Boulderlessen & training

BoulderBasics introductieles

boulderlessen-workout-monk-rtm

BOULDERBASICS
introductieles
voor beginners

BoulderBasics is er speciaal voor nieuwkomers. Het is dé manier om kennis te maken met boulderen en Monk Rotterdam. Een gratis introductieles in het weekend tussen 10:30u en 16:00u.

Teckniekcursus

boulderlessen-personal-training-monk-ein

Teckniekcursus
reeks technieklessen
voor beginners

De techniekcursus is er voor de startende boulderaar. In deze driedelige, maandelijkse cursus leggen we alles uit over technisch boulderen. Na drie weken weet je hoe je opwarmt, boulders leest en grepen belast.

Workout groepsles

boulderlessen-workout-monk

WORKOUT
wekelijkse groepslessen
voor alle niveaus

Eén uur per week samen superhard trainen! Groepslessen zijn gezellig en super leerzaam. Je boulderniveau is niet van belang, de workouts zijn algemeen van aard. Wordt binnen no time beter en sterker!

Personal training

boulderlessen-workout-monk-rtm

PERSONAL TRAINING
boulderles op maat
voor alle niveaus

Wil je beter worden en heb je behoefte aan training op maat? Kies voor personal training en schakel de hulp in van een van onze ervaren trainers. Wij hebben bij Monk Rotterdam voor elk niveau en boulderprobleem een specialist in huis.

Jeugdlessen

boulderen-met-kinderen

JEUGDTRAINING
wekelijkse boulderles
voor jeugdleden

Boulderen is mogelijk vanaf 6 jaar. Voor de jeugd die graag klimt en beter wil worden bieden we in Monk Rotterdam jeugdtraining aan voor verschillende groepen.

Team training

boulderlessen-team-training-monk-ein

TEAM TRAINING
toptraining
op uitnodiging

Monk team training is voor de sterkste klimmers in Monk die het maximale uit zichzelf willen halen.

Training at home

Trainen in Monk Rotterdam is natuurlijk het beste voor je kracht en techniek maar er zijn voldoende tools om ook thuis je kracht op peil te houden.

Zo loont het bijvoorbeeld om je vingers sterker te maken door te trainen op hangboards. Of kweek een megabiceps met je eigen campusbord. Belangrijk is wel om dit verantwoord te doen!

In de Monkshop vind je een hoop trainingsmaterialen en trainingsboeken die je hierbij kunnen helpen.

monk-bouldergym-rotterdam-overview-10

Bij Monk hebben we op alle locaties een shop waar ons personeel voor je klaar staat bij het uitzoeken van je eerste materialen. Daarnaast hebben we een webshop waar je alles makkelijk en snel kunt bestellen.

Wist je trouwens dat als lid van Monk je 10% ledenkorting krijgt op al hun aankopen, zowel online als in-store? Kijk op onze pagina over ledenkorting hoe je deze korting kunt claimen. Ben je benieuwd waarom je lid zou moeten worden van Monk en hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk dan onze pagina over het Monk lidmaatschap.