We zijn gesloten.

Volg het nieuws op onze coronapagina

Lees hoe het zit

Rotterdam

Monk-Rotterdam-bouldergym

Monk Rotterdam
Gesloten

  

#monkrotterdam

#alweerzondermonk We zijn er niet, maar we komen terug. Let in de tussentijd goed op jezelf en op de mensen om je heen. Blijf trainen, zorg dat je sterk bent zodra de deuren opengaan. Ondanks alles wensen we je fijne feestdagen toe. We zien je halverwege januari.

#monkshop De Monkshop blijft open. Net zoals tijdens de vorige lockdown kun je gewoon spullen bestellen. Pakketjes ophalen gaat helaas nog niet. We doen alles op de post. Doe je kerstaankopen op tijd, het kan druk worden bij DHL.


  • alleen pin/creditcard

Blog.

Gijs en Timo op Theory’s van La Sportiva
Gijs en Timo op Theory’s van La Sportiva
by

De La Sportiva Theory is een pro klimschoen om binnen op te boulderen. In deze blog lees je wat hoofdbouwer Gijs (Amsterdam) en locatiemanager Timo (Rotterdam) van deze technische schoen vinden.

Get Stōkt op de trainingswand
Get Stōkt op de trainingswand
by

Stōkt, een boulderapp die extra klimvibe geeft aan de trainingswand. Het maakt het trainen op de strandwand socialer, uitdagender en toegankelijk. In deze blog lees je alles over de nieuwe app.

Supersnel fit na een tijd zonder Monk
Supersnel fit na een tijd zonder Monk
by Tim Speijer

In deze blog vertelt fysiotherapeut Tim wat je moet doen om blessurevrij te kunnen projecten nadat je een tijdje niet geboulderd hebt.