Vacatures – Werken bij Monk

Werken bij Monk.

Werken bij Monk is vet. Kijk hieronder welke vacatures er zijn.

Vacatures

Vacature locatiemanager Amsterdam

Online sinds: 31-03-2021
Status:
open


  • bedrijf: Monk Bouldergym
  • locatie: Amsterdam
  • uren per week: minimaal 32

werken-bij-monk

We zijn per direct op zoek naar een ervaren locatiemanager die onze twee locaties in Amsterdam komt runnen: Monk Amsterdam en Club Monk. #werkenbijmonk 

Iemand die structuur en sturing geeft aan beide locaties en bijbehorende afdelingen. Een nieuwe baas Amsterdam, met leiderschap, ervaring in crew management en de kunde om onze visie te vertalen naar commerciële en operationele plannen. 

Als locatiemanager regel jij de boel in Amsterdam. Beide hallen worden jouw project en je krijgt de vrijheid om de locaties op jouw manier te runnen. Een vette opdracht dus, maar ook een grote. Je maakt je hard voor Monk Amsterdam en zorgt voor blije en terugkerende gasten en een blije crew die Monk kunnen uitdragen.

Boulderbouwer

Online sinds: 16-05-2018
Status:
open


  • bedrijf: Monk bouldergym
  • locatie: Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam
  • uren per week: 4 tot 10

vacature-boulderbouwer-ein-02

We zijn altijd op zoek naar boulderbouwers voor Monk, vrouw of man. Doe jij niets liever dan boulderen, boulderen en nog eens boulderen? Dan is dit de ultieme bijbaan voor jou!

Als bouwer onderhoud en refresh je samen met je collega’s de circuits in Monk. Je zorgt ervoor dat de circuitboulders mooi, uitdagend, netjes op niveau én veilig zijn. 

We bouwen wekelijks op meerdere dagen in de week, de planning verschilt per locatie. In deze blog lees je er meer over. Ook bouwen we regelmatig voor wedstrijden.

Als beginnende boulderbouwer wordt je door ons opgeleid. In het begin zul je veel hulp krijgen bij het bouwen van je boulders, na verloop van tijd moet dat steeds meer op eigen kracht gebeuren en verwachten we dat je zelf kritisch naar je eigen boulders kijkt.

Nieuw in de webshop.

Monkblog.

Vette klimvideo’s (deel II)
Vette klimvideo’s (deel II)
by

Die lockdown duurt maar voort en onze eerdere videoblog heb je vast allang uitgespeeld. We weten hoe vervelend het is om niet te kunnen klimmen, dus hier zijn nieuwe kijktips.

Haak X Club: scherpe collab
Haak X Club: scherpe collab
by

Vleeshaak begon als barpraat, maar was te zien op het NK Boulder 2019. De shirts met de gemangelde handen ken je wel. Nu is er een collab: Club X Haak. In deze blog lees je waarom Vleeshaak zo dicht bij ons staat en wat dit merk zo vet…

Oefeningen in de suspension trainers
Oefeningen in de suspension trainers
by

In deze blog deelt Elko vier van zijn favoriete suspension trainer oefeningen die je kunt opnemen in je workout.