Vacatures – Werken bij Monk

Werken bij Monk.

Werken bij Monk is vet. Kijk hieronder welke vacatures er zijn.

Vacatures

Administratief medewerker

Online sinds: 10-09-2019
Status:
open


  • bedrijf: Monk Nederland
  • locatie: Eindhoven
  • uren per week: 12 tot 16

We zijn per direct op zoek naar een administratief medewerker voor Monk Nederland voor 12 tot 16 uur per week, vrouw of man. Beschikbaarheid op dinsdag en donderdag is een must. Het betreft geen bijbaan.

Je werkplek is op ons hoofdkantoor in Monk bouldergym Eindhoven. Vanuit hier doen we het administratieve werk van alledrie de Monk locaties. Samen met een collega zorg je ervoor dat onze administratieve rompslomp die dagelijks telefonisch, per mail en per post binnenkomt op de juiste manier verwerkt wordt. Je bent verantwoordelijk voor onze leden- en personeelsadministratie. Discretie is hierbij van groot belang. Je werkzaamheden omvatten verder het opmaken van nieuwe contracten, het controleren van uren en checken van crediteurenlijsten. En zo nog 1000 dingen.

Boulderbouwer

Online sinds: 16-05-2018
Status:
open


  • bedrijf: Monk bouldergym
  • locatie: Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam
  • uren per week: 4 tot 10

We zijn altijd op zoek naar boulderbouwers voor Monk, vrouw of man. Doe jij niets liever dan boulderen, boulderen en nog eens boulderen? Dan is dit de ultieme bijbaan voor jou!

Als bouwer onderhoud en refresh je samen met je collega’s de circuits in Monk. Je zorgt ervoor dat de circuitboulders mooi, uitdagend, netjes op niveau én veilig zijn. Boulders bouwen is teamwork. Samen beoordeel en waardeer je alle boulders en zorg je ervoor dat onze gasten – ieder op zijn/haar eigen niveau – steeds weer worden uitgedaagd en verrast.

We bouwen wekelijks twee keer een half circuit, met een team van drie tot vijf bouwers. In deze blog lees je er meer over. Ook bouwen we regelmatig voor wedstrijden zoals Reset, het MJC of zelfs een nationale (jeugd)wedstrijd.

Als beginnende boulderbouwer wordt je door ons opgeleid. In het begin zul je veel hulp krijgen bij het bouwen van je boulders, na verloop van tijd moet dat steeds meer op eigen kracht gebeuren en verwachten we dat je zelf kritisch naar je eigen boulders kijkt.

Monkshop Magazijnmedewerker

Online sinds: 02-04-2019
Status:
ingevuld


  • bedrijf: Monkshop
  • locatie: Eindhoven
  • uren per week: 12 tot 20

We zijn per direct op zoek naar een managermedewerker voor Monkshop voor 12 tot maximaal 20 uur per week, vrouw of man. Beschikbaarheid op maandag, woensdag en/of vrijdag is een must.

Het Monkshopmagazijn is jouw werkplek. Je eerste prioriteit ligt bij het inpakken en versturen van klantbestellingen en het bevoorraden van onze winkels. Verder is het vooral een kwestie van (veel) dozen uitpakken, voorraad inruimen, organiseren, schoonhouden en bijwerken.

Monkblog.

Niets moet voor NK winnaar Elko
Niets moet voor NK winnaar Elko

Elko Schellingerhout is hoofdtrainer bij Monk, maar ook klimmer. Dit jaar deed Elko mee aan het NK Boulder 2019 en pakte daar de eerste plek. Nederlands Kampioen dus. We spraken hem over de weg daar naar toe, zijn klimverleden en hoe hij de rust vond om tot een…

Nederlands Kampioene Pleun Frank zoekt balans en plezier in het klimmen
Nederlands Kampioene Pleun Frank zoekt balans en plezier in het klimmen

Pleun Frank is 16 jaar oud en poetste deze week nog de wanden en verving de bouldernummers bij Monk Amsterdam. Ze wil F16 piloot worden, maar is ook de Nederlandse kampioene boulderen bij de dames. Dat verraste iedereen, inclusief haarzelf. We vroegen haar over haar NK, voorbereiding en…

Monk levert NK Boulder kampioenen 2019
Monk levert NK Boulder kampioenen 2019

Spannend was het, de finale van het NK Boulder 2019. Vier boulders om het waar te maken en tot de laatste bleef het spannend. Pleun Frank en Elko Schellingerhout hielden het hoofd koel in de dampend hete hal en pakten het Nederlands kampioenschap boulderen.