Veelgestelde vragen

Moet ik perse de nieuwe Monk portal en app gebruiken gebruiken?

Je Monk ledenaccount is overgezet naar een nieuw systeem. Nu kun je zelf vanalles direct regelen in de Monk app (IOS & Android) of in de Monk portal via een browser.

Kom je voor het eerst? Dan moet je ene account aanmaken in de portal of op de tablets in de hal.

Inchecken gaat tegenwoordig met een QR-code in de app in plaats van met je pas. Geen zorgen, je pas blijft ook nog even geldig.

Wat als ik geen smartphone heb?

Je kan ook via je browser inloggen in je Monk account, je hebt dus niet per se een smartphone nodig. Om in te checken als je gaat klimmen heb je wel een QR-code nodig die je via je app of browser moet laten zien. Maar no worries, je kan voorlopig ook nog even je Monk pas gebruiken en anders kunnen we je ook handmatig inchecken als je gaat klimmen.

Mijn kind heeft geen smartphone, hoe zit dat met die QR-code?

Je kunt ook nog met je Monk-pas terecht.

Hoe gaat het nu met mijn strippenkaart?

Fysieke strippenkaarten zijn nog 1 jaar geldig. Langer nodig? Stuur dan een mailtje naar onze administratie.

Gelden mijn Monk portal logingegevens ook voor Monkshop?

Voor de shop log je voorlopig nog in met je oude Monkshop inloggegevens. In de toekomst wordt Monk Shop geïntegreerd in de Monk portal. Hier krijg je dan bericht over.

Hoe kan ik zelf online wijzigingen doorgeven?

Veel wijzigingen kun je zelf in de Monk portal doorvoeren en sommige ook in de Monk app. Zoals je lidmaatschap pauzeren en opzeggen. Wil je je lidmaatschap pauzeren vanwege een blessure of ziekte, vul dan het formulier op deze pagina even in.

Welke betalingsmiddelen ondersteunt de app?

In de app kun via iDEAL, Creditcard of Bancontact betalen.

Waar beheer ik mijn persoonlijke gegevens?

Jouw persoonlijke gegevens beheer je in de Monk portal in de browser. Onder het kopje ‘Mijn Profiel’ zie je welke gegevens je kan aanpassen.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Op het inlogscherm kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Deze ontvang je dan per mail.