vacature medewerker HR management & Administratie

Vacature medewerker HR management & Administratie

vacature hr management en administratie eindhoven

Online sinds: 07-12-2021
Status:
open


 • bedrijf: Monk bouldergym
 • locatie: Eindhoven
 • uren per week: 24 tot 28 uur

Vragen of reageren?

Contactpersoon:
Emma Notenboom (Hoofd Beheer)

 • emma@monk.nl
 • We zijn per direct op zoek naar een medewerker HR management & Administratie voor Monk. Je bent assertief, zelfstandig en kan goed organiseren en plannen. Voor 24 – 28 uur per week.

  Monk
  Monk was in 2008 de eerste boulderhal van Nederland. Nu (2021) zijn we de thuishal van duizenden boulderaars in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam.  We zijn er voor iedereen, nieuwkomer of pro. Als grondlegger van de boulder scene in Nederland is Monk meegegroeid met het aantal boulderaars tot het punt waar we nu staan: klaar voor de volgende stap. Om die stap te kunnen zetten, zoeken we nieuwe mensen voor ons team. Er werken meer dan 140 mensen bij Monk. Allemaal liefhebbers en harde werkers. We gaan vol gas bij alles wat we doen. We meten alles aan de vraag; Hoe kan het vetter? We investeren in onze mensen.

  De baan
  Als medewerker HR management en administratie werk je op afdeling Beheer van Monk in Eindhoven. Dit team verzorgt alle personeelszaken en de medewerkers-, financiële- en ledenadministratie. Jij bent de rechterhand van ons Hoofd Beheer en zal je voornamelijk richten op personeelszaken.

  Samen met Hoofd Beheer ben je hiervoor de spin in het web. Je doet met zijn tweetjes alle personeelszaken voor heel Monk. Denk aan: contracten maken, personeelsdossiers managen, recruitment voor nieuw personeel, voortgangsgesprekken en jouw input geven op gave HR projecten.

  Verder werk je samen met je collega’s Beheer mee aan de leden en financiële administratie. Je bent makkelijk met cijfertjes en nauwkeurig met het verwerken van rapportages. Dit alles maakt een diverse functie en het is een verantwoordelijke baan waarbij we het belangrijk vinden dat je meedenkt over belangrijke onderwerpen zoals preventie, recruitment en personeelsverloop.

  Je bent een zelfstandige collega, binnen de kaders kan je zelf richting geven aan je werkzaamheden. Je denkt mee om bestaande processen beter te maken en zorgt ervoor dat je alles hebt om je werk goed kunt uitvoeren. Je bent integer, sociaal vaardig, nauwkeurig en kunt goed overzicht bewaren. 

  Je wordt onderdeel van een hecht team, waarbij je elkaar maar ook je collega’s van andere afdelingen helpt. Er hangt zeker geen suffe kantoor vibe, we zijn een platte organisatie en we schakelen snel. Samenwerken en goed communiceren is key om de afdeling goed te laten functioneren. Je krijgt te maken met alle facetten van een groeiende afdeling en je krijgt de mogelijkheid om in deze groei mee te gaan.

  Wat we zoeken

  • HBO werk- en denkniveau
  • Werkervaring in soortgelijke functie
  • Woonachtig in de buurt van Eindhoven, of bent bereid om te reizen

  Wat we bieden

  • Een (vast) contract voor 24 tot 28 uur in de week
  • Een marktconform salaris
  • Een goede pensioenregeling
  • Een baan met veel kansen en doorgroeimogelijkheden binnen een groeiende afdeling
  • Werken in een hecht team wat bestaat uit fanatiekelingen en liefhebbers
  • De mogelijkheid om je werkdagen en rooster naar wens in te vullen in overleg met je collega’s
  • Gratis boulderen in al onze hallen
  • Fijne korting in de Monkshop
  • Gratis deelname aan het gehele trainingsaanbod

  Op gesprek komen?
  Stuur een e-mail met een motivatie en cv naar Emma (Hoofd Beheer). Reageren kan t/m dinsdag 28 december. Een reactie volgt snel. Nog vragen over de baan? Ook die mag je mailen. 

  We hopen snel van je te horen!

  Deel en verdien € 50!

  Ken jij iemand die geknipt is voor deze baan? Deel deze vacature! De gouden tipgever krijgt van ons € 50 Monkshoptegoed. Dat is mooi meegenomen, niet?

   

  Monkblog.

  Nieuwjaarsdoelen vasthouden
  Nieuwjaarsdoelen vasthouden
  by

  Patrick Matros gaf trainingstips aan Josie. “Hoe train je effectief als self-coached klimmer?” Je leest het hier.

  Vette video’s tijdens het thuis trainen
  Vette video’s tijdens het thuis trainen
  by

  Tijdens het thuis trainen met je suspension-trainer, weerstandsband, rekstok of hangbord is het fijn om wat inspiratie op te doen. Daarvoor zetten we een aantal vette video’s op rij. Maakt het trainen toch leuker.

  Josie woont in Bleau
  Josie woont in Bleau
  by

  Dit artikel is de eerste blog uit een reeks over buiten boulderen. Trainster Josie is verhuisd naar Bleau, nu is zij onze Franse correspondent.