Eerste Medewerker Rotterdam

Vacature Eerste Medewerker Rotterdam

Bar-monk-Rotterdam

Online sinds: 12-07-2021
Status:
 open


 • bedrijf: Monk Bouldergym
 • locatie: Rotterdam
 • uren per week: 24 – 32

Vragen of reageren?

Contactpersoon:
Jacques Kayser  (locatiemanager Rotterdam)

We zijn op zoek naar een nieuwe eerste medewerker voor Monk Rotterdam. Tussen de 24 en 32 uur per week. Pak jij graag je verantwoordelijkheid en ben je op zoek naar een leuke, nieuwe baan? Lees dan snel verder!  

De baan.

Als eerste medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in Monk. Je bent de baas van het barteam en vormt samen met de andere teamhoofden het leidinggevende team van Monk Rotterdam. Jullie zorgen ervoor dat onze gasten zich op en top welkom voelen en alles op rolletjes loopt. Goed gastheerschap is waar het om draait! 

Je bent een boulder liefhebber en hebt ervaring met de sport. Je vindt het vet om dat enthousiasme en je kennis mee te nemen de hal in en dit over te brengen op de crew en de gasten. Je hebt geen moeite om initiatief te tonen en je houdt van aanpakken. Je geeft leiding aan het barteam, werkt nieuwe mensen in en bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de bar en shop. 

Organiseren en plannen zijn onderdeel van de baan. Dit uit zich o.a. in het maken van personeelsroosters, het organiseren van evenementen, onderhouden van alles op en aan het café en het meewerken aan ons assortiment. Je werkt nauw samen met je collega’s. Je zorgt ervoor dat het café, de hal en de shop er altijd piekfijn uitzien en ook niet onbelangrijk, dat de crew lekker in zijn vel zit.

Wat we zoeken.

 • Je hebt voldoende horeca-ervaring om een barteam aan te sturen
 • Ervaring in een leidinggevende functie, je vindt het leuk om te sturen en het voortouw te nemen
 • Je weet wat goed gastheerschap betekent
 • Je kunt snel schakelen en houdt de vaart er graag in
 • Je vindt boulderen vet en kent de sport

Wat we bieden.

 • Een (vast) contract voor 24 tot 38 uur in de week
 • Een marktconform salaris 
 • Een goede pensioenregeling 
 • Een baan met veel kansen en doorgroeimogelijkheden 
 • Werken in een team wat bestaat uit fanatiekelingen en liefhebbers

Kom je bij Monk werken?

Stuur een e-mail met een korte motivatie + CV, foto en alles wat je verder kwijt wil naar Jacques (locatiemanager Monk Rotterdam). Reageer snel! Nog vragen over de baan? Ook die mag je mailen. Of bel anders even, net zo makkelijk.

We hopen snel van je te horen!

Deel en verdien € 50!

Ken jij iemand die geknipt is voor deze baan? Deel deze vacature! De gouden tipgever krijgt van ons € 50 Monkshoptegoed. Dat is mooi meegenomen, niet?

 

Monkblog.

Olympische klimmers, op wie moet je letten
Olympische klimmers, op wie moet je letten
by

De Olympische Spelen zijn gestart. Klimmen is bijna aan de beurt en volgens onze locals moet je deze atleten in de gaten houden.

Olympisch klimmen, dit moet je doen
Olympisch klimmen, dit moet je doen
by

Meedoen aan de Olympische Spelen is weggelegd voor de allerbeste klimmers ter wereld. Je moet er veel voor opgeven, hard trainen, en zenuwen van staal hebben.

Boulderen Olympisch, dit moet je weten
Boulderen Olympisch, dit moet je weten
by

In deze blog leggen we alles uit over boulderen op de Olympische spelen. Ook vind je er kijk- en luistertips voor als je meer wilt weten.