Rotterdam

Monk-Rotterdam-bouldergym

Monk Rotterdam

Open
Elke dag: 9/24u

  

#monkrotterdam

Boulderen in Monk
Monk Rotterdam is een makkelijk bereikbare bouldergym in Rotterdam. Met ruim 700 m2 aan klimwanden, een trainingsarea en een ruim opgezet café is dit de place-to-be om te boulderen. We hebben boulders voor ervaren klimmers en voor beginners vanaf 6 jaar. Weten hoe je hier komt? Check de pagina contact en route >

Je eerste bezoek aan Monk
Ben je van plan om voor het eerst te komen boulderen in Monk? Dan zijn er een paar dingen die je moet weten en regelen. Op deze pagina vind je alles over je eerste bezoek aan Monk. We ontvangen je ook graag bij een introductieles! Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Op de hoogte blijven kan ook, via onze nieuwsbrief.

Trainen bij Monk
Hier in Monk kunnen boulderaars van alle niveaus training volgen. Denk aan hulp van onze personal trainer, of kom gas geven tijdens de workout groepsles. Meer weten? Check onze pagina les en training >

#Monkshop
Al onze bouldergyms hebben een Monkshop. Je kan hier je boulder essentials scoren. We hebben een dik assortiment boulderschoenen; voor iedere voet wat wils. En vette merken die je niet overal vindt. Liever online shoppen? Kan ook, check: monk.nl/shop >

  • alleen pin/creditcard
Amsterdam-boulderen
[/spb_row]

Neem een kijkje binnen!

BoulderBasics: gratis introductieles

Boulderbasics

BoulderBasics

gratis introles

BoulderBasics zijn er speciaal voor nieuwkomers. Het is dé manier om kennis te maken met boulderen en Monk Rotterdam, het kost je niks extra’s. Check de webpagina om te zien wanneer we de Basics aanbieden!

Basis Techniekcursus

boulderen-beginners-advanced

Basis techniekcursus

van starter naar gevorderd in drie weken

Check hoe het werkt >

In deze driedelige, maandelijkse cursus leggen we alles uit over technisch boulderen. Na drie weken noem je jezelf een echte boulderaar. Je weet hoe je opwarmt, boulders leest, grepen belast, beweegt en hoe je je voeten wegzet.

Blog.

Trainingsmatten van oude klimschoenen
Trainingsmatten van oude klimschoenen
by

In Rotterdam liggen trainingsmatten op de vloer, gemaakt van oude klimschoenen. Kijk je goed, dan zie je nog sporen van je oude paar. Dit is het resultaat van een project met Clean Climber en diverse andere partners, om te onderzoeken of we duurzamer om kunnen gaan met klmschoenen.

Welk hangbord schroef jij boven de deur?
Welk hangbord schroef jij boven de deur?
by

Er zijn verschillende hangborden te vinden in onze trainingshoek en in de Monkshop. Maar welk model is nu de beste keuze om thuis aan de muur te hangen. Trainers Annemieke en Pieter vertellen je wat de voordelen zijn van de verschillende hangborden die we hebben.

Trainen voor buiten boulderen
Trainen voor buiten boulderen
by

Ondanks dat boulderen een buitensport is, klimmen de meeste van ons binnen op plastic. Als beginnend klimmer hoor je na verloop van tijd  over ‘Bleau’ en als je er klaar voor bent, ga jij ook boulderen op echte steen.