Eerste Medewerker Eindhoven

Vacature Eerste Medewerker Eindhoven

vacature-eerste-medewerker-ein

Online sinds: 14-05-2018
Status:
 ingevuld


  • bedrijf: Monk Eindhoven
  • locatie: Eindhoven
  • uren per week: 24
  • leeftijd: 21 jaar of ouder

Vragen of reageren?

Contactpersoon:
Bruno Geurts

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe eerste medewerker voor Monk Eindhoven voor minimaal 24 uur per week, vrouw of man. Ben jij 21 jaar of ouder en op zoek naar een leuke, nieuwe baan? Lees dan snel verder! 

De baan.

Als eerste medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken omtrent het café. Je werkt hierin nauw samen met de locatiemanager. Samen zorgen jullie ervoor dat onze gasten zich op en top welkom voelen in Monk en alles op rolletjes loopt. Goed gastheerschap is waar het om draait!

Je geeft leiding aan het barteam, werkt nieuwe mensen in en draait zelf diensten. Je bent flexibel in je werktijden, want waar nodig moet je snel bij kunnen springen. Je zorgt ervoor dat café en shop er altijd piekfijn uitzien en doet alle bestellingen, zodat we nooit zonder koffie, bier of pof komen te zitten.

Je bent niet alleen in Monk om te werken, maar vooral ook omdat je het een toffe en fijne plek vindt!

Wat helpt.

  • Je bent dol op boulderen (en Monk)
  • Je woont in de buurt
  • Je hebt horeca-ervaring (niet noodzakelijk)
  • Je spreekt Nederlands, of bent dit aan het leren
  • Je bent flexibel (in je werktijden)
  • Je houdt van goede muziek

Kom je bij Monk werken?

Stuur een e-mail met een korte motivatie (cv niet nodig), foto en alles wat je verder kwijt wil naar Bruno (manager Monk Eindhoven). Een reactie volgt snel. Nog vragen over de baan? Ook die mag je mailen. Of bel anders even, net zo makkelijk (t 06 10 57 21 71).

We hopen snel van je te horen!

Deel en verdien € 50!

Ken jij iemand die geknipt is voor deze baan? Deel deze vacature! De gouden tipgever krijgt van ons € 50 Monkshoptegoed. Dat is mooi meegenomen, niet?

 

Monkblog.

Elko de nieuwe hoofdtrainer
Elko de nieuwe hoofdtrainer

We hebben een nieuwe hoofdtrainer bij Monk. Zijn naam: Elko Schellingerhout. Elko loopt al flink wat trainersjaren rond bij ons en pakt nu de leiding. Vanaf dit seizoen trekt ‘ie één strakke lijn in alle trainingen binnen Monk, voor jeugd- én volwassenen. Niet alleen in zijn thuishal Eindhoven,…

Reset: “Hard gaan op mooie boulders”
Reset: “Hard gaan op mooie boulders”

Eens per twee maanden steekt het bouwteam de handen uit de mouwen voor Reset en is het aan jou om zoveel mogelijk boulders op één vrijdagavond te klimmen. Bij deze wedstrijden draait het om geniale boulders, lekkere muziek en vooral een hoop gezelligheid. Er zijn boulders voor klimmers…

De favoriete klimschoen van Bruno: Five Ten Hiangle
De favoriete klimschoen van Bruno: Five Ten Hiangle

Bruno Geurts is locatiemanager en hoofdroutebouwer van Monk Eindhoven. De laatste twee jaar was hij verantwoordelijk voor de boulders van het Nederlands Kampioenschap en hij speelt regelmatig de allermoeilijkste circuits in de hal uit. Maar het liefst gaat ‘ie naar buiten; naar het Franse Fontainebleau of Magic Wood…