Rotterdam

Corona update 31 maart: we zijn gesloten tot ten minste 28 april. Dit geldt voor alle Monk locaties. Onze webshop blijft vooralsnog wel operationeel.

Boulderen in Rotterdam.

Shoppen.

monk-shop-tarantula-klimschoen-featured-2

KLIMSCHOENEN
KOPEN

bekijk de collectie

monk-shop-beastmaker-2000-featured-2

ALLES
OM TE
TRAINEN

nu kopen

Even zonder Monk.

Captain Fingerfood Hangboard Houtkleur - Monkshop

THUIS TRAINEN,
BINNEN EN IN JE TUIN

Doen we zelf ook. 

Monk bouldergym Rotterdam.

Monk Rotterdam is een lekker grote boulderhal in een voormalige enveloppenfabriek in Noord. Gaaf pand met een gezellig café, flinke Monkshop, 700 m2 boulderwand, 168 circuitboulders, een goeie sound éeen superluxe trainingshal. 

monk-bouldergym-rotterdam-binnenkijken-button_groot

Bekijk de hal van binnen!

Loop een rondje door Monk Rotterdam in 360º streetview en check wat we jou allemaal te bieden hebben.

Je eerste keer.

Nog nooit geboulderd of bij Monk geweest? Dan vragen we je om éénmalig ons aanmeldformulier in te vullen. Dat kan aan de balie bij binnenkomst. Of je fikst het van tevoren online, wel zo makkelijk. En snel.

monk-bouldergym-aanmelden-button_groot

Meld je aan!

Meld je alvast online aan en voorkom onnodig wachten aan de balie.

Huh? Boulderen?

Klimmen tot een meter of vier hoog, met alleen je handen en voeten, in uitgezette routes op kleur. Dat is boulderen in het kort. Één zo’n gekleurde route noem je een boulder. Boulders toppen is wat je doet. Het liefst hele moeilijke.

monk-bouldergym-boulderen-info-button_groot

Lees alles over boulderen!

En kom het vooral eens proberen. In Monk Rotterdam bieden we een gratis introductieles aan. De perfecte kick-start.

Lid worden.

Is boulderen helemaal jouw ding? Word dan lid en betaal automatisch via incasso. Makkelijk, voordelig en altijd opzegbaar. Onbeperkt boulderen in alle Monk gyms en korting op trainingen. Plus 10% korting in de shop.

monk-bouldergym-rotterdam-lid-worden-button_groot

Word lid van Monk!

Word lid en klim onbeperkt in alle Monk boulderhallen. Daarnaast krijg je ook nog eens 10% korting in onze shop; online én in de hal.

Blog.

Trainen met de weerstandsband
Trainen met de weerstandsband

Deze blog gaat over oefeningen die boulderaars met de weerstandsband doen. Je kunt varieren in intensiteit. Dat maakt de oefeningen goed om mee op te warmen en ook prima in een workout.

Kijk- en leestips van Monk locals
Kijk- en leestips van Monk locals

Wat moet je nou doen als je even niet naar Monk kunt? Jullie deelden genoeg kijk- en lees-tips om bezig te blijven en die hebben we op rij gezet.

Hangtraining, hoe moet dat?
Hangtraining, hoe moet dat?

Vingerkracht is niet alles. Maar boulderaars die technisch goed klimmen worden er nog beter van. Ook als je maar een half uurtje hebt om te trainen (of je gedwongen in quarantaine moet), kan hangtraining helpen je vingerkracht te behouden. In deze blog zetten we de basis van hangtraining voor…