We gaan weer LOCO!

van 12 tot 18 september

RESERVEER NU!

Rotterdam

Monk-Rotterdam-bouldergym

Monk Rotterdam
weekdagen 12/23u
weekend 10/23u

  

Binnen boulderen

Zo werkt het reserveren. We gebruiken Toplogger, de app die je kent vanuit de hal, waar alle boulders in staan. Als je al een account hebt, kun je bij ‘reserveringen’ supersnel een tijdslot kiezen.

RESERVEER NU

Geen Toplogger account? Download de gratis app op je telefoon of ga naar toplogger.nl in je browser, maak een account aan en kies jouw Monk locatie.

Reserveren kan tot tien dagen vooruit en voor vijf personen tegelijk. Vergeet niet om je reservering te annuleren als je toch niet komt. Maak je iemand anders weer blij mee.

Goed om verder nog te weten: was je handen voor en na het boulderen en hou altijd 1.5m afstand. Neem slippers mee; je mag niet op je klimschoenen naar de wc.

#monkrotterdam

Welkom bij Monk. Een Rotterdamse bouldergym in de voormalige enveloppenfabriek in Noord. Hier vind je 170 boulders, verdeeld over zeven circuits op kleur. We hebben een trainingsruimte met campusbord, Moonboard, rekstok, hangborden, ringen, suspension trainers en losse trainingsattributen voor oefeningen op de grond.

Het is tijd om knalhard te trainen. De workout groepsles is terug én we gaan door met de personal training Supersnel Fit.

Iedereen is welkom. Je hoeft geen lid te zijn van Monk om op ons terras of in het café te zitten, of om de shop te bezoeken.

Klimschoenen zijn gewoon te huur, Kleedkamers en douches zijn open.Reserveren voor café, shop en terras is niet nodig. Vanzelfsprekend vragen we wel om je naam.


  • alleen pin/creditcard

Personal training: Supersnel Fit

Supersnel Fit

personal training

Check de personal training Supersnel Fit. Dit aanbod is een spoedcursus in vorm komen. In drie opeenvolgende weken word je een keer in de week door een opgeleide trainer begeleid. Je krijgt ook advies mee om in je eigen tijd nog meer meters te maken.

De workout groepsles

workout-rotterdam

Wekelijkse workout

groepsles

Het idee is simpel: één uur per week samen knalhard trainen! Iedere dinsdagavond staat hoofdtrainer Jacques voor je klaar met een stapel oefeningen die maar net in dat uurtje past. Inschrijven is niet nodig, de training is op vrije inloop. Aanmelden kan bij de balie in Monk.

Blog.

Get Stōkt op de strandwand
Get Stōkt op de strandwand
by

Stōkt, een boulderapp die extra klimvibe geeft aan de trainingswand. Het maakt het trainen op de strandwand socialer, uitdagender en toegankelijk. In deze blog lees je alles over de nieuwe app.

Supersnel fit na een tijd zonder Monk
Supersnel fit na een tijd zonder Monk
by Tim Speijer

In deze blog vertelt fysiotherapeut Tim wat je moet doen om blessurevrij te kunnen projecten nadat je een tijdje niet geboulderd hebt.

Tips voor de beste core-workout
Tips voor de beste core-workout
by

In dit artikel lees je over de vier basisbewegingen die in iedere core workout moeten zitten. Hiermee train je vooral algemene buikspierkracht. Dat heb je nodig om je plateau te doorbreken. In deze blog lees je hoe je een goede buikspier workout maakt.