Vacatures – Werken bij Monk

Werken bij Monk.

Werken bij Monk is vet. Kijk hieronder welke vacatures er zijn.

Vacatures

Coördinator locatiebeheer en technische dienst

Online sinds: 30-08-2022
Status:
open


  • bedrijf: Monk bouldergym
  • locatie: Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam
  • uren per week: 16-32

vacature coördinator locatiebeheer en technische dienst

We zijn per direct op zoek naar een Coördinator locatiebeheer en technische dienst voor Monk. Je bent assertief, zelfstandig en kan goed organiseren en plannen. Voor 16-32 uur per week.

Je bent het aanspreekpunt voor onze locatiemanagers, het personeel en externe leveranciers als het gaat om onderhoud, veiligheid en ICT. Je bezoekt daarvoor dus de vier hallen in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Je hebt het overzicht over hoe onze locaties ervoor staan qua onderhoud en bent die handige Harry die zelf even dat ene klusje kan fixen maar je weet ook vooral de juiste persoon voor de job in te schakelen waar nodig.

Monkblog.

Trainingsmatten van oude klimschoenen
Trainingsmatten van oude klimschoenen
by

In Rotterdam liggen trainingsmatten op de vloer, gemaakt van oude klimschoenen. Kijk je goed, dan zie je nog sporen van je oude paar. Dit is het resultaat van een project met Clean Climber en diverse andere partners, om te onderzoeken of we duurzamer om kunnen gaan met klmschoenen.

Welk hangbord schroef jij boven de deur?
Welk hangbord schroef jij boven de deur?
by

Er zijn verschillende hangborden te vinden in onze trainingshoek en in de Monkshop. Maar welk model is nu de beste keuze om thuis aan de muur te hangen. Trainers Annemieke en Pieter vertellen je wat de voordelen zijn van de verschillende hangborden die we hebben.

Trainen voor buiten boulderen
Trainen voor buiten boulderen
by

Ondanks dat boulderen een buitensport is, klimmen de meeste van ons binnen op plastic. Als beginnend klimmer hoor je na verloop van tijd  over ‘Bleau’ en als je er klaar voor bent, ga jij ook boulderen op echte steen.