Boulder Basics

LET OP: Tijdens de zomer gaat Boulder Basics op vrijdagavond niet door. Vanaf september komt deze training gewoon weer terug.

Introductieles voor beginners

Boulder Basics is er speciaal voor nieuwkomers. Het is dé manier om kennis te maken met boulderen en Monk Hilversum onder begeleiding van een ervaren trainer. Om voor de eerste keer te komen boulderen is het handig om met een paar dingen rekening te houden. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten voor je eerste bezoek aan Monk.
Wekelijks op donderdag, vrijdag en zondag, check de tijden hieronder. Boulder Basics duurt een uur en kost €15,- inclusief entree en huurschoenen. Daarna kun je de hele dag lekker zelf blijven boulderen. Zorg verder voor een sportieve outfit. Kleedkamers, douches en kluisjes zijn aanwezig. Check verder even de voorwaarden hieronder.

Alles op een rijtje

  • Boulder Basics is een 1 uur lange introductieles.
  • Wekelijks op donderdag & vrijdag van 19:30u tot 20:30u.
  • Op zondag 12:00u tot 13:00u en 14:00u tot 15:00u.
  • Reserveer van tevoren in de Monk app of Monk portal in je browser. Je kan vijf weken van tevoren reserveren in de portal, in de app kan dit twee weken van tevoren.
  • Meedoen vanaf 12 jaar, max 8 personen.

Tips voor nieuwkomers

Toeschouwers betalen geen toegang en zijn van harte welkom. Vanuit het café heb je zicht op de boulderwanden. We hebben gratis wifi. Let op: je kunt bij ons alleen met pin of creditcard betalen.