Boulderen voor groepen

Boulderen met een groep

In Monk Rotterdam ben je als groepje van maximaal 5 personen welkom, ook als je nog nooit hebt geboulderd.

Boulderen met kinderen
Kids onder de 12 jaar die willen boulderen? Zorg dan voor één begeleider (18+) per twee kinderen. Ook hier geldt een groepsgrootte van maximaal 5 personen, inclusief begeleiders, ongeacht of ze meeboulderen. Kinderen van 12 jaar en ouder mogen zelfstandig boulderen. Let op, we hanteren een minimum leeftijd van 6 jaar. Kinderfeestjes zijn bij ons niet welkom. Ook niet stiekem, zonder taart of cadeautjes.

Klim- en boulderclubs
Voor groepen met klimervaring (klimverenigingen, clubs, jeugdteams, etc.) is boulderen binnen openingstijden wel mogelijk. We stellen het zeer op prijs wanneer grotere groepen vooraf contact opnemen om een vermelding in onze agenda te kunnen maken. Het advies is om – waar mogelijk – piekuren te vermijden.

Tips voor nieuwkomers

Kleedkamers, douches en gratis lockers zijn aanwezig. Toeschouwers betalen geen toegang en zijn van harte welkom. Vanuit het café heb je zicht op de boulderwanden. We hebben gratis wifi. 

Boulderen met groepen groter dan 8 personen

Wil je komen boulderen met een onervaren groep groter dan 8 personen? Dat kan, maar we hebben hiervoor maar beperkt ruimte. Reserveren is noodzakelijk, hiervoor kun je ons het beste even een e-mail sturen.

Prijzen

aantalprijs normaal
8 - 15 personen€ 25
Bovenstaande prijzen zijn voor boulderen inclusief kennismakingsles, toezicht en huur klimschoenen (zolang de voorraad strekt).