Veelgestelde vragen

Shop

Wanneer kan ik mijn bestelling ophalen?

Je krijgt een e-mail bij verwerking van jouw bestelling. Je pakket ligt dan klaar in Monk Eindhoven. Voor ophaalbestellingen in Monk Amsterdam en Monk Rotterdam volg je de track & trace code in de email; na aflevering ligt jouw bestelling klaar om af te halen tijdens openingsuren van de door jou gekozen bouldergym. Bekijk de openingstijden van: Monk Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Hoe kan ik mijn ledenkorting toepassen?

Voor leden hebben we een speciale voucher code. Deze vraag je op via shop@monk.nl onder vermelding van je volledige naam en Monk pasnummer. Die code gebruik je bij het plaatsen van je bestelling voordat je betaalt.

Ik ben ontevreden met mijn aankoop. Hoe stuur ik het terug?

Bij je bestelling zit een retourformulier. Vul deze in, retourneren kan via een van onze gyms. Via PostNL: plak de retourstrook van het retourformulier op de buitenkant van je pakket en lever deze bij een PostNL punt in. Lees hier alles over onze retourvoorwaarden.

Kan ik een tegoedbon voor shopartikelen kopen?

Nee. Op dit moment bieden we zowel online als in onze gyms geen tegoedbonnen voor de shop aan.

Hoelang heb ik garantie op mijn aankopen?

Garantieperiodes verschillen per product. De meeste producten in ons assortiment hebben een garantieperiode van 30 dagen, maar we kijken graag met je mee als je ergens niet tevreden over bent.

Kan ik producten bestellen die niet in de collectie staan?

Ja dit kan voor de meeste merken uit onze shop. We zijn wel afhankelijk van wat er door het merk geleverd kan worden. Stuur een mailtje naar shop@monk.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik mijn bestelling morgen ophalen?

Monk Eindhoven als afhaallocatie

Ja, zolang je op een werkdag voor 16:00 hebt besteld.

Monk Amsterdam of Rotterdam als Afhaal locatie

We versturen pakketten op maandag, woensdag en vrijdag. Bestel je op die dagen voor 16:00, dan ligt jouw pakket de volgende dag bij de door jou geselecteerde Monk. Kijk voor het overzicht op onze bezorgpagina.

Let op, dit geldt alleen voor online aankopen, niet voor de aankoop verzoeken via de tablets in de hal.