Het aftellen is begonnen!

#monkcountdown

check de coronapagina

Amsterdam

Boulderen-amsterdam-monk

Monk Amsterdam
Iedere dag: 09/24u

  

#monkamsterdam

#monkcountdown Eindelijk. Het einde van de lockdown komt in zicht. Dat is maar goed ook, want we missen jullie enorm. Vanaf nu kan er steeds een beetje meer. Dat willen we vieren, daarom tellen we af totdat er binnen geboulderd kan worden. Van lockdown naar countdown. Klaar voor de start? 

Woensdag 28 april trappen we de countdown af met een strandwand. Daar mag je de elke dag op trainen, van 9u tot 24u. Weer of geen weer, lid of niet en zonder reservering. Iedereen is welkom, hou wel rekening met elkaar. Ook de jeugd gaat op de strandwanden trainen. Jeugdleden krijgen daar een berichtje over van hun trainer. 

Er is koffie, thee en bier met tosti’s en baksels, plus je mag weer winkelen zonder afspraak. Lekker hoor.

Maar we zijn er nog niet. Binnen boulderen is namelijk nog niet toegestaan. Daarom blijft de club dicht. En pas als de club mee kan doen is de countdown echt voorbij. 

 

 

#monktraining Rusten is roesten, als je een tijdje stil hebt gezeten vergroot je kans op blessures. Een goede warming-up doet wonderen. Wij helpen je graag om op gang te komen. In de klaar-voor-de-start-service leer je blessurevrij te trainen en te trainen om snel fit te worden. Duurt een uurtje en je krijgt ‘m voor een prikkie. Leden betalen vijf euro, het maakt niet uit of je lidmaatschap op pauze staat. De rest betaalt een tientje. Deze training is op reservering, daarover binnenkort meer.

#monkshop De Monkshop is volledig op kracht. Je mag komen winkelen zonder afspraak, we zijn er iedere dag tussen 9 en 20u. In die tijden kun je ook bestellingen ophalen zonder moeilijk gedoe. Tip: zorg dat je de nieuwsbrief van de shop volgt. Daar gaat het los de komende tijd.

Verder gelden altijd de basisregels: Blijf thuis bij klachten, hou 1,5m afstand, hoest/nies in je elleboog, draag een mondkapje waar nodig en was je handen vaak.


  • alleen pin/creditcard
buiten-boulderen-strandwand
bier-koffie-tosti
boulderspullen-kopen

Blog.

Haak X Club: scherpe collab
Haak X Club: scherpe collab
by

Vleeshaak begon als barpraat, maar was te zien op het NK Boulder 2019. De shirts met de gemangelde handen ken je wel. Nu is er een collab: Club X Haak. In deze blog lees je waarom Vleeshaak zo dicht bij ons staat en wat dit merk zo vet…

Gijs de nieuwe hoofdbouwer van Amsterdam
Gijs de nieuwe hoofdbouwer van Amsterdam
by

Monk Amsterdam heeft een nieuwe hoofdboulderbouwer: Gijs Nijenhuis. Een bekend gezicht in de hal. Nu is hij dus de ‘chief’ en daarmee verantwoordelijk voor de boulders van Monk Amsterdam: Noord én de club. In deze blog lees je wie Gijs is en wat hij komt doen. 

LOCO: competitie op je eigen niveau
LOCO: competitie op je eigen niveau
by

De insteek van een LOCO boulder is dat zoveel mogelijk mensen hem kunnen toppen, maar dat zo min mogelijk mensen dit in hun eerste poging doen. In deze blog lees hoe en waarom we dat doen.