Boulderen voor groepen

Corona-update: Het kan zijn dat niet alle info op deze pagina klopt. Door de corona maatregelen veranderen de spelregels regelmatig. De huidige maatregelen, en alles wat je moet weten om te komen boulderen vind je op monk.nl/corona.

Let op: tijdens corona is het advies om alleen te komen boulderen. je moet altijd reserveren.

Boulderen met een groep

In Monk Rotterdam ben je als groepje van maximaal 5 personen welkom, ook als je nog nooit hebt geboulderd. Voor onervaren groepen groter dan 5 personen hebben wij alleen op aanvraag plaats. Onderaan deze pagina vind je hierover meer informatie, klik hier. Kijk voor boulderen met scholen op deze pagina.

Boulderen met kinderen
Kids onder de 12 jaar die willen boulderen? Zorg dan voor één begeleider (18+) per twee kinderen. Ook hier geldt een groepsgrootte van maximaal 5 personen, inclusief begeleiders, ongeacht of ze meeboulderen. Kinderen van 12 jaar en ouder mogen zelfstandig boulderen. Let op, we hanteren een minimum leeftijd van 6 jaar. Kinderfeestjes zijn bij ons niet welkom. Ook niet stiekem, zonder taart of cadeautjes.

Klim- en boulderclubs
Voor groepen met klimervaring (klimverenigingen, clubs, jeugdteams, etc.) is boulderen binnen openingstijden wel mogelijk. We stellen het zeer op prijs wanneer grotere groepen (vanaf 10 personen) vooraf contact opnemen om een vermelding in onze agenda te kunnen maken. Het advies is om – waar mogelijk – piekuren te vermijden.

Les volgen? Hoeft niet, mag wel!

Als groepje een introductieles volgen is niet nodig. Laat bij binnenkomst wel weten aan de balie dat je nieuw bent, dan helpen we je graag even op weg. Wil je wél graag les? Volg dan onze BoulderBasics, die gratis en bijna dagelijks worden gegeven. Les op afspraak met een personal trainer? Ook dat kan! Vul hier online je aanvraag in.

Tips voor nieuwkomers

  • Registreer online en voorkom wachttijd aan de balie
  • Check vooraf onze huisregels
  • Denk aan (sport)sokken voor in de klimschoenen
  • In alle rust leren boulderen? Vermijd dan de piekuren

Kleedkamers, douches en gratis lockers zijn aanwezig. Toeschouwers betalen geen toegang en zijn van harte welkom. Vanuit het café heb je zicht op de boulderwanden. We hebben gratis wifi. 

Boulderen met groepen groter dan 5 personen

Wil je komen boulderen met een onervaren groep groter dan 5 personen? Dat kan, maar we hebben hiervoor maar beperkt ruimte. Reserveren is noodzakelijk, hiervoor kun je ons het beste even een e-mail sturen.

Prijzen

aantalprijs normaalprijs jeugd (tot 18)
tot 10 personen€ 22€ 18
10 - 25 personen€ 20€ 16
>25 personen€ 18€ 14
Bovenstaande prijzen zijn voor 1,5 uur boulderen inclusief kennismakingsles, toezicht en huur klimschoenen (zolang de voorraad strekt). Voor scholen gelden aangepaste tarieven, zie deze pagina.