Binnen boulderen mag weer!

vanaf woensdag 1 juli
reserveren verplicht

RESERVEER NU!

Eindhoven

boulderen-op-terras

Vanaf 1 juli
Monk Eindhoven
7 dagen per week open
09:00 – 23:00

tot 1 juli:
iedere dag open van 9/23u
alleen buiten boulderen
gratis strandwand
terras, shop, café open

  

Binnen boulderen

Binnen boulderen mag weer vanaf 1 juli! Er zijn wel wat aanvullende maatregelen. De belangrijkste hiervan is dat je altijd vooraf moet reserveren. Daarvoor gebruiken we Toplogger, de app die je kent vanuit de hal, waar alle boulders in staan. Als je al een account hebt, kun je bij ‘reserveringen’ supersnel een tijdslot kiezen.

RESERVEER NU

Geen Toplogger account? Download de gratis app op je telefoon of ga naar toplogger.nl in je browser, maak een account aan en kies jouw Monk locatie.

Reserveren kan tot tien dagen vooruit en voor vijf personen tegelijk. Vergeet niet om je reservering te annuleren als je toch niet komt. Maak je iemand anders weer blij mee.

Goed om verder nog te weten: was je handen voor en na het boulderen en hou altijd 1.5m afstand. Neem slippers mee; je mag niet op je klimschoenen naar de wc.

Buiten boulderen

We hebben een buiten boulderwand. Boulderen op de strandwand is gratis en reserveren hoeft niet. Gedraag je sociaal, hou altijd 1.5m afstand en check de regels die bij de wand staan. Eigen klimschoenen zijn verplicht. Onder de wand ligt zand, maar neem een crashpad mee, dat valt veiliger. Spotten is niet toegestaan i.v.m. de 1.5m regel.

Stōkt Op de wand zitten geen kant-en-klare boulders. Die verzin je dus zelf. Check de strandwand in de Stōkt app. Daarin kun je zelf boulders toevoegen, maar ook die van andere klimmers vinden.

#eindelijkweermonk

Vanaf 1 juli mag je eindelijk weer binnen boulderen. Tot die tijd ben je wel al welkom op ons terras met buiten boulderwand, in het café en voor een bezoek aan onze shop, ook voor het afhalen van je weborders. We volgen uiteraard de richtlijnen van de overheid en verwachten dat jij hetzelfde doet. Blijf dus thuis als je klachten hebt, hou 1.5m afstand en stel je op de hoogte van alle maatregelen op het terras en in de hal.

Iedereen is welkom. Je hoeft geen lid te zijn van Monk om op ons terras of in het café te zitten, of om de shop te bezoeken. Iedereen mag op de buitenwand klimmen, maar je hebt hiervoor wel klimschoenen, een crashpad en wat boulderervaring nodig. Buiten boulderen is gratis.

Klimschoenen zijn gewoon te huur, maar ze kunnen i.v.m. extra hygiëneregels tijdelijk niet beschikbaar zijn. Neem voor de zekerheid een paar schone sportschoenen mee.

Kleedkamers en douches blijven nog dicht. Reserveren voor terras, shop en buiten boulderen is niet nodig. Wil je binnen in het café zitten? Dan kun je reserveren aan de deur.


  • alleen pin/creditcard

Blog.

Supersnel fit na een tijd zonder Monk
Supersnel fit na een tijd zonder Monk
by Tim Speijer

In deze blog vertelt fysiotherapeut Tim wat je moet doen om blessurevrij te kunnen projecten nadat je een tijdje niet geboulderd hebt.

Tips voor de beste core-workout
Tips voor de beste core-workout
by

In dit artikel lees je over de vier basisbewegingen die in iedere core workout moeten zitten. Hiermee train je vooral algemene buikspierkracht. Dat heb je nodig om je plateau te doorbreken. In deze blog lees je hoe je een goede buikspier workout maakt.

Zo werkt een goede warming-up
Zo werkt een goede warming-up
by

Het is bij alle fysieke inspanning, zoals bijvoorbeeld een bouldersessie, belangrijk dat je jezelf eerst goed opwarmt. In deze blog vertelt Elko hoe je dat doet.