Binnen boulderen mag weer!

reserveren verplicht

RESERVEER NU!

Rotterdam

terras-buiten-boulderwand-café-shop-open

Monk Rotterdam
weekdagen 12/23u
weekend 10/23u

  

Binnen boulderen

Zo werkt het reserveren. We gebruiken Toplogger, de app die je kent vanuit de hal, waar alle boulders in staan. Als je al een account hebt, kun je bij ‘reserveringen’ supersnel een tijdslot kiezen.

RESERVEER NU

Geen Toplogger account? Download de gratis app op je telefoon of ga naar toplogger.nl in je browser, maak een account aan en kies jouw Monk locatie.

Reserveren kan tot tien dagen vooruit en voor vijf personen tegelijk. Vergeet niet om je reservering te annuleren als je toch niet komt. Maak je iemand anders weer blij mee.

Goed om verder nog te weten: was je handen voor en na het boulderen en hou altijd 1.5m afstand. Neem slippers mee; je mag niet op je klimschoenen naar de wc.

Buiten boulderen

We hebben een buiten boulderwand. Boulderen op de strandwand is gratis en reserveren hoeft niet. Gedraag je sociaal, hou altijd 1.5m afstand en check de regels die bij de wand staan. Eigen klimschoenen zijn verplicht. Onder de wand ligt zand, dat valt prima. Spotten is niet toegestaan i.v.m. de 1.5m regel.

Stōkt Op de wand zitten geen kant-en-klare boulders. Die verzin je dus zelf. De wand staat in de Stōkt app. Daarin kun je zelf boulders toevoegen, maar ook die van andere klimmers vinden.

#zomerbijmonk

Boulderen in de zomer. In juli en augustus kunnen volwassenen weer supersnel terug in vorm komen met ons personal training Supersnel Fit aanbod. Voor de kids hebben we zomerlessen op woensdag. Meer info vind je hieronder.

Iedereen is welkom. Je hoeft geen lid te zijn van Monk om op ons terras of in het café te zitten, of om de shop te bezoeken. Iedereen mag op de buitenwand klimmen, maar je hebt hiervoor wel klimschoenen en wat boulderervaring nodig. Buiten boulderen is gratis.

Klimschoenen zijn gewoon te huur, maar ze kunnen i.v.m. extra hygiëneregels tijdelijk niet beschikbaar zijn. Neem voor de zekerheid een paar schone sportschoenen mee.

Kleedkamers en douches zijn open. Reserveren voor terras, shop en buiten boulderen is niet nodig. Wil je binnen in het café zitten? Dan kun je reserveren aan de deur.


  • alleen pin/creditcard

Personal training: Supersnel Fit

Supersnel Fit

personal training

Het kan zijn dat je boulderniveau nu ietsjes lager ligt dan je gewend bent. Daarom hebben we deze zomer een personal training Supersnel Fit aanbod. De training is eens per week, drie weken aan een stuk. Je krijgt oefeningen mee om ook in je eigen tijd meters te maken.

Zomerles boulderen voor kids

Zomerles Boulderen

alleen voor kids

Kom boulderen! Heel de zomervakantie kun je jeugdtraining volgen in Monk. Je hoeft geen lid te zijn. Inschrijven gaat per les, voor maar 7,50 per keer doe je mee. Boulderschoenen fiksen wij en de trainer krijg je er gratis bij.

Blog.

10 vragen over Club Monk
10 vragen over Club Monk
by

Met de club zoeken we naar nieuwe impulsen die de bouldersport én Monk nog vetter maken. Dat levert vragen op, de 10 meestgestelde beantwoorden we in deze blog.

Get Stōkt op de strandwand
Get Stōkt op de strandwand
by

Stōkt, een boulderapp die extra klimvibe geeft aan de trainingswand. Het maakt het trainen op de strandwand socialer, uitdagender en toegankelijk. In deze blog lees je alles over de nieuwe app.

Supersnel fit na een tijd zonder Monk
Supersnel fit na een tijd zonder Monk
by Tim Speijer

In deze blog vertelt fysiotherapeut Tim wat je moet doen om blessurevrij te kunnen projecten nadat je een tijdje niet geboulderd hebt.