Boulderen voor kinderen

Gewoon een keertje zelf proberen? Dat kan! Vanaf 6 jaar, onder direct toezicht van een begeleider (18+). Zelfstandig boulderen mag vanaf 12 jaar. Laat bij binnenkomst altijd even weten dat je nieuw bent, zodat we je goed op weg kunnen helpen.

Klimmen met een groepje

Wil je met een groepje kinderen komen klimmen? Met maximaal 5 personen kun je gewoon terecht zonder reservering, ook als je nog nooit hebt geboulderd.

Kids onder de 12 jaar? Zorg dan voor één begeleider (18+) per twee kinderen. Ook hier geldt een groepsgrootte van maximaal 5 personen, inclusief begeleiders, ongeacht of ze meeboulderen. Kinderen van 12 jaar en ouder mogen zelfstandig boulderen.

Let op, we hanteren een minimum leeftijd van 6 jaar. Kinderfeestjes zijn bij ons niet welkom. Ook niet stiekem, zonder taart of cadeautjes. Meer over boulderen met groepen vind je hier.

Tips voor nieuwkomers

  • Registreer online en voorkom wachttijd aan de balie
  • Check vooraf onze huisregels
  • Denk aan (sport)sokken voor in de klimschoenen
  • In alle rust leren boulderen? Vermijd dan de piekuren

Kleedkamers, douches en gratis lockers zijn aanwezig. Toeschouwers betalen geen toegang en zijn van harte welkom. Vanuit het café heb je zicht op de boulderwanden. We hebben gratis wifi. 

Lid worden?

Is boulderen helemaal jouw sport? Wordt dan lid van Monk Eindhoven, want voor jeugdleden hebben we superleuke, wekelijkse boulderlessen. Wil jij ook meedoen? Schrijf je dan snel in voor een gratis proefles. Vul het inschrijfformulier hieronder in en je hoort van ons!

> meer over jeugdlessen 
> meer over lid worden van Monk

Jeugdtraining!

Wil jij beter worden in klimmen? Check dan hier onze groepen voor de jeugdtraining en meld je aan.

Monk Jeugdcompetitie (LOCO)!

Bekijk hier info over onze jeugdcompetitie en de rankings.

Bekijk het vakantierooster!

Tijdens de schoolvakanties geldt een ander rooster voor de jeugdtraining, bekijk deze hier.

Word lid van Monk!

Lid worden kan vanaf 6 jaar. Aanmelden kan aan de balie. Bekijk hier de prijs van een jeugdlidmaatschap.

Momenteel is er een wachtlijst voor kinderen geboren na 2007

Proefles volgen?

Als je nieuwsgierig bent of boulderen wat voor jou is en hoe het er aan toe gaat bij Monk kun je je opgeven voor een proefles. Vooraf aanmelden is verplicht, meedoen is gratis. Als je het formulier op deze pagina invult, krijg je z.s.m. bericht wanneer je welkom bent. In veel gevallen is dat bij de eerstvolgende training, soms moet je iets langer wachten.

Tips voor bij je eerste bezoek
Wees tenminste 10 minuten van tevoren aanwezig. Je hebt klimschoenen nodig, die kun je bij ons lenen (alleen gratis bij proefles, normaal gesproken te huur). Verder volstaat een sportieve outfit. Er zijn kleedkamers, douches en kluisjes aanwezig.

Begeleiders, aanhang en toeschouwers betalen geen toegang en zijn altijd welkom. Vanuit onze bar is er zicht op de boulderwanden.

Inschrijven proefles jeugd

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor een gratis proefles bij Monk. Na je aanmelding krijg je z.s.m. een bevestiging per e-mail wanneer je welkom bent. Let op: Soms kan het een paar weken duren voordat je aan de beurt komt!
  • Let op! Je moet 6 jaar of ouder zijn.
    Lees onze privacyverklaring om te zien hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan. Ben je jonger dan 16 jaar? Zorg dan dat je toestemming hebt van je ouders.