Boulderen voor studenten

Wij vinden het belangrijk dat studenten bewegen. Daarom is het elke donderdag cheap Thursday en in het weekend studentenavond voor ESAC leden. Op vertoon van je studentenkaart mag je voor € 7 naar binnen.

 

Waarom moeten studenten boulderen?

Makkelijk vrienden maken.
Boulderen kun je alleen doen, maar tegelijkertijd is het een sociale sport. Als je ergens niet aan uitkomt kun je anderen om tips vragen. Je kunt ook een praatje maken tijdens het rusten langs de kant. Het is eenvoudig om contact te leggen met mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Is het niet tijdens het trainen, dan met een biertje aan de bar. 

Een opstap naar andere bergsporten
Boulderen is een zeer toegankelijke vorm van bergsport. Je hoeft niets te kunnen of weten om te starten. Je kunt vrijblijvend komen proberen. 

Boulderen voor je rust
Keihard boulderen helpt je rustig te worden. Je kunt het zien als een actieve vorm van meditatie. Tussen deadlines door boulderen is een goede vorm van balans. 

Boulderaars zien er goed uit
Van boulderen wordt je sterk. Je bent aan het puzzelen met je eigen spierkracht en traint zo je hele lichaam. Een sixpack is misschien niet je doel, maar wel een leuke bijkomstigheid. 

We hebben bier en een gratis pooltafel
Alcohol alleen na het boulderen.

Kom je voor het eerst?

Iedere werkdag bieden we een gratis introductieles voor nieuwkomers. Dit start om 20:00 en reserveren is niet nodig. Je meldt gewoon aan de bali dat je mee wilt doen (uiterlijk om 19:50).

 

Als je vaker dan eens per week komt trainen is een lidmaatschap nog goedkoper. Kijk hier voor de mogelijkheden.  

Reset Monk Eindhoven

Boulderen voor € 7 op vertoon van je studentenkaart

Donderdag 09:00 – 23:00
Za/zo 18:00 – 23:00 (ESAC leden only)