Boulderen tijdens de coronacrisis

De huidige maatregelen check je op onze coronapagina

Lees hoe het zit

Rotterdam

Monk-Rotterdam-bouldergym

Monk Rotterdam
7 dagen per week open
09u – 24u

  

Binnen boulderen

Zo werkt het reserveren. We gebruiken Toplogger, de app die je kent vanuit de hal, waar alle boulders in staan. Als je al een account hebt, kun je bij ‘reserveringen’ supersnel een tijdslot kiezen.

RESERVEER NU

Geen Toplogger account? Download de gratis app op je telefoon of ga naar toplogger.nl in je browser, maak een account aan en kies jouw Monk locatie.

Reserveren kan tot tien dagen vooruit en voor vijf personen tegelijk. Vergeet niet om je reservering te annuleren als je toch niet komt. Maak je iemand anders weer blij mee.

Goed om verder nog te weten: was je handen voor en na het boulderen en hou altijd 1.5m afstand. Neem slippers mee; je mag niet op je klimschoenen naar de wc.

#monkrotterdam

Corona maatregelen 29-9-2020 We mogen blijven boulderen met anderhalve meter afstand, de jeugdtraining gaat door en de winkel blijft open. Het café is voorlopig dicht.

Café dicht. Even geen tosti van te voren of biertje achteraf. Je kunt ook niet blijven kijken naar klimmers in de hal, of wachten tot de jeugdtraining is afgelopen. Dat is jammer. Gelukkig kunnen we wel trainen.

Klimschoenen zijn gewoon te huur, Kleedkamers en douches zijn gesloten. Reserveren voor een bezoek aan onze winkel is niet nodig. 


  • alleen pin/creditcard

BoulderBasics: gratis introductieles

Boulderbasics

BoulderBasics

gratis introles

BoulderBasics zijn er speciaal voor nieuwkomers. Het is dé manier om kennis te maken met boulderen en Monk Rotterdam, het kost je niks extra’s. Schrijf je in voor een BoulderBasic tijdvak tijdens het maken van je reservering in Toplogger.

Personal training: Supersnel Fit

Supersnel Fit

personal training

Check de personal training Supersnel Fit. Dit aanbod is een spoedcursus in vorm komen. In drie opeenvolgende weken word je een keer in de week door een opgeleide trainer begeleid. Je krijgt ook advies mee om in je eigen tijd nog meer meters te maken.

Blog.

Gijs en Timo op Theory’s van La Sportiva
Gijs en Timo op Theory’s van La Sportiva
by

De La Sportiva Theory is een pro klimschoen om binnen op te boulderen. In deze blog lees je wat hoofdbouwer Gijs (Amsterdam) en locatiemanager Timo (Rotterdam) van deze technische schoen vinden.

Get Stōkt op de trainingswand
Get Stōkt op de trainingswand
by

Stōkt, een boulderapp die extra klimvibe geeft aan de trainingswand. Het maakt het trainen op de strandwand socialer, uitdagender en toegankelijk. In deze blog lees je alles over de nieuwe app.

Supersnel fit na een tijd zonder Monk
Supersnel fit na een tijd zonder Monk
by Tim Speijer

In deze blog vertelt fysiotherapeut Tim wat je moet doen om blessurevrij te kunnen projecten nadat je een tijdje niet geboulderd hebt.