Rotterdam

Boulderen in Rotterdam.

Shoppen.

monk-shop-scarpa-vapor-v-featured

Klimschoenen

» Bekijk meer

monk-shop-organic-lunch-bag-featured

POFZAKKEN

» bekijk meer

Trainen.

monk-rtm-workout-blog

KNALLEN
TIJDENS DE
WORKOUT
GROEPSLESSEN

» lees de blogpost

Monk bouldergym Rotterdam.

Monk Rotterdam is een lekker grote boulderhal in een voormalige enveloppenfabriek in Noord. Gaaf pand met een gezellig café, flinke Monkshop, 700 m2 boulderwand, 168 circuitboulders, een goeie sound éeen superluxe trainingshal. 

monk-bouldergym-rotterdam-binnenkijken-button_groot

Bekijk de hal van binnen!

Loop een rondje door Monk Rotterdam in 360º streetview en check wat we jou allemaal te bieden hebben.

Je eerste keer.

Nog nooit geboulderd of bij Monk geweest? Dan vragen we je om éénmalig ons aanmeldformulier in te vullen. Dat kan aan de balie bij binnenkomst. Of je fikst het van tevoren online, wel zo makkelijk. En snel.

monk-bouldergym-aanmelden-button_groot

Meld je aan!

Meld je alvast online aan en voorkom onnodig wachten aan de balie.

Huh? Boulderen?

Klimmen tot een meter of vier hoog, met alleen je handen en voeten, in uitgezette routes op kleur. Dat is boulderen in het kort. Één zo’n gekleurde route noem je een boulder. Boulders toppen is wat je doet. Het liefst hele moeilijke.

monk-bouldergym-boulderen-info-button_groot

Lees alles over boulderen!

En kom het vooral eens proberen. In Monk Rotterdam bieden we een gratis introductieles aan. De perfecte kick-start.

Lid worden.

Is boulderen helemaal jouw ding? Word dan lid en betaal automatisch via incasso. Makkelijk, voordelig en altijd opzegbaar. Onbeperkt boulderen in alle Monk gyms en korting op trainingen. Plus 10% korting in de shop.

monk-bouldergym-rotterdam-lid-worden-button_groot

Word lid van Monk!

Word lid en klim onbeperkt in alle Monk boulderhallen. Daarnaast krijg je ook nog eens 10% korting in onze shop; online én in de hal.

Blog.

Je eerste paar klimschoenen kopen
Je eerste paar klimschoenen kopen

Bij Monk delen we onze schoenencollectie in op klimniveau. Er zijn drie levels: beginner, intermediate en pro. Je eerste paar klimschoenen moet vooral comfortabel zijn. Beginnersschoenen hebben daarom een symmetrische pasvorm zodat je tenen niet naar één punt worden geduwd, zoals bij gevorderde modellen het geval is. Daarnaast…

Knallen tijdens de Workout groepslessen
Knallen tijdens de Workout groepslessen

“Tijdens de workout geef ik een fysieke training die zo goed mogelijk aansluit bij het klimmen. Ik probeer daarbij een vertaalslag te maken naar bewegingen die je ook in de wand tegenkomt. Dat resulteert in een diverse training waarbij het hele lichaam getraind wordt. Want klimmen is meer…

Shop toppers: Beastmaker Series 1000 en 2000
Shop toppers: Beastmaker Series 1000 en 2000

Er zijn twee versies van het Beastmaker hangboard: de 1000 en 2000 Series. De 2000 is voor Gelmanov (foto) en soortgenoten, de 1000 voor de wat minder gevorderde hanger. Bij ons zijn ze allebei te koop. In prijs maken ze elkaar niks, in kwaliteit trouwens ook niet. Voor € 98,90…

Kijk ons nou.

Kijk jullie nou.