We zijn gesloten.

Volg het nieuws op onze coronapagina

Lees hoe het zit

Amsterdam

Boulderen-amsterdam-monk

Monk Amsterdam
Gesloten

  

#monkamsterdam

#alweerzondermonk We wensen je sterkte toe. Check onze blog als je je verveelt. Je vindt er van alles over thuis training, er staan ook kijk- en leestips op. Ondanks alles, toch fijne feestdagen gewenst. Hopelijk zien we jullie 19 januari.

#monkshop. Heb je genoeg spullen om fit te blijven de komende maand? De Monkshop is nog steeds online. Mis je iets om mee te trainen? Plaats een bestelling, dan sturen wij het op. Ophalen kan ook, check hier hoe het zit.

Om langs te komen in de Monkshop kun je hier een afspraak maken.


  • alleen pin/creditcard

Blog.

Gijs de nieuwe hoofdbouwer van Amsterdam
Gijs de nieuwe hoofdbouwer van Amsterdam
by

Monk Amsterdam heeft een nieuwe hoofdboulderbouwer: Gijs Nijenhuis. Een bekend gezicht in de hal. Nu is hij dus de ‘chief’ en daarmee verantwoordelijk voor de boulders van Monk Amsterdam: Noord én de club. In deze blog lees je wie Gijs is en wat hij komt doen. 

LOCO: competitie op je eigen niveau
LOCO: competitie op je eigen niveau
by

De insteek van een LOCO boulder is dat zoveel mogelijk mensen hem kunnen toppen, maar dat zo min mogelijk mensen dit in hun eerste poging doen. In deze blog lees hoe en waarom we dat doen.

Monk locals vieren oud en nieuw in Bleau
Monk locals vieren oud en nieuw in Bleau
by

Oud en nieuw in Bleau! In deze blog lees je hoe 16 Monk locals de laatste dagen van het jaar doorbrachten aan onze favoriete stenen in Frankrijk.