Workout groepsles

Corona-update: Het kan zijn dat niet alle info op deze pagina klopt. Door de corona maatregelen veranderen de spelregels regelmatig. De huidige maatregelen, en alles wat je moet weten om te komen boulderen vind je op monk.nl/corona.

Training voor alle niveaus

Tijdens de workouts is de trainingsruimte gesloten voor niet-deelnemers. Er kan wel gebruik gemaakt worden van de trainingswand en van de losse oefenmatjes.

Doe mee aan de wekelijkse Monk workout groepslessen in Rotterdam! Onze trainer staat iedere week voor je klaar op dinsdagavond. Het idee is simpel: één uur per week samen knalhard trainen!

Je boulderniveau is niet van belang, de workouts zijn algemeen van aard. Het maakt niet uit of je éénmalig, wekelijks of altijd komt. Alles mag. Vergeet niet om naast je klimoutfit ook sportschoenen mee te nemen! Ook belangrijk: een kleine warming up is sterk aan te raden om blessures te voorkomen.

Er is een instroomgroep en een gevorderden groep. Nog nooit meegedaan aan onze workouts? Kom dan eerst naar de instroomgroep, ongeacht je niveau.

Zorg voor de perfecte basis om beter te boulderen, doe mee aan onze workouts!

  • iedere dinsdagavond
  • instroomgroep: van 19:00 tot 20:00
  • gevorderden groep: van 20:00 tot 21:00
  • maximaal 10 deelnemers per workout (vol = vol)
  • ledenprijs € 4 per persoon
  • prijs niet-leden € 5 exclusief toegang

Hou Facebook en Instagram in de gaten voor actuele info en data.

 

Workouttrainer-suley

Workout-trainer Suleymen

monk rotterdam workout 3

De stopwatch is onmisbaar bij de workout

workout-krachttraining-monk-bouldergym-rotterdam