Je eerste bezoek aan Monk, aanmelden en reserveren

Welkom bij Monk!

Meteen aanmelden Naar Toplogger

Aanmelden eerste bezoek

Iedereen komt boulderen in Monk meldt zich eenmalig aan. Zo weten we wie je bent. Je bent dan bekend in al onze locaties. Als je jezelf bijvoorbeeld ooit hebt aangemeld in Monk Rotterdam, dan hoef je jezelf niet opnieuw aan te melden voor een bezoekje aan Monk Amsterdam.

Aanmelden kan bij de balie in de hal, je kunt het ook hier regelen. Dat scheelt weer in de gym.

meld je aan

openbaar-vervoer-naar-monk-eindhoven

Toplogger: zo zit het.

Wat is Toplogger?
Toplogger is een app voor klim- en boulderhallen die je kunt gebruiken met je mobiele telefoon (AndroidApple). Er is ook een webversie voor je computer.

Wanneer moet ik reserveren?
Iedereen die in Monk Eindhoven wil komen boulderen moet een reservering maken. In Amsterdam (Noord en de club) en in Rotterdam hoef je jouw bouldersessie niet te boeken. In al onze locaties kun je trainingen reserveren. Aanmelden bij de balie in de hal mag ook, je hebt dan wel kans dat de training al vol zit.

Zo werkt Toplogger.
De app zal je vragen in te loggen en een hal te selecteren. Gebruik de zoekfunctie en kies ‘Monk Eindhoven’, ‘Monk Amsterdam‘, ‘Club Monk‘ of ‘Monk Rotterdam‘.

Let op: om te reserveren moet je een Toplogger account maken. Zonder account ben je ingelogd met een gast account, daarmee kun je Toplogger alleen bekijken. Het maken van de reservering werkt niet. 

 

Wanneer hoef ik niet te reserveren?
Voor een bezoekje aan Monk Rotterdam, Monk Amsterdam (Noord en de club) al onze cafés en winkels hoef je niet te reserveren. Zit je op jeugdtraining of kom je een proefles volgen? Voor de vaste trainingen heb je geen reservering nodig, als je buiten de training om wilt komen boulderen in Eindhoven moet je wel reserveren.

 

 

Maak een reservering!

Zo-werkt-reserveren-toplogger