Bezeten van Boulderen?

Club Monk is jouw volgende stap. Je bouldert regelmatig en wilt beter worden. De boulders in je thuishal smaken goed en je wilt meer. De club is je antwoord.

#JOINTHECLUB

Je klimt hier geen kleurencircuit. De kleuren – geel, mint, blauw, roze – zeggen niets. De boulder an sich zegt alles. Alle 96 boulders zijn stuk voor stuk een project. Neem je tijd. Kom terug als het niet lukt. Je hoeft geen 7B te klimmen om uit je dak te gaan in de club. Er worden boulders gebouwd tussen 5 en 8B. Ben je voor het eerst? De crew helpt je graag op weg. Check ook de #clubwarmup voor een vliegende start.

De club is altijd aan. Goede DJ’s, dikke tunes. Een intieme, knusse hal vol liefhebbers van de sport. Een bezoek aan de club is meer dan een training. Kom boulderen, lekker gaan op de muziek, pak een biertje.

Je ontmoet andere boulderaars, die net zo fanatiek projecten als jij. Je kunt (personal)trainingen volgen en meedoen met groep work-outs. We nodigen legends uit de scene uit, die komen bouwen, praten, boulderen. En we kijken live vette (inter)nationale competities. Check de clubkalender voor het hele aanbod.

De club maken we met elkaar. Iedereen doet mee. De boulders worden gebouwd door bouwers uit Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, samen met nationale en internationale namen. Dit maakt de boulders in de club vaak net ff anders dan je gewend bent. Dé perfecte aanvulling op je thuishal. Kom de club checken. Neem je vrienden mee. #jointheclub