Jeugdtrainer Eindhoven Goed

Vacature jeugdtrainer Eindhoven

Online sinds: 18-01-2023
Status:
open


  • bedrijf: Monk bouldergym
  • locatie: Eindhoven
  • uren per week: vanaf 3

Vragen of reageren?

Contactpersoon Eindhoven:
Elko (hoofdtrainer)

We zijn op zoek naar een jeugdtrainer voor Monk Eindhoven. Doe jij niets liever dan boulderen en vind je het leuk om kinderen te werken? Dan is dit zeker iets voor jou!

De baan

Bij Monk Eindhoven trainen wekelijks bijna tweehonderd jeugdleden, verdeeld over bijna 15 groepen. Jij kan op maandag-, woensdag- en/of donderdagmiddag training geven. Dat doe je samen met een collega. Minimaal één middag, maar meer kan zeker ook.

Geen trainersdiploma of ervaring met lesgeven? Geen probleem, wij kunnen het je leren. Heb je de smaak te pakken? Een opleiding volgen mag dan ook.

Jij.

  • Je bent dol op boulderen (en Monk)
  • Je woont in de buurt
  • Je bouldert minimaal 6A
  • Je bent beschikbaar op woensdagen 
  • Je vind het leuk om met kinderen te werken
  • Trainerservaring is mooi, maar niet noodzakelijk

Kom je bij Monk werken?

Stuur een e-mail met een korte motivatie naar Elko (hoofdtrainer) Een reactie volgt snel. Nog vragen over de baan? Ook die mag je mailen.We hopen van je te horen!

 

Deel en verdien € 25!

Ken jij iemand die geknipt is voor deze baan? Deel deze vacature! De gouden tipgever krijgt van ons € 25 Monkshoptegoed. Dat is mooi meegenomen, niet?

 

Monkblog.

Trainingsmatten van oude klimschoenen
Trainingsmatten van oude klimschoenen
by

In Rotterdam liggen trainingsmatten op de vloer, gemaakt van oude klimschoenen. Kijk je goed, dan zie je nog sporen van je oude paar. Dit is het resultaat van een project met Clean Climber en diverse andere partners, om te onderzoeken of we duurzamer om kunnen gaan met klmschoenen.

Welk hangbord schroef jij boven de deur?
Welk hangbord schroef jij boven de deur?
by

Er zijn verschillende hangborden te vinden in onze trainingshoek en in de Monkshop. Maar welk model is nu de beste keuze om thuis aan de muur te hangen. Trainers Annemieke en Pieter vertellen je wat de voordelen zijn van de verschillende hangborden die we hebben.

Trainen voor buiten boulderen
Trainen voor buiten boulderen
by

Ondanks dat boulderen een buitensport is, klimmen de meeste van ons binnen op plastic. Als beginnend klimmer hoor je na verloop van tijd  over ‘Bleau’ en als je er klaar voor bent, ga jij ook boulderen op echte steen.