Boulderen voor studenten

Wij vinden het belangrijk dat studenten bewegen. Daarom is het elke donderdag studentendag en in het weekend studentenavond. Op vertoon van je studentenkaart mag je voor € 8,50 naar binnen.

 

Waarom moeten studenten boulderen?

Makkelijk vrienden maken.
Boulderen kun je alleen doen, maar tegelijkertijd is het een sociale sport. Als je ergens niet aan uitkomt kun je anderen om tips vragen. Je kunt ook een praatje maken tijdens het rusten langs de kant. Het is eenvoudig om contact te leggen met mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Is het niet tijdens het trainen, dan met een biertje aan de bar. 

Een opstap naar andere bergsporten
Boulderen is een zeer toegankelijke vorm van bergsport. Je hoeft niets te kunnen of weten om te starten. Je kunt vrijblijvend komen proberen. 

Boulderen voor je rust
Keihard boulderen helpt je rustig te worden. Je kunt het zien als een actieve vorm van meditatie. Tussen deadlines door boulderen is een goede vorm van balans. 

Boulderaars zien er goed uit
Van boulderen wordt je sterk. Je bent aan het puzzelen met je eigen spierkracht en traint zo je hele lichaam. Een sixpack is misschien niet je doel, maar wel een leuke bijkomstigheid. 

We hebben bier
Alleen na het boulderen.

Kom je voor het eerst?

Check onze gratis introductieles voor nieuwkomers.

 

Als je vaker dan een keer per week komt trainen is een lidmaatschap nog goedkoper. Kijk hier voor de mogelijkheden.  

Reset Monk Eindhoven

Boulderen voor € 8,50 op vertoon van je studentenkaart

Donderdag 12:00 – 18:00
Za/zo 16:30 – 23:00