Hoofdtrainer Amsterdam

Vacature Hoofdtrainer Amsterdam

Vacature hoofdtrainer Amsterdam

Online sinds: 01-06-2022
Status:
 open


 • bedrijf: Monk Bouldergym
 • locatie: Amsterdam
 • uren per week: 12-20

Vragen of reageren?

Contactpersoon:
Emma Notenboom
personeel@monk.nl

Ben jij gek van training, boulder je, en wil je groeien in een bedrijf vol liefhebbers? Stuur dan voor 1 augustus 2022 je cv en motivatie naar personeel@monk.nl.

De baan

Als hoofdtrainer van Monk Amsterdam organiseer en plan je trainingen, evenementen en wedstrijden voor beginnende en gevorderde klimmers. Ook ben je verantwoordelijk voor de vaardigheid van andere trainers, zodat hun training uitdagend en fris is. En je zorgt dat Monk de plek is waar (jeugd)klimmers geen genoeg van krijgen.

Dit alles doe je in samenwerking met de locatiemanager en trainers van Monk Amsterdam en de hoofdtrainers van Monk Eindhoven en Rotterdam. Samen vormen jullie een hecht team om boulderend Amsterdam en Nederland harder te laten gaan.

Wil je meer? Dat kan door zelf training te geven. Dit is geen vereiste, maar heeft wel onze voorkeur. Ook is er kans door te groeien binnen ons bedrijf.

Wat we zoeken

 • Je bent leergierig en enthousiast over alles dat met training te maken heeft
 • Je neemt verantwoordelijkheid en bent goed met mensen
 • Je bent behulpzaam en communiceert makkelijk
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als trainer

Wat we bieden

 • Een (vast) contract voor 12 tot 20 uur per week (afhankelijk van het aantal uren training dat je zelf geeft)
 • Een veelzijdige baan met kansen en doorgroeimogelijkheden
 • Een marktconform salaris
 • Werken in een fanatiek team van liefhebbers
 • Gratis boulderen in al onze hallen en korting in de Monkshop

Voordat je start in functie vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Monk

Monk was in 2008 de eerste boulderhal van Nederland. Nu zijn we de thuishal van duizenden boulderaars in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Monk is meegegroeid met de boulderscene, van grondlegger tot het punt waar we nu staan: klaar voor de volgende stap. Om die stap te zetten, zoeken we mensen voor ons team. Er werken meer dan 140 mensen bij Monk. Allemaal liefhebbers en harde werkers. We meten alles aan de vraag; “Hoe kan het vetter?” Wij geven deze energie terug door te investeren in jouw persoonlijke groei.

Deel en verdien € 25!

Ken jij iemand die geknipt is voor deze baan? Deel deze vacature! De gouden tipgever krijgt van ons € 25 Monkshoptegoed. Dat is mooi meegenomen, niet?

 

Monkblog.

Welk hangbord schroef jij boven de deur?
Welk hangbord schroef jij boven de deur?
by

Er zijn verschillende hangborden te vinden in onze trainingshoek en in de Monkshop. Maar welk model is nu de beste keuze om thuis aan de muur te hangen. Trainers Annemieke en Pieter vertellen je wat de voordelen zijn van de verschillende hangborden die we hebben.

Trainen voor buiten boulderen
Trainen voor buiten boulderen
by

Ondanks dat boulderen een buitensport is, klimmen de meeste van ons binnen op plastic. Als beginnend klimmer hoor je na verloop van tijd  over ‘Bleau’ en als je er klaar voor bent, ga jij ook boulderen op echte steen.

Start je klimspecifieke training met hangen
Start je klimspecifieke training met hangen
by

Wil je starten met klimspecifieke training, dan ga je aan de slag met een hangbord. Met de Hangen: testen en gaan training, ga jij met een krachtmeting precies in kaart brengen hoe je daarmee van start gaat. Trainer Pieter vertelt er meer over.