Jeugdtrainer Rotterdam

Vacature Jeugdtrainer

boulderlessen-jeugdtraining-monk-ein

Online sinds: 6-7-2020
Status:
open


  • bedrijf: Monk bouldergym
  • locatie: Rotterdam
  • uren per week: 4 tot 10

Vragen of reageren?

Contactpersoon:
Timo Tak (hoofdtrainer)

We zijn per direct op zoek naar extra jeugdtrainers voor Monk Rotterdam, vrouw of man. Doe jij niets liever dan boulderen en vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan is dit zeker iets voor jou!

De baan.

We zijn per direct op zoek naar extra jeugdtrainers voor woensdag middag te Monk Rotterdam, vrouw of man. Doe jij niets liever dan boulderen en vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan is dit zeker iets voor jou!

In Monk trainen wekelijks bijna honderd jeugdleden, verdeeld over acht groepen. Jij gaat op woensdagmiddag lesgeven van 14:15 tot 18:45, aan kinderen van 6 t/m 12 jaar. Dat doe je samen met een collega. Nog meer uren maken? Dat kan in overleg, ook op andere dagen. Lesgeven aan volwassenen behoort hierbij ook tot de mogelijkheden.

Geen trainersdiploma of ervaring met lesgeven? Geen probleem, wij kunnen het je leren. Heb je de smaak te pakken? Een opleiding volgen mag dan ook.

Jij.

  • Je bent dol op boulderen (en Monk)
  • Je woont in de buurt
  • Je bouldert minimaal 6A
  • Je bent beschikbaar op woensdagen 
  • Je vind het leuk om met kinderen te werken
  • Trainerservaring is mooi, maar niet noodzakelijk

Kom je bij Monk werken?

Stuur een e-mail met een korte motivatie (cv niet nodig), foto en alles wat je verder kwijt wil naar onze hoofdtrainer Timo. Een reactie volgt snel. Nog vragen over de baan? Ook die mag je mailen.

We hopen van je te horen!

Deel en verdien € 25!

Ken jij iemand die geknipt is voor deze baan? Deel deze vacature! De gouden tipgever krijgt van ons € 25 Monkshoptegoed. Dat is mooi meegenomen, niet?

 

Monkblog.

Get Stōkt op de strandwand
Get Stōkt op de strandwand
by

Stōkt, een boulderapp die extra klimvibe geeft aan de trainingswand. Het maakt het trainen op de strandwand socialer, uitdagender en toegankelijk. In deze blog lees je alles over de nieuwe app.

Supersnel fit na een tijd zonder Monk
Supersnel fit na een tijd zonder Monk
by Tim Speijer

In deze blog vertelt fysiotherapeut Tim wat je moet doen om blessurevrij te kunnen projecten nadat je een tijdje niet geboulderd hebt.

Tips voor de beste core-workout
Tips voor de beste core-workout
by

In dit artikel lees je over de vier basisbewegingen die in iedere core workout moeten zitten. Hiermee train je vooral algemene buikspierkracht. Dat heb je nodig om je plateau te doorbreken. In deze blog lees je hoe je een goede buikspier workout maakt.