Vacatures – Werken bij Monk

Werken bij Monk.

Werken bij Monk is vet. Kijk hieronder welke vacatures er zijn.

Vacatures

Boulderbouwer

Online sinds: 16-05-2018
Status:
open


  • bedrijf: Monk bouldergym
  • locatie: Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam
  • uren per week: 4 tot 10

We zijn altijd op zoek naar boulderbouwers voor Monk, vrouw of man. Doe jij niets liever dan boulderen, boulderen en nog eens boulderen? Dan is dit de ultieme bijbaan voor jou!

Als bouwer onderhoud en refresh je samen met je collega’s de circuits in Monk. Je zorgt ervoor dat de circuitboulders mooi, uitdagend, netjes op niveau én veilig zijn. 

We bouwen wekelijks op meerdere dagen in de week, de planning verschilt per locatie. In deze blog lees je er meer over. Ook bouwen we regelmatig voor wedstrijden.

Als beginnende boulderbouwer wordt je door ons opgeleid. In het begin zul je veel hulp krijgen bij het bouwen van je boulders, na verloop van tijd moet dat steeds meer op eigen kracht gebeuren en verwachten we dat je zelf kritisch naar je eigen boulders kijkt.

Jeugdtrainer

Online sinds: 30-10-2019
Status:
ingevuld


  • bedrijf: Monk bouldergym
  • locatie: Eindhoven
  • uren per week: 4 tot 10

We zijn per direct op zoek naar een extra jeugdtrainer voor Monk Eindhoven, vrouw of man. Doe jij niets liever dan boulderen en vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan is dit zeker iets voor jou!

In Monk trainen wekelijks bijna 150 jeugdleden, verdeeld over 12 groepen. Jij gaat op woensdagmiddag lesgeven van 14:00 tot 18:30, aan kinderen van 6 tot 12 jaar. Dat doe je samen met een (ervaren) collega. Ook voor de vrijdagmiddag zijn we nog op zoek naar een trainer. Nog meer uren maken? Dat kan in overleg, ook op andere dagen. Lesgeven aan volwassenen behoort hierbij ook tot de mogelijkheden.

Geen trainersdiploma of ervaring met lesgeven? Geen probleem, wij kunnen het je leren. Heb je de smaak te pakken? Een opleiding volgen mag dan ook.

Administratief medewerker

Online sinds: 10-09-2019
Status:
ingevuld


  • bedrijf: Monk Nederland
  • locatie: Eindhoven
  • uren per week: 12 tot 16

We zijn per direct op zoek naar een administratief medewerker voor Monk Nederland voor 12 tot 16 uur per week, vrouw of man. Beschikbaarheid op dinsdag en donderdag is een must. Het betreft geen bijbaan.

Je werkplek is op ons hoofdkantoor in Monk bouldergym Eindhoven. Vanuit hier doen we het administratieve werk van alledrie de Monk locaties. Samen met een collega zorg je ervoor dat onze administratieve rompslomp die dagelijks telefonisch, per mail en per post binnenkomt op de juiste manier verwerkt wordt. Je bent verantwoordelijk voor onze leden- en personeelsadministratie. Discretie is hierbij van groot belang. Je werkzaamheden omvatten verder het opmaken van nieuwe contracten, het controleren van uren en checken van crediteurenlijsten. En zo nog 1000 dingen.

Monkblog.

Cleanup in Bleau met Clean Climber
Cleanup in Bleau met Clean Climber

Het buitenseizoen loopt af en dus is het tijd om het bos schoon achter te laten. Daarom organiseerde Clean Climber een cleanup dag in Fontainebleau, rondom parking Isatis. Daar kwamen we wat opvallende dingen tegen in het bos.

Clean Climber gaat voor duurzamer buiten klimmen
Clean Climber gaat voor duurzamer buiten klimmen

Clean Climber zet zich sinds 2018 in als stichting voor duurzamer klimmen. We zijn tenslotte te gast in al die klimgebieden en alles wat we doen heeft een impact op de natuur. Daarom zet Clean Climber zich in voor bewustwording onder klimmers, opruimacties en nog veel meer om…

Trainingsteam Eindhoven in Bleau: gas erop! 
Trainingsteam Eindhoven in Bleau: gas erop! 

Halverwege oktober had het Monk trainingsteam Eindhoven een ontmoeting in Bleau op de agenda staan. In deze blog vertelt jeugdlid Thijme hoe dat was.