Boulderen? Reserveer nu!

Om te komen boulderen moet je reserveren. Dat doe je in Toplogger.

Reserveer hier!

Rotterdam

Monk-Rotterdam-bouldergym

Monk Rotterdam
Weekdagen: 07/17u
weekend: 09/17u

  

#monkrotterdam

#corona-update. In verband met de nieuwe maatregelen zijn we elke dag vanaf 17u dicht. Daarom zijn veel dingen anders dan dat je gewend bent. Hier lees je alle actuele informatie. 

Reserveer in Toplogger om te komen boulderen! Het maakt niet uit of je jong of oud bent, iedereen moet reserveren. Log in op je Toploggeraccount (of maak er eentje aan als je die niet hebt) en kies bij ‘reserveringen’ een incheck-moment. Je kunt drie reserveringen maken, maximaal tien dagen vooruit. Per reservering kunt je ook voor twee anderen boeken. Denk aan een geldig coronatoegangsbewijs.

#monktraining. Elke week is er een workout. Een uur lang, knalhard trainen. Om mee te doen aan de workout moet je reserveren in Toplogger. Hou de tijdslots in de gaten, die komen binnenkort online. 

#boulderbasics. Nieuw bij Monk? De Boulder Basics zijn er speciaal voor beginners. Het is een gratis introductie met Monk en met de bouldersport. Ieder weekend tussen 9 en 17u. Zeg bij je aanmelding tegen de baliemedewerker dat je de basics wilt volgen, dan roepen wij er een trainer bij. 

#monkshop. Voor een bezoekje aan de winkel hoef je niet te reserveren. Je mag meteen iets kopen, of gewoon even rondneuzen, iets passen en vragen om advies.

 

#cafémonk. Kom ‘s ochtends vroeg boulderen. Je krijgt iedere dag tussen 7 en 10u een gratis croissantje bij je koffie. Er is nog veel meer lekkers te koop. Hou een oogje op de bar, want onze barcrew is vaak aan het bakken. 

#monkmuziek. Elke dag hebben we een open podium, er staan dikke platenspelers in de hal. Je kunt langskomen en je favoriete plaatje draaien. Zeker zijn van een plek? In het weekend kun je een plekje achter de tafels reserveren in Toplogger.

Goed om te weten. Douches en kleedkamers zijn open. Hou altijd 1.5m afstand en was je handen voor en na het boulderen. Binnen is een mondkapje verplicht, tenzij je aan het sporten bent of een zitplek hebt in het café.

Bezeten van boulderen #jointheclub. Je bouldert regelmatig en wil beter worden. Club Monk is jouw volgende stap. Geen kleurencircuit, maar boulders van 5 tot 8B om te projecten. Dé perfecte aanvulling op je thuishal. Gebouwd door bouwers uit Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, samen met nationale en internationale namen. Vaak net ff anders dan je gewend bent. Check de club.


  • alleen pin/creditcard
Amsterdam-boulderen

BoulderBasics: gratis introductieles

Boulderbasics

BoulderBasics

gratis introles

BoulderBasics zijn er speciaal voor nieuwkomers. Het is dé manier om kennis te maken met boulderen en Monk Rotterdam, het kost je niks extra’s. Check de webpagina om te zien wanneer we de Basics aanbieden!

Monk Logo Wear

Monk-logo-ware

Nieuwe Monk

Logo Wear

snel zijn, het loopt hard!

Hippe nieuwe mutsen, t-shirts, hemden, truien, hoodies en korte broeken. Snel zijn, want de kleding loopt hard.

 

Blog.

Welke crashpad neem je het bos in?
Welke crashpad neem je het bos in?
by

Ga je buiten boulderen, dan heb je een crashpad nodig. Er zijn verschillende modellen, formaten en materialen in de shop. Daar vertellen we je meer over in deze blog.

Primegreen staat voor performance en stijl
Primegreen staat voor performance en stijl
by

In de Monkshop hebben we alleen maar vette merken. Een daarvan is Adidas. Daar lees over in deze blog.

Olympische klimmers, op wie moet je letten
Olympische klimmers, op wie moet je letten
by

De Olympische Spelen zijn gestart. Klimmen is bijna aan de beurt en volgens onze locals moet je deze atleten in de gaten houden.