Contact & service

HIER VIND JE ONS

Openbaar vervoer

Neem vanuit Amsterdam CS lijnbus 32 Buislotermeerplein of 33 Nieuwendam en stap uit bij de halte Johan van Hasseltweg. Vanuit hier is het ca. 5 minuten lopen naar Monk.

Loop de bus achterna in de richting van het Esso tankstation. Steek de rotonde over, ga voorbij het tankstation rechtsaf het Gedempt Hamerkanaal in. Ga na 200m linksaf de Aambeeldstraat in. Loop ‘m uit met de bocht mee. Ga na de Ponthaven op de hoek Aambeeldstraat/Mokerstraat rechtsaf richting het IJ (voorbij de slagboom) en loop de kade op. Monk ligt aan de kade, net voorbij M-Lab.

Auto

Kom je met de auto, neem dan vanuit ringweg A10 afslag S116 (Noord/Centrum/Volendam) en sla af richting Centrum. Neem net voor de IJ-tunnel afslag S118 en ga linksaf de Johan van Hasseltweg op.

Parkeren

Op het Hamerkop terrein kun je de eerste anderhalf uur vrij uitrijden, daarna betaal je € 1,35 per uur. Buiten het Hamerkop terrein betaal je € 1,30 euro per uur.

Fiets

Neem vanuit Amsterdam CS het IJpleinveer. Fiets aan de overkant rechtdoor de Meeuwenlaan op. Ga na 750m schuin rechtsaf de Schaafstraat in. Ga rechtdoor op de kruising, je fietst nu op de Aambeeldstraat. Fiets door met de bocht mee naar links.

Ga na de Ponthaven op de hoek Aambeeldstraat/Mokerstraat rechtsaf richting het IJ (voorbij de slagboom) de kade op. Monk ligt aan de kade, net voorbij M-Lab.