vacature marketing communicatie baas

Vacature marketing communicatie baas

werken-bij-monk

Online sinds: 22-10-2020
Status:
gesloten

Gesprekken in week 48 t/m 50


  • bedrijf: Monk bouldergym
  • locatie: Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam
  • uren per week: minimaal 24

Vragen of reageren?

Contactpersoon:
Remco Geurts (Baas mens)

We zijn per direct op zoek naar een marketingcommunicatie baas voor Monk. Minimaal 24 uur per week, vrouw of man. #werkenbijmonk #meermonk

Dit zijn wij
Monk. Een sterk bedrijf, met mensen die weten waar ze over praten. De eerste Nederlandse bouldergym (2008) en vandaag de dag thuis van een paar duizend boulderaars, in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Nog meer Monk in de toekomst is de bedoeling, daarom hebben we jou nodig. 

Dit zoeken we
Een specialist in marketing en communicatie. Iemand met verstand van zaken die kan praten als een Monk mens; geen kantoorjargon. Iemand die ons team versterkt door de weg te wijzen binnen haar of zijn eigen vak. Iemand die snapt waar Monk voor staat en waar boulderen over gaat. Iemand die steengoed en graag online is. Marketingcommunicatie vind je vet. Digitaal, maar offline net zo goed. 

De baan
Je werkt samen. Met de managers van Monk én op jouw afdeling. Jullie laten de bouldergym, het café, de webshop, winkels en onze events groeien. Heel klimmend Nederland en België moet weten waar Monk voor staat. Inhoudelijk gaat je werk alle kanten op, maar je hebt altijd hetzelfde doel: leden staan op één. 

Je stelt budgetten op en samen met het bazenteam vertaal je de Monk visie naar een werkbare strategie. Met je marcom collega voer je die strategie uit. Je bent verantwoordelijk voor onze content en kanalen: je zorgt ervoor dat de website klopt, schrijft blogs, social posts en nieuwsbrieven, ook hou je onze naam hoog bij partners: je hebt verstand van Google shopping, SEO, SEA, en je kunt schrijvers, fotografen, ontwerpers, webdevelopers en videomakers briefen.

Jij.
Je praat geen onzin en bedenkt plannen in campagnevorm. Je gaat door het vuur voor die plannen, want onze mensen moet je meekrijgen. Het blijft niet bij bedenken, aanpakken is belangrijk hier. Je bent fan van brutale en eigenzinnige merken, allemansvriendjes vind je suf. 

  • HBO Communicatie opleiding en soortgelijk werkniveau;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke functie;
  • (tenminste) basiskennis van SEO en SEA, Google Shopping;
  • ervaring met het werken in een nieuwsbriefprogramma (Mailchimp, Active Campaign);
  • ervaring met WordPress.

Dit helpt.

  • Je woont in de buurt van Eindhoven, Amsterdam of Rotterdam;
  • Je bent dol op boulderen.

Op gesprek komen?
Stuur een e-mail met een korte motivatie + je CV, foto en alles wat je verder kwijt wil naar Remco (Baas mens). Een reactie volgt snel. Nog vragen over de baan? Geef even een telefoontje. 

We hopen snel van je te horen!

Deel en verdien € 50!

Ken jij iemand die geknipt is voor deze baan? Deel deze vacature! De gouden tipgever krijgt van ons € 50 Monkshoptegoed. Dat is mooi meegenomen, niet?

 

Monkblog.

Haak X Club: scherpe collab
Haak X Club: scherpe collab
by

Vleeshaak begon als barpraat, maar was te zien op het NK Boulder 2019. De shirts met de gemangelde handen ken je wel. Nu is er een collab: Club X Haak. In deze blog lees je waarom Vleeshaak zo dicht bij ons staat en wat dit merk zo vet…

Oefeningen in de suspension trainers
Oefeningen in de suspension trainers
by

In deze blog deelt Elko vier van zijn favoriete suspension trainer oefeningen die je kunt opnemen in je workout.

Gijs en Timo op Theory’s van La Sportiva
Gijs en Timo op Theory’s van La Sportiva
by

De La Sportiva Theory is een pro klimschoen om binnen op te boulderen. In deze blog lees je wat hoofdbouwer Gijs (Amsterdam) en locatiemanager Timo (Rotterdam) van deze technische schoen vinden.