Vacature Hoofdbouwer Eindhoven

Vacature Hoofdbouwer Eindhoven

vacature-hoofdbouwer-eindhoven

Online sinds: 22-06-2021
Status:
 open


 • bedrijf: Monk Bouldergym
 • locatie: Eindhoven
 • uren per week: 20 – 32

Vragen of reageren?

Contactpersoon:
Bruno Geurts (locatiemanager Eindhoven)

Click here to check this job vacancy in English

We zijn op zoek naar een hoofdbouwer voor Monk Eindhoven. Een ervaren bouwer en hardcore boulderaar. Iemand die bouwen het aller vetste vindt en die niet alleen zichzelf maar ook het team van bouwers altijd voor de max laat gaan.    

Monk.

Monk begon in 2008 als de eerste Nederlandse boulderhal en is tegenwoordig de thuishal voor duizenden boulderaars in Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam. We zijn liefhebbers. We bouwen eigenwijs en tijdloos, met kennis en kunde. Monk bouwt alle kanten van het spectrum; van oldskool tot newskool. We laten ons inspireren door Bleau en Brione, maar we houden ook van competities. Onze  boulders zijn puur, functioneel, zonder bullshit en toegankelijk voor iedereen. Altijd smooth, kloppend en tot in de puntjes verzorgd. Zonder techniek klim je niks in Monk. 

We bouwen vol gas en de hele week door, een 5A krijgt net zo veel liefde als een 8B. We bouwen voor onze gasten en halen er plezier uit ze uit te dagen en succes te laten beleven. We zorgen dat zij boulderen net zo vet vinden als wij.

De baan.

Je bent verantwoordelijk voor de bouwers en boulders van Monk Eindhoven, draagt zorg voor de veiligheid en kwaliteit van de boulders en waarborgt de variatie in de circuits.
Samen met je bouwteam zorg je voor een strakke planning en een hoge standaard voor onze boulders. Je werkt aan de circuits, de trainingswand en wedstrijden (lokaal en nationaal) in de hal. Je zorgt dat je team op het juiste moment de juiste boulders fikst en dat de wanden er altijd strak en fris uitzien. 

Ook belangrijk: onze bouwers zijn pro’s. We steken veel energie in de opleiding van bouwers en als chief speel je een grote rol in hun ontwikkeling. Je bent verantwoordelijk voor de werving en begeleiding van nieuwe bouwers en ziet erop toe dat ze de ondersteuning en ervaring krijgen die nodig is.

Monk is een bedrijf in beweging en ook deze functie biedt volop kansen en doorgroeimogelijkheden. Als het bouwteam in Eindhoven goed draait, kun je jouw functie ‘uitbouwen’ naar andere Monk locaties. 

Wat we zoeken.

Je bent een liefhebber pur sang. Naast je ervaring als bouwer, zit je diep in de klimwereld. Je kent alle grepenmerken, volgt wedstrijden, bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebt een breed netwerk. Je bent er op uit jezelf opnieuw te blijven uitvinden als bouwer. Je kunt je ervaring en kennis overbrengen op je bouwers en weet hoe je je team kunt laten vipen. 

 • Je hebt 3+ jaar ervaring als boulder bouwer.
 • Je hebt ervaring met het bouwen van wedstrijden.
 • Je herkent jezelf in de kwaliteit en stijl die wij naleven met onze boulders.
 • Je hebt ervaring als leidinggevende 
 • Je kunt goed samenwerken.
 • Je kunt goed plannen en organiseren
 • Je hebt 5+ jaar boulder ervaring en bouldert 7C of hoger.

Wat we bieden.

 • Een (vast) contract voor 20 tot 32 uur in de week
 • Een marktconform salaris 
 • Een goede pensioenregeling 
 • Een baan met veel kansen en doorgroeimogelijkheden 
 • De mogelijkheid om je werk uit te breiden naar de andere hallen van Monk (Amsterdam, Club Monk, Rotterdam en nieuwe hallen in de toekomst.)
 • Werken in een team wat bestaat uit fanatiekelingen en liefhebbers

Kom je bij Monk werken?

Stuur een e-mail met een motivatie en cv naar Bruno (locatiemanager Monk Eindhoven). Reageren kan tot vrijdag 23 juli.  Nog vragen over de baan? Ook die mag je mailen. Of bel anders even, net zo makkelijk.

We hopen snel van je te horen!

Deel en verdien € 50!

Ken jij iemand die geknipt is voor deze baan? Deel deze vacature! De gouden tipgever krijgt van ons € 50 Monkshoptegoed. Dat is mooi meegenomen, niet?

 

Monkblog.

Olympische klimmers, op wie moet je letten
Olympische klimmers, op wie moet je letten
by

De Olympische Spelen zijn gestart. Klimmen is bijna aan de beurt en volgens onze locals moet je deze atleten in de gaten houden.

Olympisch klimmen, dit moet je doen
Olympisch klimmen, dit moet je doen
by

Meedoen aan de Olympische Spelen is weggelegd voor de allerbeste klimmers ter wereld. Je moet er veel voor opgeven, hard trainen, en zenuwen van staal hebben.

Boulderen Olympisch, dit moet je weten
Boulderen Olympisch, dit moet je weten
by

In deze blog leggen we alles uit over boulderen op de Olympische spelen. Ook vind je er kijk- en luistertips voor als je meer wilt weten.