzij jou komt iedereen vrolijk naar zijn werk en voelen onze gasten zich thuis in Monk. 

Marketingcommunicatie baas

Online sinds: 22-10-2020
Status:
gesloten


 • bedrijf: Monk bouldergym
 • locatie: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven
 • uren per week: 24 of meer

werken-bij-monk

We zijn per direct op zoek naar een marketingcommunicatie baas voor Monk. Minimaal 24 uur per week, vrouw of man. #werkenbijmonk #meermonk

Een specialist in marketing en communicatie. Iemand met verstand van zaken die kan praten als een Monk mens; geen kantoorjargon. Iemand die ons team versterkt door de weg te wijzen binnen haar of zijn eigen vak. Iemand die snapt waar Monk voor staat en waar boulderen over gaat. Iemand die steengoed en graag online is. Marcom vind je vet. Digitaal, maar offline net zo goed.

Je stelt budgetten op en samen met het bazenteam vertaal je de Monk visie naar een werkbare strategie. Met je marcom collega voer je die strategie uit. Je doet nog veel meer, bekijk de vacature om verder te lezen.

Vacature eerste medewerker shop

Online sinds: 4-11-2020
Status:
gesloten


 • bedrijf: Monk Bouldergym
 • locatie: Eindhoven
 • uren per week: 24

eerste-medewerker-monkshop

We zijn per direct op zoek naar een eerste medewerk(st)er voor de Monkshop. 24 uur per week. #werkenbijmonk #meermonk

Als eerste medewerker shop ben je de rechterhand van de shopmanager. Je bent een aanspreekpunt voor gasten en de crew en helpt iedereen met vragen over bestellingen en producten. Aan de achterkant zorg je ervoor dat de webshop en het kassasysteem up to date zijn: nieuwe producten zet je erin, oude haal je eruit.

Jij bent verantwoordelijk voor de voorraad. Je weet dus precies wat er in welke winkel ligt en hoeveel spullen er nodig zijn tot het volgende bestelmoment. In het magazijn ben jij de belangrijkste speler. Je bent de vaste kracht, zorgt voor de personeelsplanning, werkt nieuw personeel in en je zorgt voor de spullen die nodig zijn om het magazijn te laten functioneren.

Eerste medewerker Eindhoven

Online sinds: 10-09-2020
Status:
gesloten


 • bedrijf: Monk bouldergym
 • locatie: Eindhoven
 • uren per week: 20 tot 32

werken-bij-monk_01

We zijn per direct op zoek naar een extra eerste medewerk(st)er voor Monk Eindhoven. Tussen de 20 en 32 uur per week. 

Als eerste medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in Monk. De eerste medewerker is de rechterhand van de locatiemanager en vormt samen met de andere teamhoofden het leidinggevende team van Monk Eindhoven. Samen zorgen jullie ervoor dat onze gasten zich thuis voelen en alles op rolletjes loopt. Goed gastheerschap is waar het om draait!

Je geeft leiding aan het barteam, werkt nieuwe mensen in en draait zelf diensten. Je bent flexibel in je werktijden, want waar nodig moet je snel bij kunnen springen. Je zorgt ervoor dat het café, de hal en de shop er altijd piekfijn uitzien en bent verantwoordelijk voor alle bestellingen.

Boulderbouwer

Online sinds: 16-05-2018
Status:
open


 • bedrijf: Monk bouldergym
 • locatie: Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam
 • uren per week: 4 tot 10

vacature-boulderbouwer-ein-02

We zijn altijd op zoek naar boulderbouwers voor Monk, vrouw of man. Doe jij niets liever dan boulderen, boulderen en nog eens boulderen? Dan is dit de ultieme bijbaan voor jou!

Als bouwer onderhoud en refresh je samen met je collega’s de circuits in Monk. Je zorgt ervoor dat de circuitboulders mooi, uitdagend, netjes op niveau én veilig zijn. 

We bouwen wekelijks op meerdere dagen in de week, de planning verschilt per locatie. In deze blog lees je er meer over. Ook bouwen we regelmatig voor wedstrijden.

Als beginnende boulderbouwer wordt je door ons opgeleid. In het begin zul je veel hulp krijgen bij het bouwen van je boulders, na verloop van tijd moet dat steeds meer op eigen kracht gebeuren en verwachten we dat je zelf kritisch naar je eigen boulders kijkt.

Nieuw in de webshop.

Monkblog.

Gijs en Timo op Theory’s van La Sportiva
Gijs en Timo op Theory’s van La Sportiva
by

De La Sportiva Theory is een pro klimschoen om binnen op te boulderen. In deze blog lees je wat hoofdbouwer Gijs (Amsterdam) en locatiemanager Timo (Rotterdam) van deze technische schoen vinden.

Get Stōkt op de trainingswand
Get Stōkt op de trainingswand
by

Stōkt, een boulderapp die extra klimvibe geeft aan de trainingswand. Het maakt het trainen op de strandwand socialer, uitdagender en toegankelijk. In deze blog lees je alles over de nieuwe app.

Supersnel fit na een tijd zonder Monk
Supersnel fit na een tijd zonder Monk
by Tim Speijer

In deze blog vertelt fysiotherapeut Tim wat je moet doen om blessurevrij te kunnen projecten nadat je een tijdje niet geboulderd hebt.