Vacatures – Werken bij Monk

Werken bij Monk.

Werken bij Monk is vet. Kijk hieronder welke vacatures er zijn.

Vacatures

Vacature eerste medewerker Amsterdam

Online sinds: 11-08-2021
Status:
open


  • bedrijf: Monk bouldergym
  • locatie: Amsterdam
  • uren per week: 24 

vacature-eerste-medewerker-amsterdam

We zijn op zoek naar een nieuwe eerste medewerker voor Monk Amsterdam. Voor 24 uur per week. Pak jij graag je verantwoordelijkheid en ben je op zoek naar een leuke, nieuwe baan? Lees dan snel verder!  

Als eerste medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op onze twee locaties in Amsterdam. Je staat samen met de andere eerste medewerker aan het hoofd van het barteam en vormt samen met de andere teamhoofden het leidinggevende team van Monk Amsterdam en Club Monk. Jullie zorgen ervoor dat onze gasten zich op en top welkom voelen en alles op rolletjes loopt.

Je bent een boulderliefhebber en hebt ervaring met de sport. Je vindt het vet om dat enthousiasme en je kennis mee te nemen de hal in en dit over te brengen op de crew en de gasten. Je hebt geen moeite om initiatief te tonen en je houdt van aanpakken. Je geeft leiding aan het barteam, werkt nieuwe mensen in en draait zelf diensten.

Boulderbouwer

Online sinds: 16-05-2018
Status:
open


  • bedrijf: Monk bouldergym
  • locatie: Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam
  • uren per week: 4 tot 10

vacature-boulderbouwer-ein-02

We zijn altijd op zoek naar boulderbouwers voor Monk, vrouw of man. Doe jij niets liever dan boulderen, boulderen en nog eens boulderen? Dan is dit de ultieme bijbaan voor jou!

Als bouwer onderhoud en refresh je samen met je collega’s de circuits in Monk. Je zorgt ervoor dat de circuitboulders mooi, uitdagend, netjes op niveau én veilig zijn. 

We bouwen wekelijks op meerdere dagen in de week, de planning verschilt per locatie. In deze blog lees je er meer over. Ook bouwen we regelmatig voor wedstrijden.

Als beginnende boulderbouwer wordt je door ons opgeleid. In het begin zul je veel hulp krijgen bij het bouwen van je boulders, na verloop van tijd moet dat steeds meer op eigen kracht gebeuren en verwachten we dat je zelf kritisch naar je eigen boulders kijkt.

Stage HR Management

Online sinds: 31-05-2021
Status:
open


  • bedrijf: Monk bouldergym
  • locatie: Eindhoven
  • uren per week: n.t.b.

monk-eindhoven-gebouw-2019

Voor de afdeling BEHEER zijn we op zoek naar een stagiair Human Resource Management. Ben jij op zoek naar een vette stageplek en ben je minimaal zes maanden beschikbaar? Check de vacature!  #werkenbijmonk 

Tijdens jouw stageplek draai je mee binnen deze afdeling. Je kunt praktijkervaring opdoen met processen als;

salaris afhandeling, personeelsadministratie, arbeidscontracten, contact en informatievoorzieningen naar crew, wet- en regelgeving rondom personeelszaken en ziekteverzuim.
Daarnaast is er ruimte om met een eigen (afstudeer)project aan de slag te gaan.

Nieuw in de webshop.

Monkblog.

Olympische klimmers, op wie moet je letten
Olympische klimmers, op wie moet je letten
by

De Olympische Spelen zijn gestart. Klimmen is bijna aan de beurt en volgens onze locals moet je deze atleten in de gaten houden.

Olympisch klimmen, dit moet je doen
Olympisch klimmen, dit moet je doen
by

Meedoen aan de Olympische Spelen is weggelegd voor de allerbeste klimmers ter wereld. Je moet er veel voor opgeven, hard trainen, en zenuwen van staal hebben.

Boulderen Olympisch, dit moet je weten
Boulderen Olympisch, dit moet je weten
by

In deze blog leggen we alles uit over boulderen op de Olympische spelen. Ook vind je er kijk- en luistertips voor als je meer wilt weten.