Alles over de Monk app en portal

In jouw account heb je altijd toegang tot je lidmaatschapsinformatie, trainingen, reserveringen en meer. Vragen? Check onze FAQ.
Download de Monk app: iOS of Android
Toegang tot de Monk portal: Die vind je hier.

Voor het eerst bij Monk klimmen?

Registreer je in de Monk portal en boek jouw entreeticket van tevoren online. Dan kun je bij binnenkomst inchecken met de QR-code in de app.
Geen zorgen, als je het vergeet kan het ook op de tablets in de boulderhal. Een ticket koop je eventueel ook aan de kassa.

Al vaker bij Monk geweest, maar geen lid?

Registreer je vooraf alvast in de Monk portal en koop je entreeticket of strippenkaart online. Je kan ook altijd een kaartje kopen bij de kassa. Aanmelden voor jouw sessie doe je bij binnenkomst met de QR-code in de app. Geen zorgen, als je vergeten bent jezelf thuis te registreren, kan het ook op de tablets in de hal.

Lid bij Monk?

Dan heb je een e-mail van ons ontvangen met uitleg hoe je in jouw ledenaccount kan. Aanmelden bij de balie doe je met de QR code in de app. De vertrouwde Monk pas is ook nog geldig. Kom je er niet uit, of heb je vragen? Check onze FAQ. Nog steeds onduidelijk? Dan kun je altijd mailen.

Een familieaccount nodig?

Handig, bijvoorbeeld als je met jouw kinderen komt klimmen of als begeleider mee wilt. Elk Monk account heeft een uniek e-mailadres nodig. Als jouw familieleden die geen hebben, kun je ze na registratie toevoegen aan jouw account. Hiermee beheer je dan ook hun reserveringen, trainingen en abonnement.

Strippenkaarthouder?

Jouw oude strippenkaart is nog een jaar geldig. Deze kun je gewoon opmaken, zoals je gewend bent. Wil je een nieuwe strippenkaart kopen? Vanaf nu koop je die digitaal via de Monk portal. Bij binnenkomst hoef je dan alleen nog de QR code in jouw Monk app te scannen.

 

Account aanmaken

Dat doe je via de Monk portal of onderaan deze pagina.

 1. Klik op “Meld je aan”.
 2. Selecteer in welke vestiging je wilt gaan boulderen.
 3. Kies jouw lidmaatschap. Eenmalig klimmen? Dan maak je een gratis account aan.
 4. Vul jouw persoonlijke gegevens in en klik op ‘account aanmaken’.
 5. Dat is het! Je hebt nu toegang tot de Monk portal. Met jouw account kun je ook inloggen in de Monk app.

Familielid toevoegen?

 1. Na het inloggen in jouw account, klik je op ‘Profiel’.
 2. Navigeer naar ‘Vrienden en Familie’.
 3. Klik op ‘Voeg een familielid toe’.
 4. Kies het lidmaatschap.
 5. Vul de persoonlijke gegevens van jouw familielid aan en klik op ‘account aanmaken’.
 6. Done! Vanaf nu beheer je ook het account van jouw familielid.