Vacatures – Werken bij Monk

Werken bij Monk.

Werken bij Monk is vet. Kijk hieronder welke vacatures er zijn.

Vacatures

Eerste Medewerker

Online sinds: 29-03-2018
Status:
ingevuld


  • bedrijf: Monk Rotterdam
  • locatie: Rotterdam
  • uren per week: 24

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe eerste medewerker voor Monk bouldergym Rotterdam voor ± 24 uur per week, vrouw of man. 

Als eerste medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken omtrent de bar. Je werkt hierin nauw samen met de locatiemanager. Samen zorgen jullie ervoor dat onze gasten zich op en top welkom voelen in Monk en alles op rolletjes loopt.

Je geeft leiding aan het barteam, werkt nieuwe mensen in en draait zelf diensten. Je bent flexibel in je werktijden, want waar nodig moet je snel bij kunnen springen. Je zorgt ervoor dat café en shop er altijd piekfijn uitzien en doet alle bestellingen, zodat we nooit zonder koffie, bier of pof komen te zitten.

Je bent niet alleen in Monk om te werken, maar vooral ook omdat je het een toffe en fijne plek vindt!

Monkshop Manager/Inkoper

Online sinds: 14-03-2018
Status:
ingevuld


  • bedrijf: Monkshop
  • locatie: Eindhoven
  • uren per week: 36 (of minder)
  • werk/denkniveau: Hbo

Wegens vertrek van onze huidige medewerker zijn we per direct op zoek naar een nieuwe manager/inkoper voor Monkshop voor 36 uur per week, vrouw of man. De baan opdelen kan, in dat geval zoeken we meerdere mensen.

Je werkt zelfstandig, direct onder de baas en geeft leiding aan één parttime magazijnmedewerker. Je eerste prioriteit ligt bij de inkoop en distributie van onze shopartikelen. Je bepaalt mede het assortiment, plaatst (voor)orders en zorgt er doorlopend voor dat er voldoende magazijn- en winkelvoorraad is. Je houdt verkoopresultaten scherp in de gaten en schakelt wekelijks met de locatiemanagers. Met enige regelmaat bezoek of ontvang je leveranciers.

Je runt de webshop: je verwerkt online bestellingen, verzorgt het klantcontact en houdt de website up-to-date. Je werk is deels ook administratief van aard. Je doet een deel van de online boekhouding, maakt verkoopprijzen, barcodes en artikelnummers én werkt deze bij in ‘het systeem’.

Monkblog.

Reset: “Hard gaan op mooie boulders”
Reset: “Hard gaan op mooie boulders”

Eens per twee maanden steekt het bouwteam de handen uit de mouwen voor Reset en is het aan jou om zoveel mogelijk boulders op één vrijdagavond te klimmen. Bij deze wedstrijden draait het om geniale boulders, lekkere muziek en vooral een hoop gezelligheid. Er zijn boulders voor klimmers…

De favoriete klimschoen van Bruno: Five Ten Hiangle
De favoriete klimschoen van Bruno: Five Ten Hiangle

Bruno Geurts is locatiemanager en hoofdroutebouwer van Monk Eindhoven. De laatste twee jaar was hij verantwoordelijk voor de boulders van het Nederlands Kampioenschap en hij speelt regelmatig de allermoeilijkste circuits in de hal uit. Maar het liefst gaat ‘ie naar buiten; naar het Franse Fontainebleau of Magic Wood…

Boulders bouwen in Monk Rotterdam
Boulders bouwen in Monk Rotterdam

Twee keer per week wordt er in elke Monk een half circuit ververst. De zeven circuits bestaan elk uit 24 boulders, dus dat zijn er 12 per keer. Grepen worden uit de wand gehaald, gewassen en vervolgens worden er nieuwe boulders mee gebouwd. Zo blijft er altijd wat nieuws…