We zijn weer open!

vanaf 1 juni: terras, buiten boulderen, café en shop
vanaf 1 juli: binnen boulderen

Eindhoven

boulderen-op-terras

Vanaf 1 juni
Monk Eindhoven
7 dagen per week open
09:00 – 23:00

tweede pinksterdag vanaf 12:00

  

#eindelijkweermonk

We zijn weer open! Je bent welkom op ons terras met buiten boulderwand, in het café en voor een bezoek aan onze shop, ook voor het afhalen van je weborders. We volgen uiteraard de richtlijnen van de overheid en verwachten dat jij hetzelfde doet. Blijf dus thuis als je klachten hebt, hou 1.5m afstand en stel je op de hoogte van alle maatregelen op het terras en in de hal.

Iedereen is welkom. Je hoeft geen lid te zijn van Monk om op ons terras of in het café te zitten, of om de shop te bezoeken. Iedereen mag op de buitenwand klimmen, maar je hebt hiervoor wel klimschoenen, een crashpad en wat boulderervaring nodig. Buiten boulderen is gratis.

Kleedkamers en douches blijven nog dicht. Reserveren voor terras, shop en buiten boulderen is niet nodig. Wil je binnen in het café zitten? Dan kun je reserveren aan de deur.

terras: 40 zitplaatsen
café: op reservering (aan de deur)
boulderwand: max. 6 klimmers


  • alleen pin/creditcard

Buiten boulderen!

buiten-boulderen-eindhoven

We hebben een buiten boulderwand neergezet. Boulderen op de de wand is gratis en reserveren hoeft niet. Gedraag je sociaal, hou altijd 1.5 m afstand en check de regels die bij de wand staan. Eigen klimschoenen zijn verplicht. Onder de wand ligt zand, maar neem een crashpad mee, dat valt veiliger. Spotten is niet toegestaan i.v.m. de 1.5 m regel.

Stōkt Op de wand zitten geen kant-en-klare boulders. Die verzin je dus zelf. Binnenkort staat de wand in de Stōkt app. Daarin kun je zelf boulders toevoegen, maar ook die van andere klimmers vinden.

Blog.

Met deze info maak je een goede core workout
Met deze info maak je een goede core workout
by

In dit artikel lees je over de vier basisbewegingen die in iedere core workout moeten zitten. Hiermee train je vooral algemene buikspierkracht. Dat heb je nodig om je plateau te doorbreken. In deze blog lees je hoe je een goede buikspier workout maakt.

Zo werkt een goede warming-up
Zo werkt een goede warming-up
by

Het is bij alle fysieke inspanning, zoals bijvoorbeeld een bouldersessie, belangrijk dat je jezelf eerst goed opwarmt. In deze blog vertelt Elko hoe je dat doet.

Trainen aan de rekstok: maximaal optrekken
Trainen aan de rekstok: maximaal optrekken
by

Deze blog gaat over het trainen van je maximaalkracht aan de rekstok. We leggen uit welke oefeningen het beste zijn en hoe je jouw startniveau bepaald.