Boulderen voor jeugd

Boulderen voor jeugd

Gewoon een keertje zelf proberen? Dat kan! Vanaf 6 jaar, onder direct toezicht van een begeleider (18+). Zelfstandig boulderen mag vanaf 12 jaar.

Een proefles volgen is niet verplicht, maar kan natuurlijk wel. Dan moet je wel even reserveren. Dit kan eenvoudig met het formulier hieronder. Volg je geen les, laat dan bij binnenkomst wel even weten dat je nieuw bent, zodat we je goed op weg kunnen helpen.

Je hebt klimschoenen nodig, die kun je bij ons huren. Verder volstaat een sportieve outfit. Er zijn kleedkamers, douches en kluisjes aanwezig. Check verder alvast even onze huisregels.

Eerste keer Monk? Meld je alvast online aan en voorkom wachttijden in de hal.

Klimmen met een groepje

Wil je met een groepje komen klimmen? Een groepje tot 5 personen kan binnen openingstijden altijd terecht, zonder reservering. Zorg bij kinderen tussen de 6-12 jaar voor voldoende toezicht; 2 begeleiders op 5 kinderen volstaat. Let op: Kinderfeestjes zijn bij ons niet welkom.

Begeleiders, aanhang en toeschouwers betalen geen toegang en zijn altijd welkom. Vanuit ons café is er zicht op de boulderwanden.

Jeugdtraining!

Wil jij beter worden in klimmen? Check dan hier onze groepen voor de jeugdtraining en meld je aan.

Monk Jeugdcompetitie (MJC)!

Bekijk hier info over onze jeugdcompetitie en de rankings.

Bekijk het vakantierooster!

Tijdens de schoolvakanties geldt een ander rooster voor de jeugdtraining, bekijk deze hier.

Word lid van Monk!

Lid worden kan vanaf 6 jaar. Aanmelden kan aan de balie. Bekijk hier de prijs van een jeugdlidmaatschap.

Proefles volgen?

Als je nieuwsgierig bent of boulderen wat voor jou is en hoe het er aan toe gaat bij Monk kun je je opgeven voor een proefles. Vooraf aanmelden is verplicht, meedoen is gratis. Als je het formulier hiernaast invult, krijg je z.s.m. bericht wanneer je welkom bent. In veel gevallen is dat bij de eerstvolgende training, soms moet je iets langer wachten.

Tips voor bij je eerste bezoek
Wees tenminste 10 minuten van tevoren aanwezig. Zorg voor een sportieve outfit. Er zijn kleedkamers en douches aanwezig. Klimschoenen kun je bij ons huren.

Begeleiders, aanhang en toeschouwers betalen geen toegang en zijn altijd welkom. Vanuit onze bar is er zicht op de boulderwanden.

Inschrijven proefles jeugd

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor een gratis proefles bij Monk. Na je aanmelding krijg je z.s.m. een bevestiging per e-mail wanneer je welkom bent. Let op: Soms kan het een paar weken duren voordat je aan de beurt komt!
  • Let op! Je moet 6 jaar of ouder zijn.