Zomerles

Zomerles: boulderen voor kids!

De hele zomervakantie is er elke woensdagochtend zomerles; boulderen voor kids. De groep waarin je traint bestaat uit beginners. Je mag zelf kiezen hoe vaak je meedoet. Dat mag één keertje, het mag ook elke week. Let op: aanmelden is verplicht. Dat doe via het linkje naar jouw hal hieronder.

Wie?
Jeugd tussen de 6 en 18 jaar oud.

Meedoen
Kosten: 7,50. Pinnen in de hal. Boulderschoenen krijg je van ons, zorg zelf voor sportieve kleren en een afsluitbare drinkfles / bidon.

Wanneer?
Dat verschilt per locatie, klik op een van de linkjes hieronder om naar jouw Monk locatie te gaan.

Hoelaat?
6-12 jaar: 09:30 – 10:30
13-18 jaar: 11:00 – 12:00

Mocht de eerste groep vol zitten, dan kan het zo zijn dat je in de tweede groep wordt geplaatst. Na het aanmelden krijg je twee mailtjes van ons. In de eerste laten we je weten dat we je aanmelding hebben ontvangen. In het tweede mailtje nodigen we je uit om mee te doen. Hierin staat ook de tijd waarop je training start. Je hoeft niet apart te reserveren in Toplogger. 

Waar?
Een Monk bij jouw in de buurt. Klik op een van de linkjes hieronder.

Tips voor bij je eerste bezoek
Wees tenminste 10 minuten van tevoren aanwezig.

Begeleiders, aanhang en toeschouwers betalen geen toegang en zijn altijd welkom in het café. Vanuit onze bar is er zicht op de boulderwanden. Let op: beperkt aantal zitplaatsen, aanhang mag niet in de hal.

boulderen-zomervakantie-monk

Rotterdam

Zomerles Boulderen

Rotterdam

Amsterdam

Zomerles Boulderen

Amsterdam

Eindhoven

Zomerles Boulderen

Eindhoven