We gaan weer LOCO!

van 19 tot 25 september

RESERVEER NU!

Amsterdam

Boulderen-amsterdam-monk

Monk Amsterdam
7 dagen per week open
09:00 – 23:00

  

Binnen boulderen

Zo werkt het reserveren. We gebruiken Toplogger, de app die je kent vanuit de hal, waar alle boulders in staan. Als je al een account hebt, kun je bij ‘reserveringen’ supersnel een tijdslot kiezen.

RESERVEER NU

Geen Toplogger account? Download de gratis app op je telefoon of ga naar toplogger.nl in je browser, maak een account aan en kies jouw Monk locatie.

Reserveren kan tot tien dagen vooruit en voor vijf personen tegelijk. Vergeet niet om je reservering te annuleren als je toch niet komt. Maak je iemand anders weer blij mee.

Goed om verder nog te weten: was je handen voor en na het boulderen en hou altijd 1.5m afstand. Neem slippers mee; je mag niet op je klimschoenen naar de wc.

#monkamsterdam

Welkom bij Monk. De eerste Amsterdamse bouldergym. Dit jaar maart ging onze tweede gym in Amsterdam open: Club Monk. Hier in Noord vind je 168 boulders, verdeeld over zeven circuits op kleur. Boven is er ook een trainingsruimte met campusbord, Moonboard, rekstok, hangborden, en losse trainingsattributen voor oefeningen op de grond.

Iedereen mag langskomen. Je hoeft geen lid te zijn van Monk om op ons terras of in het café te zitten, of om de shop te bezoeken.

Klimschoenen zijn gewoon te huur, Kleedkamers en douches zijn open. Reserveren voor café, shop en terras is niet nodig. Vanzelfsprekend vragen we wel om je naam. 


  • alleen pin/creditcard

Blog.

Supersnel fit na een tijd zonder Monk
Supersnel fit na een tijd zonder Monk
by Tim Speijer

In deze blog vertelt fysiotherapeut Tim wat je moet doen om blessurevrij te kunnen projecten nadat je een tijdje niet geboulderd hebt.

Tips voor de beste core-workout
Tips voor de beste core-workout
by

In dit artikel lees je over de vier basisbewegingen die in iedere core workout moeten zitten. Hiermee train je vooral algemene buikspierkracht. Dat heb je nodig om je plateau te doorbreken. In deze blog lees je hoe je een goede buikspier workout maakt.

Zo werkt een goede warming-up
Zo werkt een goede warming-up
by

Het is bij alle fysieke inspanning, zoals bijvoorbeeld een bouldersessie, belangrijk dat je jezelf eerst goed opwarmt. In deze blog vertelt Elko hoe je dat doet.