Monkshop magazijnmedewerker

Vacature Monkshop Magazijnmedewerker

Monk Eindhoven - Monkshop

Online sinds: 02-08-2022
Status:
 open
Reageer voor 31 augustus


 • locatie: Eindhoven
 • 1 a 2 dagdelen per week

Vragen of reageren?

Contactpersoon:
Aniek Lambregts

Hou je van de klimsport en voel je je lekker in kleding van merken als Patagonia en Black Diamond? Monk is op zoek naar een magazijnmedewerker die betrokken en klantvriendelijk is. Iemand die geordend werkt, makkelijk overzicht houdt en alle nieuwe toffe spullen als eerst ziet.

Werken in de Monkshop

Monk begon in 2008 de eerste Nederlandse bouldergym en is vandaag de dag het thuis van duizenden boulderaars in Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam. Elke locatie heeft een Monkshop die wordt bevoorraad vanuit het magazijn in Monk Eindhoven, van hieruit versturen wij ook de producten die via de webshop worden verkocht. 

Het Monkshop magazijn is jouw werkplek. Je eerste prioriteit ligt bij het inpakken en versturen van klantbestellingen en het bevoorraden van onze winkels. Je beheert het magazijn en bent het aanspreekpunt voor klanten. Jij kunt goed omgaan met alle vragen, klachten, complimenten of andere mailtjes. Dankzij jou zijn en blijven alle Monkshop klanten blij.Je kunt zelfstandig aan de slag, maar werkt ook veel samen met je collega’s, de eerste medewerker en de shopmanager. Met elkaar zorgen jullie voor een georganiseerd magazijn, waardoor de shop altijd op orde is. Denk hierbij aan dozen uitpakken, voorraad inruimen, organiseren, schoonhouden en bijwerken, webshop onderhoud. Waar het kan help jij onze shopmanager.

Wat we zoeken

 • Je kunt orde en overzicht bewaren, zowel in je werkzaamheden als naar je collega’s
 • Je bent klantvriendelijk en behulpzaam
 • Je bent verbaal en op papier sterk
 • Je vindt boulderen en Monk vet
 • Je bent 1 a 2 dagdelen in de week beschikbaar

Wat we bieden

 • Een marktconform salaris
 • Gratis klimmen in alle Monk vestigingen
 • Shopkorting
 • Gratis deelname aan het hele trainingsaanbod
 • Een flexibele in te zetten functie, dus goed te combineren met bijvoorbeeld een opleiding
 • Werken in een hecht team bestaande uit fanatiekelingen en liefhebbers

Kom je bij Monk werken?

Mail je motivatie en cv en naar de shopmanager: Aniek (aniek@monk.nl). Reageren kan tot vrijdag 31 augustus.

Nog vragen over de baan? Ook die mag je mailen. 

We hopen snel van je te horen!

Deel en verdien € 25

Ken jij iemand die geknipt is voor deze baan? Deel deze vacature! De gouden tipgever krijgt van ons € 25 Monkshoptegoed. Dat is mooi meegenomen, niet?

Monkblog.

Trainingsmatten van oude klimschoenen
Trainingsmatten van oude klimschoenen
by

In Rotterdam liggen trainingsmatten op de vloer, gemaakt van oude klimschoenen. Kijk je goed, dan zie je nog sporen van je oude paar. Dit is het resultaat van een project met Clean Climber en diverse andere partners, om te onderzoeken of we duurzamer om kunnen gaan met klmschoenen.

Welk hangbord schroef jij boven de deur?
Welk hangbord schroef jij boven de deur?
by

Er zijn verschillende hangborden te vinden in onze trainingshoek en in de Monkshop. Maar welk model is nu de beste keuze om thuis aan de muur te hangen. Trainers Annemieke en Pieter vertellen je wat de voordelen zijn van de verschillende hangborden die we hebben.

Trainen voor buiten boulderen
Trainen voor buiten boulderen
by

Ondanks dat boulderen een buitensport is, klimmen de meeste van ons binnen op plastic. Als beginnend klimmer hoor je na verloop van tijd  over ‘Bleau’ en als je er klaar voor bent, ga jij ook boulderen op echte steen.