Inlooptraining

Inlooptraining voor jeugd

Op zaterdag organiseren we altijd open jeugdtrainingen waarbij iedereen van 6 tot 18 jaar welkom is, ongeacht je niveau of ervaring. Ideaal als je nieuw bent en wilt ontdekken of boulderen iets voor jou is, maar net zo goed als je al wat meer ervaring hebt en verder aan je techniek wilt werken. Onze trainers geven iedereen tips op maat.

Reserveer alleen even in de Monk app of via de Monk portal op een zaterdag naar keuze. De inlooptraining start om 09:30u en de training is om 11:00u klaar.

Let op: tijdens schoolvakanties is er niet altijd inlooptraining. Check voor actuele tijden en data het rooster in de Monk app of portal.

Je kan er ook voor kiezen om vaste training te komen volgen. Je kan je inschrijven via het formulier op deze pagina. Je krijgt dan zo snel mogelijk een plekje in een groep. Je hoofdtrainer vertelt je dan meer over de mogelijkheden en wanneer je kunt komen.

Alles op een rijtje

  • Zaterdagochtend 9:30u – 11:00u 
  • Een inlooptraining kost €15 inclusief gratis huurschoenen
  • Minimum leeftijd: zes jaar
  • Reserveer in de Monk app of via de Monk portal in je browser. Je kan vijf weken van tevoren reserveren in de portal, in de app kan dit twee weken van tevoren.
  • Strippenkaart 5x keer voor €67,50 inclusief klimschoenen