Monkshop Manager/Inkoper

Vacature Monkshop Manager/Inkoper

Online sinds: 14-03-2018
Status:
ingevuld
Gesprekken in week 14/15


 • bedrijf: Monkshop
 • locatie: Eindhoven
 • uren per week: 36 (of minder)
 • werk/denkniveau: Hbo

Vragen of reageren?

Contactpersoon:
Dirk Mol

In iedere Monk hal (we hebben bouldergyms in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven) vind je een shop. Je kunt ook online bij ons winkelen. We verkopen mooie spullen van merken als Patagonia, Black Diamond en Five Ten. Van klimschoenen tot crashpads en van topo’s tot touwzakken, we hebben het allemaal. De inkoop, distributie en verkoop van al die mooie spullen hebben we ondergebracht in Monkshop BV.

Wegens vertrek van onze huidige medewerker zijn we per direct op zoek naar een nieuwe manager/inkoper voor Monkshop voor 36 uur per week, vrouw of man. De baan opdelen kan, in dat geval zoeken we meerdere mensen.

De baan.

Je werkt zelfstandig, direct onder de baas en geeft leiding aan – op dit moment – één parttime magazijnmedewerker annex jeugdklimmer. Je eerste prioriteit ligt bij de inkoop en distributie van onze shopartikelen. Je bepaalt mede het assortiment, plaatst (voor)orders en zorgt er doorlopend voor dat er voldoende magazijn- en winkelvoorraad is. Dat is iets makkelijker gezegd dan gedaan, maar goed te doen als je een beetje doorwerkt.

Er is meer. Je houdt alle verkoopresultaten scherp in de gaten en schakelt wekelijks met de locatiemanagers. Met enige regelmaat bezoek of ontvang je leveranciers. Koffiedrinken dus, maar altijd met een helder doel voor ogen. Eén keer per jaar sturen we je een paar dagen naar de Outdoor Trade Fair (de baas gaat mee).

We zijn er nog niet. Je runt de webshop: je verwerkt online bestellingen, verzorgt het klantcontact en houdt de website up-to-date. Je werk is deels ook administratief van aard. Je doet een deel van de online boekhouding, maakt verkoopprijzen, barcodes en artikelnummers én werkt deze bij in ‘het systeem’. Dat is minder ingewikkeld dan het klinkt, maar het moet wel gebeuren.

Best een veelomvattende baan dus, waarbij je zowel aan de inkoop- als verkoopkant aan de gang bent. En dan komt marketing ook nog om de hoek kijken, want al die spullen verkopen niet uit zichzelf. Je analyseert klantgedrag, richt de winkels in en rolt de uitverkoop en andere acties uit.

Dat is het wel zo’n beetje.

Wie ben jij?

Misschien heb je een commerciële opleiding gevolgd, gewerkt in een klimhal, (buiten)sportwinkel of bij een (web)winkel als inkoper of content manager. Of ben je een fanatieke boulderaar met een liefde voor mooie merken en spulletjes. Het kan allemaal. Verras ons.

Met de juiste werkervaring, opleiding en skills scoor je pluspunten (wij werken o.a. met WordPress, Woocommerce, Yuki, BizzCloud, Photoshop en G Suite). Maar ook als nieuwsgierige starter mag je reageren, mits je je herkent in onderstaand lijstje.

 • Je hebt affiniteit met klimsport, bergsport of buitensport.
 • Je bent een aanpakker met een zelfstandige werkhouding.
 • Je raakt niet snel het overzicht kwijt. Gebeurt het toch, dan stel je snel orde op zaken. Liefst voordat iemand het in de gaten krijgt.
 • Met jou kun je afspraken maken. Je maakt ze graag, legt ze vast en zorgt ervoor dat ze worden nagekomen.
 • Je hebt een commerciële instelling (lees: je doet alles voor de beste winstmarge), herkent verkoopkansen en gaat lekker op goede resultaten.
 • Je denkt klant- en servicegericht. Iedere slechte review of ontevreden klant is er eentje teveel.
 • Je kunt makkelijk overweg met de computer en doorziet vlotjes nieuwe software.
 • Je praat/schrijft goed Nederlands en Engels, en denkt/werkt op hbo niveau.

Het aanbod.

 • Geen dertien-in-een-dozijn-baan.
 • Werken bij een ambitieus en niet-alledaags bedrijf.
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte om door te groeien.
 • Een buitenkans om werk en hobby te combineren.
 • Leuke collega’s (die werk en hobby met veel plezier combineren).
 • Een relaxte werksfeer. Behalve als het heel druk is.
 • Gratis boulderen tot je erbij neervalt.
 • Korting op alles uit onze shop.
 • Goede koffie.

Je gaat werken vanuit Monk bouldergym Eindhoven, waar ook het Monkshop magazijn is. In principe 36 uur per week, maar de functie kan eventueel worden opgesplitst en door meerdere mensen worden ingevuld. Dat ligt vooral aan jouw wensen en kwaliteiten. Wat je gaat verdienen hangt daar natuurlijk ook vanaf. Maar daar komen we samen wel uit.

Kom je bij Monk werken?

Stuur een e-mail met sollicitatie, cv, foto en alles wat je verder kwijt wil naar Dirk (baas Monkshop). Een reactie volgt snel. Nog vragen over de baan? Ook die mag je mailen. Of bel anders even, net zo makkelijk (t 06 248 06 453).

We hopen snel van je te horen!

Deel en verdien € 150!

Ken jij iemand die geknipt is voor deze baan? Deel deze vacature! De gouden tipgever krijgt van ons € 150 Monkshoptegoed. Dat is mooi meegenomen, niet?

 

Monkblog.

Bijhouden wat je klimt met Toplogger
Bijhouden wat je klimt met Toplogger

Je kent de Toplogger software van de tablets in de hal, die onder het circuitbord hangen. Je kunt er alle Monk boulders in terugvinden: waar ze zitten, hoe moeilijk ze zijn, wat wel en niet mag, wanneer ze vervangen worden en zo nog een handvol functies. Maar Toplogger…

Na de verbouwing bijna twee keer zo groot
Na de verbouwing bijna twee keer zo groot

Monk Eindhoven krijgt de eerste verdieping erbij. Dat bekent meer klimmen voor iedereen (extra boulders!) en vooral meer trainen, met een extra brede trainingswand, een campusbord, veel vrije vloer en een zaaltje voor ondermeer yogalessen. In deze blog lees je alles over de plannen!

Elko de nieuwe hoofdtrainer
Elko de nieuwe hoofdtrainer

We hebben een nieuwe hoofdtrainer bij Monk. Zijn naam: Elko Schellingerhout. Elko loopt al flink wat trainersjaren rond bij ons en pakt nu de leiding. Vanaf dit seizoen trekt ‘ie één strakke lijn in alle trainingen binnen Monk, voor jeugd- én volwassenen. Niet alleen in zijn thuishal Eindhoven,…