Vacatures – Werken bij Monk

Werken bij Monk.

Werken bij Monk is vet. Kijk hieronder welke vacatures er zijn.

Vacatures

Boulderbouwer

Online sinds: 16-05-2018
Status:
open


  • bedrijf: Monk bouldergym
  • locatie: Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam
  • uren per week: 4 tot 10

vacature-boulderbouwer-ein-02

We zijn altijd op zoek naar boulderbouwers voor Monk, vrouw of man. Doe jij niets liever dan boulderen, boulderen en nog eens boulderen? Dan is dit de ultieme bijbaan voor jou!

Als bouwer onderhoud en refresh je samen met je collega’s de circuits in Monk. Je zorgt ervoor dat de circuitboulders mooi, uitdagend, netjes op niveau én veilig zijn. 

We bouwen wekelijks op meerdere dagen in de week, de planning verschilt per locatie. In deze blog lees je er meer over. Ook bouwen we regelmatig voor wedstrijden.

Als beginnende boulderbouwer wordt je door ons opgeleid. In het begin zul je veel hulp krijgen bij het bouwen van je boulders, na verloop van tijd moet dat steeds meer op eigen kracht gebeuren en verwachten we dat je zelf kritisch naar je eigen boulders kijkt.

Monkshop Magazijnmedewerker

Online sinds: 29-11-2019
Status:
ingevuld


  • bedrijf: Monkshop
  • locatie: Eindhoven
  • uren per week: 12 tot 20

We zijn per direct op zoek naar een managermedewerker voor Monkshop voor 12 tot maximaal 20 uur per week, vrouw of man. Beschikbaarheid op maandag, woensdag en/of vrijdag is een must.

Het Monkshopmagazijn is jouw werkplek. Je eerste prioriteit ligt bij het inpakken en versturen van klantbestellingen en het bevoorraden van onze winkels. Verder is het vooral een kwestie van (veel) dozen uitpakken, voorraad inruimen, organiseren, schoonhouden en bijwerken.

Jeugdtrainer

Online sinds: 30-10-2019
Status:
ingevuld


  • bedrijf: Monk bouldergym
  • locatie: Eindhoven
  • uren per week: 4 tot 10

monk-bouldergym-eindhoven-kinderen-2019_01

We zijn per direct op zoek naar een extra jeugdtrainer voor Monk Eindhoven, vrouw of man. Doe jij niets liever dan boulderen en vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan is dit zeker iets voor jou!

In Monk trainen wekelijks bijna 150 jeugdleden, verdeeld over 12 groepen. Jij gaat op woensdagmiddag lesgeven van 14:00 tot 18:30, aan kinderen van 6 tot 12 jaar. Dat doe je samen met een (ervaren) collega. Ook voor de vrijdagmiddag zijn we nog op zoek naar een trainer. Nog meer uren maken? Dat kan in overleg, ook op andere dagen. Lesgeven aan volwassenen behoort hierbij ook tot de mogelijkheden.

Geen trainersdiploma of ervaring met lesgeven? Geen probleem, wij kunnen het je leren. Heb je de smaak te pakken? Een opleiding volgen mag dan ook.

Monkblog.

Hangtraining, hoe moet dat?
Hangtraining, hoe moet dat?

Vingerkracht is niet alles. Maar boulderaars die technisch goed klimmen worden er nog beter van. Ook als je maar een half uurtje hebt om te trainen (of je gedwongen in quarantaine moet), kan hangtraining helpen je vingerkracht te behouden. In deze blog zetten we de basis van hangtraining voor…

Klimdocu’s die je zo op YouTube kan checken
Klimdocu’s die je zo op YouTube kan checken

Paid streaming uitgekeken of gewoon geen zin om een abonnement te nemen? In deze lijst vind je vette YouTube docu’s die je kunt checken nou je even zonder Monk zit.

#evenzondermonk (liveblog)
#evenzondermonk (liveblog)

De komende tijd verwennen we je met allerhande tips om je leven zonder Monk zo chill mogelijk door te komen. Dit is een liveblog, deze wordt dagelijks bijgewerkt.