Personal bouldertraining

Net zo goed of beter worden dan je klimmaatjes? Heb je een vastloper? Beter leren boulderen gaat niet vanzelf! Kies voor personal bouldertraining en schakel de hulp in van een van onze ervaren trainers. Wij hebben in Monk Rotterdam voor elk niveau en boulderprobleem een specialist in huis.

Alles in overleg met jou, op de door jouw gewenste tijd. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Die kosten kun je overigens delen; er mogen (afhankelijk van de training die je kiest) tot drie personen aan een training meedoen.

Zelfstandig trainen is natuurlijk prima. Maar advies en begeleiding op maat is iets wat we je echt kunnen aanbevelen. Het verkleint de kans op blessures en is 100% resultaatgericht. Wij zetten alleen opgeleide trainers in. Eén of twee lessen kunnen al het verschil maken. Kun je daarna zelf weer een tijd vooruit, op de manier die het beste bij jouw lichaam, niveau en mogelijkheden past!

Belangstelling? Geef je snel op!
Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op. Geef aan wat je verwacht van de training of wat je trainingsvraag is. Eventuele overige deelnemers hoeven niet apart hun aanvraag te doen. Wel even na(a)m(en) en gegevens vermelden. We zien je aanvraag graag tegemoet!

PT Basis

De personal training Basis is een goed startpunt. Je krijgt een uur lang coaching van een van onze trainers. Je kunt met een gerichte trainingsvraag komen, je mag ook vragen of de trainer mee wilt kijken om tips te geven.

Het aanbod

  • 1 uur training
  • les van een opgeleide trainer
  • € 56,25 (niet-leden: € 62,50 exclusief toegang)

Voor alle niveaus, ook voor beginners! Je mag je voor maximaal drie personen opgeven, mits het niveau en de trainingsvraag gelijk is.

Geef je nu op >

 

 

PT Plus

Drie lessen in een periode van drie maanden. Met deze trainingen word je beter in de technische/tactische of mentale aspecten van de sport. We starten met een uitgebreide intake, je krijgt oefeningen mee naar huis.

Het aanbod

  • 3 x 1 uur training in een periode van 3 maanden
  • uitgebreide intake
  • les van een toptrainer
  • pakket aan trainingsoefeningen
  • € 135 (niet-leden: € 150 exclusief toegang)

Voor alle niveaus, ook voor beginners! Je mag je voor maximaal drie personen opgeven, mits het niveau en de trainingsvraag gelijk is. 

Geef je nu op >

 

Aanmeldformulier personal training

    Lees onze privacyverklaring om te zien hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan. Ben je jonger dan 16 jaar? Zorg dan dat je toestemming hebt van je ouders.