Veelgestelde vragen

Top 15 veelgestelde vragen

Moet ik reserveren om te boulderen?

Nee. Alleen voor lessen & training moet je een reservering maken in de Monk app of via de Monk portal in je browser. 

Kom je voor het eerst bij ons boulderen? Dan moet je je registreren in de Monk app of via de Monk portal in je browser. 

Kan ik een training of een ticket voor een evenement nog annuleren?

Ben je onverwacht verhinderd voor een training uit ons vaste trainingsaanbod? Bij annulering ontvang je hetzelfde product terug in jouw account. Heb je bijvoorbeeld een Boulder Basics training geboekt, dan krijg je een Boulder Basics training terug. Er is geen annuleringstermijn, je kunt op elk moment afzeggen. Stuur een mailtje naar jouw hoofdtrainer of annuleer jouw trainingsreservering in onze portal.

Vaste trainingsaanbod: Boulder Basics, Boulder Fundamentals, Boulder Advanced, Inlooptraining,  Personal Training (Plus) & Small Group Training (Plus). 

Heb je een ticket voor een evenement of workshop bij Monk gekocht, maar ben je toch verhinderd? Dan heb je recht op een terugbetaling. Let wel, hiervoor moet je minstens drie dagen voor het evenement aan de bel trekken bij admin@monk.nl. Als je binnen drie dagen voorafgaand aan het evenement wilt annuleren, heb je geen recht meer op restitutie.

Ik wil komen boulderen met een groep. Kan dat?

In de meeste gevallen niet. Grotere groepen (meer dan vijf personen) of scholen kunnen alleen terecht in Monk Rotterdam, uitsluitend op reservering. Stuur even een mailtje van tevoren. In Amsterdam en Eindhoven ben je tot maximaal vijf personen welkom.

Doen jullie ook kinderfeestjes?

Nee, kinderfeestjes zijn niet mogelijk bij Monk. We hebben niet de faciliteiten om feestjes te ontvangen. We vinden boulderen wel geschikt voor kinderen. Je kan al vanaf zes jaar lid worden en jeugdtraining volgen.

Kan mijn kind een proefles boulderen volgen?

Ja, dat kan. Op zaterdagen kunnen onze kinderen deelnemen aan de inlooptraining in Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam en Hilversum.

Hoe kan ik mijn kind aanmelden voor bouldertraining?

Aanmelden doe je online via onderstaande links. We geven trainingen in alle leeftijdsgroepen vanaf zes jaar. Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam, Hilversum en Hasselt. Mits er plek is.

Heb ik een introductieles nodig?

Voor volwassenen is een introductieles niet verplicht, het is wel raadzaam om te volgen. Voor nieuwkomers is er de Boulderbasics. Een introductieles waarin je wegwijs wordt gemaakt in het indoor boulderen. Check voor de tijden bij jouw locatie: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Hilversum & Hasselt.

Zijn huurschoenen verplicht?

Nee. Het dragen van klimschoenen is wel verplicht. Heb je geen eigen klimschoenen? Dan huur je ze bij ons voor 5 euro per keer. Zorg dat je sokken bij hebt, want het dragen van sokken in huurschoenen is verplicht.

Heb ik magnesiumpoeder nodig? Verhuren jullie dat?

We verhuren geen pofzakken en/of magnesiumpoeder. We verkopen het wel. Het gebruik van pof is niet per se nodig, zeker niet voor beginnende klimmers. In de moeilijkere boulders kan het soms handig zijn.

Zijn er bouldertrainingen voor volwassenen?

Ja, er zijn verschillende trainingen voor volwassenen. Zoals een cursus om je techniek te verbeteren en personal training. Check voor het specifieke trainingsaanbod van jouw locatie (Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Hilversum & Hasselt).

Waar kan ik parkeren?

Eindhoven
Parkeerinfo voor Monk Eindhoven vind je op deze pagina.

Amsterdam

Parkeerinfo voor Monk Amsterdam vind je op deze pagina.

Club Monk Amsterdam-Oost
Bij de club hebben we beperkte parkeerplaats voor de deur. De eerste drie uur kosten 0,10 euro per uur. Daarna kost het 3,50 euro per uur. Je kunt het beste met het openbaar vervoer komen. De club ligt op vijf minuten lopen vanaf Metrostation Spaklerweg en het is een kwartiertje lopen vanaf treinstation Amsterdam Amstel.

Rotterdam

Parkeerinfo voor Monk Rotterdam vind je op deze pagina.

Hasselt

Parkeerinfo voor Monk Hasselt vind je op deze pagina.

Hilversum

Parkeerinfo voor Monk Hilversum vind je op deze pagina.

Ik ben iets vergeten/kwijtgeraakt. Hoe vind ik het terug?

Zoek eerst in de gevonden voorwerpen bak. Ligt daar niet in wat je kwijt bent? Vraag dan aan de balie of we voor je op zoek willen gaan. De bak wordt wekelijks geleegd, maar we bewaren gevonden voorwerpen altijd minimaal één maand.
Je mag ook bellen naar de hal en vragen of we je vermiste items gevonden hebben. Dan gaan we voor je op zoek. Als we het gevonden hebben leggen we het voor je apart achter de balie.

Hoe vaak worden de boulders veranderd?

Iedere Monk heeft zijn eigen bouwplanning. Onze boulders zitten gemiddeld genomen zeven weken in de wand. Elke week bouwen we op een aantal momenten nieuwe area’s.

 

Zijn jullie open tijdens feestdagen?

Eerste kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn we altijd gesloten. Verder zijn we meestal gewoon open. Wil je het zeker weten?

Check de openingstijden van jouw Monk (Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Nee. Huisdieren zijn bij Monk binnen niet welkom. In de zomermaanden is een bezoekje aan ons terras geen probleem.