Vacatures – Werken bij Monk

Werken bij Monk.

Werken bij Monk is vet. Kijk hieronder welke vacatures er zijn.

Vacatures

Vacature barcrew Amsterdam

Online sinds: 19-01-2022
Status:
open


  • bedrijf: Monk bouldergym
  • locatie: Amsterdam
  • uren per week: n.t.b.

vacature barcrew amsterdam

We zoeken barcrew voor Monk Amsterdam. De vetste (bij)baan die je kunt vinden, zeker als je graag bouldert.

Als lid van het barteam ben je het aanspreekpunt voor alle gasten van Monk. Je bemant de bar, de balie en de shop. Goed gastheerschap is de basis.

Tijdens jouw dienst heb je de hele hal in het vizier en ben je het aanspreekpunt voor alle gasten. Je helpt (nieuwe)boulderaars verder met al hun vragen en zorgt dat zij allemaal hun weg vinden. Je bent niet alleen in Monk om te werken, maar vooral ook omdat je het een toffe en fijne plek vindt.

Haldienst Amsterdam

Online sinds: 26-01-2022
Status:
open


  • bedrijf: Monk bouldergym
  • locatie: Amsterdam
  • uren per week: 6 tot 12

haldienst-vacature-bouldergym-eindhoven

We zijn op zoek naar een nieuwe haldienst medewerker voor Monk Amsterdam. Tussen de 6 en 12 uur per week. Je bent en gastheer of -vrouw van de hal. Aanspreekpunt voor gasten. Check de vacature.

Je bent continu aanwezig in de hal en het eerste aanspreekpunt voor gasten. Je vertelt mensen meer over boulders, helpt ze op weg, beantwoord vragen en indien nodig attendeer je mensen op onze huisregels. Je geeft de bouderbasics en helpt zo beginners op weg.

Ondertussen hou je de hal netjes en hou je in de gaten dat alles veilig en goed verloopt. Je deelt klimtips uit en maakt een praatje met gasten.

Boulderbouwer

Online sinds: 16-05-2018
Status:
open


  • bedrijf: Monk bouldergym
  • locatie: Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam
  • uren per week: 4 tot 10

vacature-boulderbouwer-ein-02

We zijn altijd op zoek naar boulderbouwers voor Monk, vrouw of man. Doe jij niets liever dan boulderen, boulderen en nog eens boulderen? Dan is dit de ultieme bijbaan voor jou!

Als bouwer onderhoud en refresh je samen met je collega’s de circuits in Monk. Je zorgt ervoor dat de circuitboulders mooi, uitdagend, netjes op niveau én veilig zijn. 

We bouwen wekelijks op meerdere dagen in de week, de planning verschilt per locatie. In deze blog lees je er meer over. Ook bouwen we regelmatig voor wedstrijden. Als beginnende boulderbouwer wordt je door ons opgeleid.

Nieuw in de webshop.

Monkblog.

Nieuwjaarsdoelen vasthouden
Nieuwjaarsdoelen vasthouden
by

Patrick Matros gaf trainingstips aan Josie. “Hoe train je effectief als self-coached klimmer?” Je leest het hier.

Vette video’s tijdens het thuis trainen
Vette video’s tijdens het thuis trainen
by

Tijdens het thuis trainen met je suspension-trainer, weerstandsband, rekstok of hangbord is het fijn om wat inspiratie op te doen. Daarvoor zetten we een aantal vette video’s op rij. Maakt het trainen toch leuker.

Josie woont in Bleau
Josie woont in Bleau
by

Dit artikel is de eerste blog uit een reeks over buiten boulderen. Trainster Josie is verhuisd naar Bleau, nu is zij onze Franse correspondent.