Vacatures – Werken bij Monk

Werken bij Monk.

Werken bij Monk is vet. Kijk hieronder welke vacatures er zijn.

Vacatures

Boulderbouwer

Online sinds: 16-05-2018
Status:
open


 • bedrijf: Monk bouldergym
 • locatie: Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam
 • uren per week: 4 tot 10

We zijn altijd op zoek naar boulderbouwers voor Monk, vrouw of man. Doe jij niets liever dan boulderen, boulderen en nog eens boulderen? Dan is dit de ultieme bijbaan voor jou!

Als bouwer onderhoud en refresh je samen met je collega’s de circuits in Monk. Je zorgt ervoor dat de circuitboulders mooi, uitdagend, netjes op niveau én veilig zijn. Boulders bouwen is teamwork. Samen beoordeel en waardeer je alle boulders en zorg je ervoor dat onze gasten – ieder op zijn/haar eigen niveau – steeds weer worden uitgedaagd en verrast.

We bouwen wekelijks twee keer een half circuit, met een team van drie tot vijf bouwers. In deze blog lees je er meer over. Ook bouwen we regelmatig voor wedstrijden zoals Reset, het MJC of zelfs een nationale (jeugd)wedstrijd.

Als beginnende boulderbouwer wordt je door ons opgeleid. In het begin zul je veel hulp krijgen bij het bouwen van je boulders, na verloop van tijd moet dat steeds meer op eigen kracht gebeuren en verwachten we dat je zelf kritisch naar je eigen boulders kijkt.

Eerste Medewerker

Online sinds: 16-05-2018
Status:
ingevuld


 • bedrijf: Monk Eindhoven
 • locatie: Eindhoven
 • uren per week: 24
 • leeftijd: 21 jaar en ouder

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe eerste medewerker voor Monk bouldergym Eindhoven voor 24 uur per week, vrouw of man. Ben jij 21 jaar of ouder en op zoek naar een leuke, nieuwe baan? Lees dan snel verder! 

Als eerste medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken omtrent de bar. Je werkt hierin nauw samen met de locatiemanager. Samen zorgen jullie ervoor dat onze gasten zich op en top welkom voelen in Monk en alles op rolletjes loopt.

Je geeft leiding aan het barteam, werkt nieuwe mensen in en draait zelf diensten. Je bent flexibel in je werktijden, want waar nodig moet je snel bij kunnen springen. Je zorgt ervoor dat café en shop er altijd piekfijn uitzien en doet alle bestellingen, zodat we nooit zonder koffie, bier of pof komen te zitten.

Je bent niet alleen in Monk om te werken, maar vooral ook omdat je het een toffe en fijne plek vindt!

Monkshop Manager/Inkoper

Online sinds: 14-03-2018
Status:
ingevuld


 • bedrijf: Monkshop
 • locatie: Eindhoven
 • uren per week: 36 (of minder)
 • werk/denkniveau: Hbo

Wegens vertrek van onze huidige medewerker zijn we per direct op zoek naar een nieuwe manager/inkoper voor Monkshop voor 36 uur per week, vrouw of man. De baan opdelen kan, in dat geval zoeken we meerdere mensen.

Je werkt zelfstandig, direct onder de baas en geeft leiding aan één parttime magazijnmedewerker. Je eerste prioriteit ligt bij de inkoop en distributie van onze shopartikelen. Je bepaalt mede het assortiment, plaatst (voor)orders en zorgt er doorlopend voor dat er voldoende magazijn- en winkelvoorraad is. Je houdt verkoopresultaten scherp in de gaten en schakelt wekelijks met de locatiemanagers. Met enige regelmaat bezoek of ontvang je leveranciers.

Je runt de webshop: je verwerkt online bestellingen, verzorgt het klantcontact en houdt de website up-to-date. Je werk is deels ook administratief van aard. Je doet een deel van de online boekhouding, maakt verkoopprijzen, barcodes en artikelnummers én werkt deze bij in ‘het systeem’.

Monkblog.

Na de verbouwing bijna twee keer zo groot
Na de verbouwing bijna twee keer zo groot

Monk Eindhoven krijgt de eerste verdieping erbij. Dat bekent meer klimmen voor iedereen (extra boulders!) en vooral meer trainen, met een extra brede trainingswand, een campusbord, veel vrije vloer en een zaaltje voor ondermeer yogalessen. In deze blog lees je alles over de plannen!

Elko de nieuwe hoofdtrainer
Elko de nieuwe hoofdtrainer

We hebben een nieuwe hoofdtrainer bij Monk. Zijn naam: Elko Schellingerhout. Elko loopt al flink wat trainersjaren rond bij ons en pakt nu de leiding. Vanaf dit seizoen trekt ‘ie één strakke lijn in alle trainingen binnen Monk, voor jeugd- én volwassenen. Niet alleen in zijn thuishal Eindhoven,…

Reset: “Hard gaan op mooie boulders”
Reset: “Hard gaan op mooie boulders”

Eens per twee maanden steekt het bouwteam de handen uit de mouwen voor Reset en is het aan jou om zoveel mogelijk boulders op één vrijdagavond te klimmen. Bij deze wedstrijden draait het om geniale boulders, lekkere muziek en vooral een hoop gezelligheid. Er zijn boulders voor klimmers…