De Club Sessies

Om de week schroeven onze bouwers weer een serie van 24 nieuwe boulders en we hebben de hele avond een DJ.

Club Monk 2023

club-monk-voorkant-homepage

Club Monk

Open

Weekdagen: 16/23u
Weekend: 9/22u

 

 

 

Agenda

Elke maandag

& donderdag

CLUB WORKOUT

Elke week bieden we twee workouts aan. Om 18.30 en 19.30u kun je meedoen bij de club voor een efficiënte zestig minuten. Toegang is €6,50 – leden krijgen 10% korting. Reserveer hier!

14/12

11/01

25/01

CLUB SESSIES

Elke maand schroeven onze bouwers een aantal keer weer een serie van 24 nieuwe boulders en we hebben de hele avond een DJ. We beginnen om altijd om 19.00u, dus kom langs!

#clubmonk

Club Monk is net even anders dan onze andere hallen. Een goed alternatief voor je thuishal als je wat meer afwisseling zoekt. Je hebt in de club geen circuits, 96 losse boulders, van 5 tot 8B. Neem je tijd. Kom terug als het niet lukt.

Daarnaast hebben we bij de Club elke maandag- en donderdagavond twee work-outs. Een uur lekker knallen om lekker fit te blijven of juist sterker te worden. Meedoen? Reserveer hier.

Ben je iets te hard gegaan? We hebben hier ook een house-in fysio, Pradeep. Kom langs tijdens zijn inloopspreekuur met al je vragen over pijntjes en het voorkomen ervan. Hij is er ook voor iedereen die in Noord klimt. Check deze pagina voor meer info!

club-monk-bouldergym-fanatiekelingen
clubmonk -AMS