Vacatures – Werken bij Monk

Werken bij Monk.

Werken bij Monk is vet. Kijk hieronder welke vacatures er zijn.

Vacatures

Marketingcommunicatie baas

Online sinds: 22-10-2020
Status:
open


 • bedrijf: Monk bouldergym
 • locatie: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven
 • uren per week: 24 of meer

werken-bij-monk

We zijn per direct op zoek naar een marketingcommunicatie baas voor Monk. Minimaal 24 uur per week, vrouw of man. #werkenbijmonk #meermonk

Een specialist in marketing en communicatie. Iemand met verstand van zaken die kan praten als een Monk mens; geen kantoorjargon. Iemand die ons team versterkt door de weg te wijzen binnen haar of zijn eigen vak. Iemand die snapt waar Monk voor staat en waar boulderen over gaat. Iemand die steengoed en graag online is. Marcom vind je vet. Digitaal, maar offline net zo goed.

Je stelt budgetten op en samen met het bazenteam vertaal je de Monk visie naar een werkbare strategie. Met je marcom collega voer je die strategie uit. Je doet nog veel meer, bekijk de vacature om verder te lezen.

Eerste medewerker Eindhoven

Online sinds: 10-09-2020
Status:
open


 • bedrijf: Monk bouldergym
 • locatie: Eindhoven
 • uren per week: 20 tot 32

werken-bij-monk_01

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe eerste medewerker voor Monk Eindhoven. Tussen de 20 en 32 uur per week, vrouw of man. Ben jij 21 jaar of ouder en op zoek naar een leuke, nieuwe baan? Lees dan snel verder!

Als eerste medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in Monk. De eerste medewerker is de rechterhand van de locatiemanager en vormt samen met de andere teamhoofden het leidinggevende team van Monk Eindhoven. Samen zorgen jullie ervoor dat onze gasten zich op en top welkom voelen en alles op rolletjes loopt. Goed gastheerschap is waar het om draait!

Je geeft leiding aan het barteam, werkt nieuwe mensen in en draait zelf diensten. Je bent flexibel in je werktijden, want waar nodig moet je snel bij kunnen springen. Je zorgt ervoor dat het café, de hal en de shop er altijd piekfijn uitzien en bent verantwoordelijk voor alle bestellingen.

Boulderbouwer

Online sinds: 16-05-2018
Status:
open


 • bedrijf: Monk bouldergym
 • locatie: Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam
 • uren per week: 4 tot 10

vacature-boulderbouwer-ein-02

We zijn altijd op zoek naar boulderbouwers voor Monk, vrouw of man. Doe jij niets liever dan boulderen, boulderen en nog eens boulderen? Dan is dit de ultieme bijbaan voor jou!

Als bouwer onderhoud en refresh je samen met je collega’s de circuits in Monk. Je zorgt ervoor dat de circuitboulders mooi, uitdagend, netjes op niveau én veilig zijn. 

We bouwen wekelijks op meerdere dagen in de week, de planning verschilt per locatie. In deze blog lees je er meer over. Ook bouwen we regelmatig voor wedstrijden.

Als beginnende boulderbouwer wordt je door ons opgeleid. In het begin zul je veel hulp krijgen bij het bouwen van je boulders, na verloop van tijd moet dat steeds meer op eigen kracht gebeuren en verwachten we dat je zelf kritisch naar je eigen boulders kijkt.

Eerste medewerker Club Monk

Online sinds: 10-09-2020
Status:
ingevuld


 • bedrijf: Monk bouldergym
 • locatie: Club Monk
 • uren per week: 24 tot 32

Eerste-medewerker-Amsterdam-oost

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe eerste medewerker voor de club. Tussen de 24 en 32 uur per week, vrouw of man. Ben jij 21 jaar of ouder en op zoek naar een leuke, nieuwe baan? Lees dan snel verder!

Als eerste medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in Monk. De eerste medewerker is de rechterhand van de locatiemanager en vormt samen met haar en de andere teamhoofden het leidinggevende team in de club. Samen zorgen jullie ervoor dat onze gasten zich op en top welkom voelen en alles op rolletjes loopt. Goed gastheerschap is waar het om draait!

Je geeft leiding, draait zelf diensten en bent het aanspreekpunt voor onze gasten in de club. Je bent flexibel in je werktijden, want waar nodig moet je snel bij kunnen springen. Je zorgt ervoor dat de hal er altijd piekfijn uitziet en bent verantwoordelijk voor alle bestellingen.

Nieuw in de webshop.

Monkblog.

Gijs en Timo klimmen op Theory’s van La Sportiva
Gijs en Timo klimmen op Theory’s van La Sportiva
by

De La Sportiva Theory is een pro klimschoen om binnen op te boulderen. In deze blog lees je wat hoofdbouwer Gijs (Amsterdam) en locatiemanager Timo (Rotterdam) van deze technische schoen vinden.

Get Stōkt op de strandwand
Get Stōkt op de strandwand
by

Stōkt, een boulderapp die extra klimvibe geeft aan de trainingswand. Het maakt het trainen op de strandwand socialer, uitdagender en toegankelijk. In deze blog lees je alles over de nieuwe app.

Supersnel fit na een tijd zonder Monk
Supersnel fit na een tijd zonder Monk
by Tim Speijer

In deze blog vertelt fysiotherapeut Tim wat je moet doen om blessurevrij te kunnen projecten nadat je een tijdje niet geboulderd hebt.