Jeugdtrainer Eindhoven, Amsterdam

Vacature Jeugdtrainer

Online sinds: 12-7-2020
Status:
open


 • bedrijf: Monk bouldergym
 • locatie: Eindhoven, Amsterdam
 • uren per week: 4 tot 10

Vragen of reageren?

Contactpersoon Eindhoven:
Elko Schellingerhout (hoofdtrainer)

Contactpersoon Amsterdam:
Naomi Siegersma (hoofdtrainster)

We zijn voor het schooljaar 21/22 op zoek naar een jeugdtrainer voor Monk. Doe jij niets liever dan boulderen en vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan is dit zeker iets voor jou!

Jeugdtraining in Monk.

In Monk trainen wekelijks bijna 150 jeugdleden. De leeftijden lopen uiteen van 6 jaar tot 18 jaar. Jeugdklimmers kunnen twee trainingen per week volgen. Eentje is doordeweeks, in een vaste groep met een eigen trainer. De andere training is op zaterdag. De zaterdagtraining is niet verplicht. Er zijn geregeld wedstrijden waar de jeugd aan meedoet, deze zijn zowel in Monk als in andere boulderhallen.

De baan.

Als jeugdtrainer begeleid je de jongste boulderaars bij Monk. Samen met een (ervaren) collega leer je de jeugd alle ins en outs van het boulderen. Je bereidt je training voor en zorgt hierbij voor een balans tussen het trainen van boulderen en het leren van algemene sportvaardigheden. Je past je les aan op de leeftijd van je groep. Is een oefening toch iets te lastig? Dan pas je deze aan zodat de jeugd op het hun eigen niveau kan leren. Je motiveert de kids en helpt ze voor te bereiden op- en voor wedstrijden. Je maakt ze enthousiast over buiten boulderen en zorgt dat alle kids zich thuis voelen in Monk. Het doel is dat zij boulderen net zo tof vinden als wij! Door jouw enthousiasme komt iedereen met goede zin naar de training toe. 

Heb je ambitie? Mooi. Daar houden we van, wij helpen je verder. In de vorm van extra uren op andere dagen, in een extra functie (bijvoorbeeld als volwassenen trainer) of in de vorm van een trainersopleiding. Kansen genoeg, alles is in overleg. 

Wat we zoeken.

 • Je bent dol op boulderen (en Monk)
 • Je bouldert minimaal 6A
 • EIN: Je bent beschikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag of zaterdag (in overleg)
 • AMS: je bent beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag.
 • Je vindt het leuk om met kinderen te werken
 • Trainerservaring is mooi, maar niet noodzakelijk

Wat we bieden.

 • Een aanstelling op contractbasis
 • Een marktconform salaris 
 • Gratis boulderen bij alle hallen van Monk
 • Gratis meedoen aan alle trainingen
 • Een baan met veel kansen en doorgroeimogelijkheden 

Kom je bij Monk werken?

Stuur een e-mail met een korte motivatie naar onze hoofdtrainer Elko voor Eindhoven, of naar onze hoofdtrainster Naomi in Amsterdam. Een reactie volgt snel. Nog vragen over de baan? Ook die mag je mailen.

Deel en verdien € 25!

Ken jij iemand die geknipt is voor deze baan? Deel deze vacature! De gouden tipgever krijgt van ons € 25 Monkshoptegoed. Dat is mooi meegenomen, niet?

 

Monkblog.

Olympische klimmers, op wie moet je letten
Olympische klimmers, op wie moet je letten
by

De Olympische Spelen zijn gestart. Klimmen is bijna aan de beurt en volgens onze locals moet je deze atleten in de gaten houden.

Olympisch klimmen, dit moet je doen
Olympisch klimmen, dit moet je doen
by

Meedoen aan de Olympische Spelen is weggelegd voor de allerbeste klimmers ter wereld. Je moet er veel voor opgeven, hard trainen, en zenuwen van staal hebben.

Boulderen Olympisch, dit moet je weten
Boulderen Olympisch, dit moet je weten
by

In deze blog leggen we alles uit over boulderen op de Olympische spelen. Ook vind je er kijk- en luistertips voor als je meer wilt weten.