Fris je contactgegevens op

Opfrissen contactgegevens

Belangrijke info over je lidmaatschap sturen we via een ledenmail. Krijg je die niet? Dan kan het zo zijn dat we een verkeerd mailadres van je hebben. In het onderstaande formulier kun je jouw contactgegevens opfrissen. Je hebt nu ook de optie om een tweede e-mail adres op te geven. Handig voor bijvoorbeeld ouders van jeugdleden.

Let op: een ledenmail is geen nieuwsbrief. Als je ook nieuws van Monk wilt ontvangen moet je je apart inschrijven. Dat kan met het andere formulier op deze webpagina. 

Opfrissen contactgegevens

Ik wil de nieuwsbrief ook!

Schrijf je in voor de Monk nieuwsbrief en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, events, acties en aanbiedingen. Je kunt kiezen voor nieuws vanuit Monk Eindhoven, Monk Amsterdam, Monk Rotterdam en Monkshop. Mis niks!


(verplicht; meerdere opties mogelijk)
Monk Amsterdam
Monk Eindhoven
Monk Rotterdam
Monkshop

Monk gebruikt je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in de groepen waarvoor je aangemeld bent. Je kunt jezelf altijd uitschrijven door op de link onderaan te klikken in de e-mails die je van ons ontvangt of door ons te contacteren op info@monk.nl. Lees onze privacyverklaring om te zien hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erken je dat de door jouw verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het privacybeleid en de voorwaarden van MailChimp.

Door op inschrijven te klikken ga je ermee akkoord dat we uw gegevens verwerken zoals hierboven aangegeven.