Trainer Amsterdam

Vacature Trainer

Monk Amsterdam personal bouldertraining

Online sinds: 15-02-2022
Status:
open


 • bedrijf: Monk bouldergym
 • locatie: Amsterdam
 • uren per week: 4 tot 8

Vragen of reageren?

Contactpersoon Amsterdam:
Koen Hoffland (locatiemanager Amsterdam)

We zijn op zoek naar een trainer voor Monk Amsterdam. Doe jij niets liever dan boulderen en vind je het leuk om je ervaring en enthousiasme over te brengen op anderen? Dan is dit zeker iets voor jou!

Monk.

Monk was in 2008 de eerste boulderhal van Nederland. Nu (2022) zijn we de thuishal van duizenden boulderaars in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. We zijn er voor iedereen, nieuwkomer of pro. In elke hal geven we trainingen. We begeleiden nieuwe boulderaars en helpen fanatiekelingen op weg naar een hoger niveau. Ook trainen er wekelijks bijna 150 jeugdleden. De leeftijden lopen uiteen van 6 jaar tot 18 jaar.

De baan.

Als trainer begeleid je de boulderaars bij Monk. Met een team van circa 10 trainers geven we training aan jeugd, beginners en gevorderden, allemaal op een passende manier. Jij gaat trainingen geven bij Monk Amsterdam en Club Monk, minimaal twee per week. Beiden hallen hebben een trainingsruimte met alle benodigdheden, waar de meeste trainingen plaatsvinden. Je bereidt je training voor en zorgt hierbij voor een balans tussen het trainen van boulderen, het geven van informatie over training en het leren van algemene sportvaardigheden. Je past je les aan op de leeftijd van je groep. Zo is de jeugdtraining echt gebaseerd op spel en boulderen. Het is veel inschatten en aanpassen. Is een oefening toch iets te lastig? Dan pas je deze aan zodat de jeugd op het hun eigen niveau kan leren. Je motiveert de kids en helpt ze voor te bereiden op- en voor wedstrijden. Je maakt ze enthousiast over buiten boulderen en zorgt dat alle kids zich thuis voelen in Monk. Het doel is dat zij boulderen net zo tof vinden als wij!

De volwassenen trainingen lopen uiteen van personal training, groepworkouts tot training voor beginners. Door jouw enthousiasme komt iedereen met goede zin naar de training toe. Als volwassenen trainer weet je het waar je het over hebt. Je snapt de theoretische kant van sport en kan op een begrijpelijke manier uitleg geven. Het voordoen van de juiste workout is geen probleem. Vanuit observatie bepaal je wat aandachtspunten zijn voor de klimmer en geeft hier oefeningen en tips voor. Je houd jezelf en klimmers scherp door steeds nieuwe oefeningen te bedenken. Je maakt heldere afspraken met gasten in het geval van personal training. Je bent gastvrij, duidelijk, georganiseerd en enthousiast. Heb je ambitie? Mooi. Daar houden we van. Bijvoorbeeld in in de vorm van een trainersopleiding. Kansen genoeg, we praten graag verder.

We vragen alle nieuwe trainers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren. Tenslotte ben jij het visitekaartje van Monk! Geen zorgen, we regelen dit met jou. Gedurende de selectieprocedure wordt dit besproken. 

Wat we zoeken.

 • Je bent dol op boulderen (en Monk)
 • Je bouldert minimaal 6A
 • Je bent circa 4 tot 8 uur per week beschikbaar
 • Je vindt het niet erg om in de avonduren en soms in het weekend te werken
 • Je hebt ervaring als trainer
 • Je bent enthousiast en wilt iedereen laten zien hoe vet boulderen is

Wat we bieden.

 • Een aanstelling op contractbasis
 • Een marktconform salaris 
 • Gratis boulderen bij alle hallen van Monk
 • Gratis meedoen aan alle trainingen
 • Een baan met veel kansen en doorgroeimogelijkheden 

Kom je bij ons werken?

Stuur een e-mail met een korte motivatie naar Koen (locatiemanager Amsterdam). Een reactie volgt snel. Nog vragen over de baan? Ook die mag je mailen.

Deel en verdien € 25!

Ken jij iemand die geknipt is voor deze baan? Deel deze vacature! De gouden tipgever krijgt van ons € 25 Monkshoptegoed. Dat is mooi meegenomen, niet?

 

Monkblog.

Welk hangbord schroef jij boven de deur?
Welk hangbord schroef jij boven de deur?
by

Er zijn verschillende hangborden te vinden in onze trainingshoek en in de Monkshop. Maar welk model is nu de beste keuze om thuis aan de muur te hangen. Trainers Annemieke en Pieter vertellen je wat de voordelen zijn van de verschillende hangborden die we hebben.

Trainen voor buiten boulderen
Trainen voor buiten boulderen
by

Ondanks dat boulderen een buitensport is, klimmen de meeste van ons binnen op plastic. Als beginnend klimmer hoor je na verloop van tijd  over ‘Bleau’ en als je er klaar voor bent, ga jij ook boulderen op echte steen.

Start je klimspecifieke training met hangen
Start je klimspecifieke training met hangen
by

Wil je starten met klimspecifieke training, dan ga je aan de slag met een hangbord. Met de Hangen: testen en gaan training, ga jij met een krachtmeting precies in kaart brengen hoe je daarmee van start gaat. Trainer Pieter vertelt er meer over.