vacature marketing communicatie baas

Vacature Hoofd Communicatie en Marketing

werken-bij-monk

Online sinds: 01-12-2021
Status:
open


 • bedrijf: Monk bouldergym
 • locatie: Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam
 • uren per week: minimaal 32

Vragen of reageren?

Contactpersoon:
Remco Geurts (Baas mens)

We zijn per direct op zoek naar een Hoofd Communicatie & Marketing. Voor 32 uur per week. Spreek jij onze taal, zit je vol vette ideeën en kun je Monk als geen ander verkopen? Dan hebben we jou nu nodig.

Monk
Monk was in 2008 de eerste boulderhal van Nederland. Nu (2021) zijn we de thuishal van duizenden boulderaars in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam.  We zijn er voor iedereen, nieuwkomer of pro. Als grondlegger van de boulderscene in Nederland is Monk meegegroeid met het aantal boulderaars tot het punt waar we nu staan: klaar voor de volgende stap. Om die stap te kunnen zetten, zoeken we een nieuwe merkbaas. Er werken meer dan 140 mensen bij Monk. Allemaal liefhebbers en harde werkers. We gaan vol gas bij alles wat we doen. We meten alles aan de vraag; Hoe kan het vetter? We investeren in onze mensen.

De baan
Jij bent een specialist in communicatie en marketing. Bloedfanatiek en met verstand van zaken. Je stuurt de afdeling met jouw visie en strategie. Je praat geen onzin en bedenkt plannen in campagnevorm. Je gaat door het vuur voor die plannen en kan dit enthousiasme overbrengen op je collega’s. Aanpakken is belangrijk hier. Je bent fan van brutale en eigenzinnige merken, vindt het niet belangrijk om een allemansvriendje te zijn. Iemand die snapt waar Monk voor staat en waar boulderen over gaat.

Als deel van het managementteam wijs je de weg binnen jouw vakgebied, op jouw terrein. Je maakt een werkbare communicatiestrategie en kijkt met een frisse blik naar de huidige content. Je ziet nieuwe kansen die je meteen aanpakt. Jij bepaalt de koers, hakt graag knopen door en durft keuzes te maken. Als hoofd ben je verantwoordelijk voor het runnen van jouw afdeling en bepaal je de koers. Je onderhoudt het contact met alle andere managers en bent het eerste aanspreekpunt. Je hebt verstand van online marketing en weet hoe je dit moet optimaliseren. Je strategie toepassen op verschillende locaties is voor jou geen probleem. Je bent baas van al onze mediakanalen en houdt oog op alle content: website, blogs, social posts en nieuwsbrieven. Je houdt onze naam hoog bij partners. 

Je hebt een zelfstandige werkhouding, kunt je mening altijd onderbouwen, hebt weinig moeite met overzicht, schrikt niet van deadlines en je bent groot genoeg om een foutje recht te trekken of een conflict op te lossen.

Je werkt samen. Met de managers van Monk, én op jouw afdeling. Onder jullie bewind moeten de bouldergym, het café, de webshop en winkels, en onze events groeien. Heel klimmend Nederland moet weten waar Monk voor staat. Inhoudelijk gaat je werk alle kanten op, maar je hebt altijd hetzelfde doel: meer Monk.

 Wat we zoeken

 • HBO Communicatie opleiding en soortgelijk werkniveau
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke functie, of een grote mond waarmee je ons kunt overtuigen dat dit jouw baan is 
 • Ervaring met het aansturen van een afdeling
 • Ervaring met strategieontwikkeling op gebied van communicatie en marketing.
 • Tenminste basiskennis van online marketing (SEO, SEA, Google Ads, Social Ads) 
 • Ervaring met het werken in een nieuwsbriefprogramma (Mailchimp, Active Campaign)
 • Ervaring met WordPress
 • Woonachtig in de buurt van Eindhoven, Amsterdam of Rotterdam, of hebt geen probleem met  reizen

Wat we bieden

 • Een vette baan voor 32 uur of meer
 • Salaris 
 • Pensioen
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Een fanatiek en gezellig team
 • Flexibiliteit in werkplek en werktijden
 • Gratis boulderen in al onze hallen
 • Korting in de Monkshop  
 • Gratis deelname aan het hele trainingsaanbod 
 • Vakantiedagen

Op gesprek komen?
Stuur een e-mail met een motivatie en cv naar Remco (Baas Mens). Reageren kan tot maandag 3 januari. Een reactie volgt snel. Nog vragen over de baan? Geef even een telefoontje. 

We hopen snel van je te horen!

Deel en verdien € 100!

Ken jij iemand die geknipt is voor deze baan? Deel deze vacature! De gouden tipgever krijgt van ons € 100 Monkshoptegoed. Dat is mooi meegenomen, niet?

 

Monkblog.

Welk hangbord schroef jij boven de deur?
Welk hangbord schroef jij boven de deur?
by

Er zijn verschillende hangborden te vinden in onze trainingshoek en in de Monkshop. Maar welk model is nu de beste keuze om thuis aan de muur te hangen. Trainers Annemieke en Pieter vertellen je wat de voordelen zijn van de verschillende hangborden die we hebben.

Trainen voor buiten boulderen
Trainen voor buiten boulderen
by

Ondanks dat boulderen een buitensport is, klimmen de meeste van ons binnen op plastic. Als beginnend klimmer hoor je na verloop van tijd  over ‘Bleau’ en als je er klaar voor bent, ga jij ook boulderen op echte steen.

Start je klimspecifieke training met hangen
Start je klimspecifieke training met hangen
by

Wil je starten met klimspecifieke training, dan ga je aan de slag met een hangbord. Met de Hangen: testen en gaan training, ga jij met een krachtmeting precies in kaart brengen hoe je daarmee van start gaat. Trainer Pieter vertelt er meer over.