Monkshop Manager/Inkoper

Vacature Monkshop Manager/Inkoper

Online sinds: 14-03-2018
Status:
ingevuld
Gesprekken in week 14/15


 • bedrijf: Monkshop
 • locatie: Eindhoven
 • uren per week: 36 (of minder)
 • werk/denkniveau: Hbo

Vragen of reageren?

Contactpersoon:
Dirk Mol

In iedere Monk hal (we hebben bouldergyms in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven) vind je een shop. Je kunt ook online bij ons winkelen. We verkopen mooie spullen van merken als Patagonia, Black Diamond en Five Ten. Van klimschoenen tot crashpads en van topo’s tot touwzakken, we hebben het allemaal. De inkoop, distributie en verkoop van al die mooie spullen hebben we ondergebracht in Monkshop BV.

Wegens vertrek van onze huidige medewerker zijn we per direct op zoek naar een nieuwe manager/inkoper voor Monkshop voor 36 uur per week, vrouw of man. De baan opdelen kan, in dat geval zoeken we meerdere mensen.

De baan.

Je werkt zelfstandig, direct onder de baas en geeft leiding aan – op dit moment – één parttime magazijnmedewerker annex jeugdklimmer. Je eerste prioriteit ligt bij de inkoop en distributie van onze shopartikelen. Je bepaalt mede het assortiment, plaatst (voor)orders en zorgt er doorlopend voor dat er voldoende magazijn- en winkelvoorraad is. Dat is iets makkelijker gezegd dan gedaan, maar goed te doen als je een beetje doorwerkt.

Er is meer. Je houdt alle verkoopresultaten scherp in de gaten en schakelt wekelijks met de locatiemanagers. Met enige regelmaat bezoek of ontvang je leveranciers. Koffiedrinken dus, maar altijd met een helder doel voor ogen. Eén keer per jaar sturen we je een paar dagen naar de Outdoor Trade Fair (de baas gaat mee).

We zijn er nog niet. Je runt de webshop: je verwerkt online bestellingen, verzorgt het klantcontact en houdt de website up-to-date. Je werk is deels ook administratief van aard. Je doet een deel van de online boekhouding, maakt verkoopprijzen, barcodes en artikelnummers én werkt deze bij in ‘het systeem’. Dat is minder ingewikkeld dan het klinkt, maar het moet wel gebeuren.

Best een veelomvattende baan dus, waarbij je zowel aan de inkoop- als verkoopkant aan de gang bent. En dan komt marketing ook nog om de hoek kijken, want al die spullen verkopen niet uit zichzelf. Je analyseert klantgedrag, richt de winkels in en rolt de uitverkoop en andere acties uit.

Dat is het wel zo’n beetje.

Wie ben jij?

Misschien heb je een commerciële opleiding gevolgd, gewerkt in een klimhal, (buiten)sportwinkel of bij een (web)winkel als inkoper of content manager. Of ben je een fanatieke boulderaar met een liefde voor mooie merken en spulletjes. Het kan allemaal. Verras ons.

Met de juiste werkervaring, opleiding en skills scoor je pluspunten (wij werken o.a. met WordPress, Woocommerce, Yuki, BizzCloud, Photoshop en G Suite). Maar ook als nieuwsgierige starter mag je reageren, mits je je herkent in onderstaand lijstje.

 • Je hebt affiniteit met klimsport, bergsport of buitensport.
 • Je bent een aanpakker met een zelfstandige werkhouding.
 • Je raakt niet snel het overzicht kwijt. Gebeurt het toch, dan stel je snel orde op zaken. Liefst voordat iemand het in de gaten krijgt.
 • Met jou kun je afspraken maken. Je maakt ze graag, legt ze vast en zorgt ervoor dat ze worden nagekomen.
 • Je hebt een commerciële instelling (lees: je doet alles voor de beste winstmarge), herkent verkoopkansen en gaat lekker op goede resultaten.
 • Je denkt klant- en servicegericht. Iedere slechte review of ontevreden klant is er eentje teveel.
 • Je kunt makkelijk overweg met de computer en doorziet vlotjes nieuwe software.
 • Je praat/schrijft goed Nederlands en Engels, en denkt/werkt op hbo niveau.

Het aanbod.

 • Geen dertien-in-een-dozijn-baan.
 • Werken bij een ambitieus en niet-alledaags bedrijf.
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte om door te groeien.
 • Een buitenkans om werk en hobby te combineren.
 • Leuke collega’s (die werk en hobby met veel plezier combineren).
 • Een relaxte werksfeer. Behalve als het heel druk is.
 • Gratis boulderen tot je erbij neervalt.
 • Korting op alles uit onze shop.
 • Goede koffie.

Je gaat werken vanuit Monk bouldergym Eindhoven, waar ook het Monkshop magazijn is. In principe 36 uur per week, maar de functie kan eventueel worden opgesplitst en door meerdere mensen worden ingevuld. Dat ligt vooral aan jouw wensen en kwaliteiten. Wat je gaat verdienen hangt daar natuurlijk ook vanaf. Maar daar komen we samen wel uit.

Kom je bij Monk werken?

Stuur een e-mail met sollicitatie, cv, foto en alles wat je verder kwijt wil naar Dirk (baas Monkshop). Een reactie volgt snel. Nog vragen over de baan? Ook die mag je mailen. Of bel anders even, net zo makkelijk (t 06 248 06 453).

We hopen snel van je te horen!

Deel en verdien € 150!

Ken jij iemand die geknipt is voor deze baan? Deel deze vacature! De gouden tipgever krijgt van ons € 150 Monkshoptegoed. Dat is mooi meegenomen, niet?

 

Monkblog.

Nederlands Kampioene Pleun Frank zoekt balans en plezier in het klimmen
Nederlands Kampioene Pleun Frank zoekt balans en plezier in het klimmen

Pleun Frank is 16 jaar oud en poetste deze week nog de wanden en verving de bouldernummers bij Monk Amsterdam. Ze wil F16 piloot worden, maar is ook de Nederlandse kampioene boulderen bij de dames. Dat verraste iedereen, inclusief haarzelf. We vroegen haar over haar NK, voorbereiding en…

Monk levert NK Boulder kampioenen 2019
Monk levert NK Boulder kampioenen 2019

Spannend was het, de finale van het NK Boulder 2019. Vier boulders om het waar te maken en tot de laatste bleef het spannend. Pleun Frank en Elko Schellingerhout hielden het hoofd koel in de dampend hete hal en pakten het Nederlands kampioenschap boulderen.

Eerste hulp bij boulderblessures
Eerste hulp bij boulderblessures

Hoe vaker je bouldert, hoe leuker het wordt. Liefhebbers komen vaak wel drie keer per week naar de gym. Sommige zelfs vaker en dat is prima; van veel boulderen wordt je sterk. Let wel op, in Monk ben je bezig met sport, neem dat serieus. In de hal…