Kom boulderen

We zijn doordeweeks vanaf 7 uur open

Amsterdam

Monk Amsterdam

Open
weekdagen: 7/24u
weekend: 9/24u

  

#monkamsterdam

Het nieuwe seizoen
Het najaar van 2022 is van start met nieuwe trainingen, workouts en natuurlijk met LOCO. Nog niet eerder geboulderd? We ontvangen je graag bij een introductieles! Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Op de hoogte blijven kan ook, via onze nieuwsbrief.

Boulderen in Monk
Monk Amsterdam is een makkelijk bereikbare bouldergym in Amsterdam-Noord. Met ruim 500 m2 aan klimwanden, een aparte trainingsruimte, een sfeervol café waar regelmatig dj’s draaien en een buitenterras aan het IJ met zicht op Amsterdam is dit de place-to-be om te boulderen in Noord-Holland. Routeplannen of contact opnemen? Contact en route.

Je eerste bezoek aan Monk
Ben je van plan om voor het eerst te komen boulderen in Monk? Dan zijn er een paar dingen die je moet weten en regelen. Op deze pagina vind je alles over je eerste bezoek aan Monk

Trainen bij Monk
Wij hebben training voor alle niveaus. Kom bijvoorbeeld  gas geven tijdens de workout groepsles. Of boek een personal training. Meer weten? Check les en training.

#Monkshop
Al onze bouldergyms hebben een Monkshop. Hier kun je al je boulder essentials scoren. Boulderschoenen nodig? We hebben voor iedere voet wat wils. Shop ook merken die je niet overal vindt. Liever online shoppen? Kan ook, monk.nl/shop.


  • alleen pin/creditcard

 

Het bouwteam
Meer bouwers, meer boulders! Onze bouwers werken samen met al onze hallen. Eén Monk bouwteam; meer variatie in de boulders. En we bouwen per area. Het betekent alle boulders op een wanddeel gaan mee in één reset. Wekelijks nieuw: zeven kleuren, drie area’s en 21 boulders.

Amsterdam-boulderen
eten-drinken-het-oog-amsterdam
winkelen-boulderspullen-kopen
[/spb_row]

Neem een kijkje binnen!

BoulderBasics

Boulderbasics

BoulderBasics

gratis introles

BoulderBasics zijn er speciaal voor nieuwkomers. Het is dé manier om kennis te maken met boulderen en Monk Amsterdam, het kost je niks extra’s. Schrijf je in voor een BoulderBasic tijdvak tijdens het maken van je reservering in Toplogger.

Basis Techniekcursus

boulderen-beginners-advanced

Basis techniekcursus

van starter naar gevorderd in drie weken

Check hoe het werkt >

In deze driedelige, maandelijkse cursus leggen we alles uit over technisch boulderen. Na drie weken noem je jezelf een echte boulderaar. Je weet hoe je opwarmt, boulders leest, grepen belast, beweegt en hoe je je voeten wegzet.

Blog.

Trainingsmatten van oude klimschoenen
Trainingsmatten van oude klimschoenen
by

In Rotterdam liggen trainingsmatten op de vloer, gemaakt van oude klimschoenen. Kijk je goed, dan zie je nog sporen van je oude paar. Dit is het resultaat van een project met Clean Climber en diverse andere partners, om te onderzoeken of we duurzamer om kunnen gaan met klmschoenen.

Welk hangbord schroef jij boven de deur?
Welk hangbord schroef jij boven de deur?
by

Er zijn verschillende hangborden te vinden in onze trainingshoek en in de Monkshop. Maar welk model is nu de beste keuze om thuis aan de muur te hangen. Trainers Annemieke en Pieter vertellen je wat de voordelen zijn van de verschillende hangborden die we hebben.

Trainen voor buiten boulderen
Trainen voor buiten boulderen
by

Ondanks dat boulderen een buitensport is, klimmen de meeste van ons binnen op plastic. Als beginnend klimmer hoor je na verloop van tijd  over ‘Bleau’ en als je er klaar voor bent, ga jij ook boulderen op echte steen.