Kom boulderen!

Je bouldersessie hoef je niet te boeken. Trainingen kun je blijven reserveren, aanmelden bij de balie mag ook, maar je hebt kans dat het vol zit.

Reserveren, niet nodig

Boulderen Amsterdam Monk

Boulderen-amsterdam-monk

Monk Amsterdam

Open
weekdagen: 7/24u
weekend: 9/24u

  

#monkamsterdam

Je bouldersessie in Monk Amsterdam (Noord en de club) hoef je niet meer te boeken. Trainingen mag je blijven reserveren. Aanmelden bij de balie mag ook, maar je hebt kans dat het vol zit.

Boulderen in Monk
Monk Amsterdam is een makkelijk bereikbare bouldergym in Amsterdam-Noord. Met ruim 500 m2 aan klimwanden, een aparte trainingsruimte, een sfeervol café waar regelmatig dj’s draaien en een buitenterras aan het IJ met zicht op Amsterdam is dit de place-to-be om te boulderen in Noord-Holland. Routeplannen of contact openemen? Contact en route.

Je eerste bezoek aan Monk
Ben je van plan om voor het eerst te komen boulderen in Monk? Dan zijn er een paar dingen die je moet weten en regelen. Op deze pagina vind je alles over je eerste bezoek aan Monk

Trainen bij Monk
Wij hebben training voor alle niveaus. Kom bijvoorbeeld  gas geven tijdens de workout groepsles. Of boek een personal training. Meer weten? Check les en training.

#Monkshop
Al onze bouldergyms hebben een Monkshop. Hier kun je al je boulder essentials scoren. Boulderschoenen nodig? We hebben voor iedere voet wat wils. Shop ook merken die je niet overal vindt. Liever online shoppen? Kan ook, monk.nl/shop.


  • alleen pin/creditcard

 

#Monknieuws
Meer bouwers, meer boulders! Vanaf nu delen we al onze bouwers met al onze hallen. Eén Monk bouwteam; meer variatie in de boulders. Er verandert meer. Voortaan bouwen we per area. Dat betekent een reset van alle boulders op een wanddeel. Wekelijks nieuw: zeven kleuren, drie area’s en 21 boulders.

Amsterdam-boulderen
eten-drinken-het-oog-amsterdam
winkelen-boulderspullen-kopen
[/spb_row]

Neem een kijkje binnen!

BoulderBasics

Boulderbasics

BoulderBasics

gratis introles

BoulderBasics zijn er speciaal voor nieuwkomers. Het is dé manier om kennis te maken met boulderen en Monk Amsterdam, het kost je niks extra’s. Schrijf je in voor een BoulderBasic tijdvak tijdens het maken van je reservering in Toplogger.

Basis Techniekcursus

boulderen-beginners-advanced

Basis techniekcursus

van starter naar gevorderd in drie weken

Check hoe het werkt >

In deze driedelige, maandelijkse cursus leggen we alles uit over technisch boulderen. Na drie weken noem je jezelf een echte boulderaar. Je weet hoe je opwarmt, boulders leest, grepen belast, beweegt en hoe je je voeten wegzet.

Blog.

Welk hangbord schroef jij boven de deur?
Welk hangbord schroef jij boven de deur?
by

Er zijn verschillende hangborden te vinden in onze trainingshoek en in de Monkshop. Maar welk model is nu de beste keuze om thuis aan de muur te hangen. Trainers Annemieke en Pieter vertellen je wat de voordelen zijn van de verschillende hangborden die we hebben.

Trainen voor buiten boulderen
Trainen voor buiten boulderen
by

Ondanks dat boulderen een buitensport is, klimmen de meeste van ons binnen op plastic. Als beginnend klimmer hoor je na verloop van tijd  over ‘Bleau’ en als je er klaar voor bent, ga jij ook boulderen op echte steen.

Start je klimspecifieke training met hangen
Start je klimspecifieke training met hangen
by

Wil je starten met klimspecifieke training, dan ga je aan de slag met een hangbord. Met de Hangen: testen en gaan training, ga jij met een krachtmeting precies in kaart brengen hoe je daarmee van start gaat. Trainer Pieter vertelt er meer over.