Boulderen voor groepen

Boulderen met een groep

In Monk Eindhoven ben je als groepje van maximaal 5 personen welkom, ook als je nog nooit hebt geboulderd. Voor onervaren groepen groter dan 5 personen hebben wij helaas geen plaats, ook niet op reservering of buiten openingstijden.

Boulderen met kinderen
Kids onder de 12 jaar die willen boulderen? Zorg dan voor één begeleider (18+) per twee kinderen. Ook hier geldt een groepsgrootte van maximaal 5 personen, inclusief begeleiders, ongeacht of ze meeboulderen. Kinderen van 12 jaar en ouder mogen zelfstandig boulderen. Let op, we hanteren een minimum leeftijd van 6 jaar. Kinderfeestjes zijn bij ons niet welkom. Ook niet stiekem, zonder taart of cadeautjes.

Klim- en boulderclubs
Voor groepen met klimervaring (klimverenigingen, clubs, jeugdteams, etc.) is boulderen binnen openingstijden wel mogelijk. We stellen het zeer op prijs wanneer grotere groepen (vanaf 10 personen) vooraf contact opnemen om een vermelding in onze agenda te kunnen maken. Het advies is om – waar mogelijk – piekuren te vermijden.

Les volgen? Hoeft niet, mag wel!

Als groepje een introductieles volgen is niet nodig. Laat bij binnenkomst wel weten aan de balie dat je nieuw bent, dan helpen we je graag even op weg. Wil je wél graag les? Volg dan onze BoulderBasics, die gratis en bijna dagelijks worden gegeven. Les op afspraak met een personal trainer? Ook dat kan! Vul hier online je aanvraag in.

Tips voor nieuwkomers

Kleedkamers, douches en gratis lockers zijn aanwezig. Toeschouwers betalen geen toegang en zijn van harte welkom. Vanuit het café heb je zicht op de boulderwanden. We hebben gratis wifi.