Boulderen? Reserveer nu!

Om te komen boulderen moet je reserveren. Dat doe je in Toplogger.

Reserveer hier!

Amsterdam

Boulderen-amsterdam-monk

Monk Amsterdam
Weekdagen: 07/17u
weekend: 09/17u

  

#monkamsterdam

Reserveer in Toplogger om te komen boulderen! Het maakt niet uit of je jong of oud bent, iedereen moet reserveren. Log in op je Toploggeraccount (of maak er eentje aan als je die niet hebt) en kies bij ‘reserveringen’ een incheck-moment. Je kunt drie reserveringen maken, maximaal tien dagen vooruit. Per reservering kunt je ook voor twee anderen boeken. Denk aan een geldig coronatoegangsbewijs.

#monktraining. De club workout is de komende weken op zondagochtend. Tip: hij start binnenkort ook in Noord. Schrijf je in via Toplogger, betalen doe je aan de balie (alleen pin). 4 euro voor leden, niet-leden betalen 5. 

Naast de workout start trainer Ronald ook met een yoga / mobiliteitstraining in Noord. Deze training gaf hij eerder al eens in de club. Ook voor yoga: reserveer in toplogger, betaal aan de balie. 5 euro voor leden, niet-leden betalen een tientje. 

#boulderbasics. Nieuw bij Monk? De Boulder Basics is er speciaal voor beginners. Het is een gratis introductie met Monk en met de bouldersport. Ieder weekend tussen 11 en 17u. Zeg bij je aanmelding tegen de baliemedewerker dat je de basics wilt volgen, dan roepen wij er een trainer bij. 

 

#cafémonk. Kom ‘s ochtends vroeg boulderen. Je krijgt iedere dag tussen 7 en 10u een gratis croissantje bij je koffie. Er is nog veel meer lekkers te koop. Hou een oogje op de bar, want onze barcrew is vaak bezig. 

#monkshop. Voor een bezoekje aan de winkel hoef je niet te reserveren. Je mag meteen iets kopen, of gewoon even rondneuzen, iets passen en vragen om advies.

#monkmuziek. Elke zondag draait er een dj in Noord. Dat houden we zo. Er komt ook een open podium op zaterdag. Draai je graag een plaatje? Schrijf je in via Toplogger. 

Goed om te weten. Douches en kleedkamers zijn open. Hou altijd 1.5m afstand en was je handen voor en na het boulderen. Binnen is een mondkapje verplicht, tenzij je aan het sporten bent of een zitplek hebt in het café.

Bezeten van boulderen? #jointheclub. Je bouldert regelmatig en wil beter worden. Club Monk is jouw volgende stap. Geen kleurencircuit, maar boulders van 5 tot 8B om te projecten. Dé perfecte aanvulling op je thuishal. Gebouwd door bouwers uit Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, samen met nationale en internationale namen. Vaak net ff anders dan je gewend bent. Check de club.

 


  • alleen pin/creditcard
Amsterdam-boulderen
eten-drinken-het-oog-amsterdam
winkelen-boulderspullen-kopen

BoulderBasics

Boulderbasics

BoulderBasics

gratis introles

BoulderBasics zijn er speciaal voor nieuwkomers. Het is dé manier om kennis te maken met boulderen en Monk Amsterdam, het kost je niks extra’s. Schrijf je in voor een BoulderBasic tijdvak tijdens het maken van je reservering in Toplogger.

Monk Logo Wear

Monk-logo-ware

Nieuwe Monk

Logo Wear

snel zijn, het loopt hard!

Hippe nieuwe mutsen, t-shirts, hemden, truien, hoodies en korte broeken. Snel zijn, want de kleding loopt hard.

 

Blog.

Welke crashpad neem je het bos in?
Welke crashpad neem je het bos in?
by

Ga je buiten boulderen, dan heb je een crashpad nodig. Er zijn verschillende modellen, formaten en materialen in de shop. Daar vertellen we je meer over in deze blog.

Primegreen staat voor performance en stijl
Primegreen staat voor performance en stijl
by

In de Monkshop hebben we alleen maar vette merken. Een daarvan is Adidas. Daar lees over in deze blog.

Olympische klimmers, op wie moet je letten
Olympische klimmers, op wie moet je letten
by

De Olympische Spelen zijn gestart. Klimmen is bijna aan de beurt en volgens onze locals moet je deze atleten in de gaten houden.