Vacature locatiemanager Rotterdam

Vacature Locatie manager Rotterdam

vacature-locatiemanager-bouldergym

Online sinds: 17-11-2020
Status:
gesloten

Gesprekken in week 49 en 50


 • bedrijf: Monk
 • locatie: Rotterdam
 • uren per week: 38
 • werk/denkniveau: Hbo

Vragen of reageren?

Contactpersoon:
Timo Tak

We zijn per direct op zoek naar een locatiemanager voor Monk Rotterdam. 38 uur per week. #werkenbijmonk #meermonk

Wij

Monk. Een sterk bedrijf, met mensen die weten waar ze over praten. De eerste Nederlandse bouldergym (2008) en vandaag de dag thuis van een paar duizend boulderaars in Eindhoven, Rotterdam en twee keer in Amsterdam. 

Jij

Je praat geen onzin en bent goed met gasten, personeel en leveranciers. Vriendelijk, duidelijk en niet van je stuk te krijgen. In je werk ga je vol gas, compromissen bestaan niet. Je vraagt je altijd af, hoe kan het vetter? Daarbij heb jij het overzicht en inspireer jij je omgeving en collega’s.

 • Je vind boulderen de shit
 • Minimaal HBO werk en denkniveau
 • 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • In bezit van Rijbewijs B

De baan

Als locatiemanager regel jij de boel in Rotterdam en ben je onderdeel van het management team van Monk. Op de vloer geef je leiding aan de verschillende teams: bar, boulders, training en schoonmaak. Samen zorgen jullie ervoor dat jouw locatie des Monks is: alles is schoon, niks is kapot en iedereen is blij. Je organiseert wedstrijden, barbeques en andere vette events. Daarbij glipt er niks door je vingers. Je weet wat jouw team moet doen om de gestelde doelen te behalen, hoe iedereen zich voelt, wie er wanneer op vakantie gaat en wat er in de koeling staat. Waar nodig schiet je te hulp, zelf schakel je hulp in als je er even niet uitkomt. Dankzij jou komt iedereen vrolijk naar zijn werk en voelen onze gasten zich thuis in Monk. 

Samen met het management team zorg je ervoor dat de visie van Monk wordt uitgevoerd in jouw locatie. Gezamenlijk maken jullie plannen over de uitgaven. Ook stel je samen maand- en jaardoelen en zijn jullie verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Monk.

Dit helpt

 • Je woont in, of in de buurt van Rotterdam
 • Bouldert bij Monk en kent onze mensen
 • Je bent assertief en kunt snel schakelen 
 • SVH
 • BHV

Op gesprek komen?

Stuur een e-mail met een korte motivatie + je CV, foto en alles wat je verder kwijt wil naar Timo (Baas Rotterdam). Een reactie volgt snel. Nog vragen over de baan? Geef een belletje

We hopen snel van je te horen!

Deel en verdien € 150!

Ken jij iemand die geknipt is voor deze baan? Deel deze vacature! De gouden tipgever krijgt van ons € 150 Monkshoptegoed. Dat is mooi meegenomen, niet?

 

Monkblog.

Haak X Club: scherpe collab
Haak X Club: scherpe collab
by

Vleeshaak begon als barpraat, maar was te zien op het NK Boulder 2019. De shirts met de gemangelde handen ken je wel. Nu is er een collab: Club X Haak. In deze blog lees je waarom Vleeshaak zo dicht bij ons staat en wat dit merk zo vet…

Oefeningen in de suspension trainers
Oefeningen in de suspension trainers
by

In deze blog deelt Elko vier van zijn favoriete suspension trainer oefeningen die je kunt opnemen in je workout.

Gijs en Timo op Theory’s van La Sportiva
Gijs en Timo op Theory’s van La Sportiva
by

De La Sportiva Theory is een pro klimschoen om binnen op te boulderen. In deze blog lees je wat hoofdbouwer Gijs (Amsterdam) en locatiemanager Timo (Rotterdam) van deze technische schoen vinden.