Eerste Medewerker Eindhoven

Vacature Eerste Medewerker Eindhoven

vacature-eerste-medewerker-ein

Online sinds: 10-05-2021
Status:
 gesloten


 • bedrijf: Monk Bouldergym
 • locatie: Eindhoven
 • uren per week: 24 – 32

Vragen of reageren?

Contactpersoon:
Bruno Geurts (locatiemanager Eindhoven)

We zijn op zoek naar een nieuwe eerste medewerker voor Monk Eindhoven. Tussen de 24 en 32 uur per week. Pak jij graag je verantwoordelijkheid en ben je op zoek naar een leuke, nieuwe baan? Lees dan snel verder!   

De baan.

Als eerste medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in Monk. De twee eerste medewerkers zijn samen de rechterhand van de locatiemanager. Jullie vormen met de andere teamhoofden het leidinggevende team van Monk Eindhoven. Jullie zorgen ervoor dat onze gasten zich op en top welkom voelen en alles op rolletjes loopt. Goed gastheerschap is waar het om draait! 

Je bent een boulderliefhebber en hebt ervaring met de sport. Je vindt het vet om dat enthousiasme en je kennis mee te nemen de hal in en dit over te brengen op de crew en de gasten. Je hebt geen moeite om initiatief te tonen en je houdt van aanpakken. Je geeft leiding aan het barteam, werkt nieuwe mensen in en draait zelf diensten. 

Organiseren en plannen zijn onderdeel van je wekelijkse taken. Dit uit zich o.a. in het maken van personeelsroosters en het organiseren van evenementen. Je krijgt veel vrijheid, maar werkt nauw samen met je collega’s. Je bent flexibel in je werktijden, want waar nodig moet je snel bij kunnen springen. Je zorgt ervoor dat het café, de hal en de shop er altijd piekfijn uitzien en bent verantwoordelijk voor alle bestellingen. Je denkt mee over het horeca assortiment en zorgt dat de Monk shop netjes, gevuld en op orde is.

Wat helpt.

 • Je hebt voldoende horeca-ervaring om een barteam aan te sturen
 • Ervaring in een leidinggevende functie is niet nodig, maar je vindt het leuk om te sturen en het voortouw te nemen
 • Je bent gastvrij en kunt alle Monk gasten (online en offline) te woord staan
 • Je kunt snel schakelen en denkt in oplossingen 
 • Je hebt interesse in social media en vindt het leuk dit in te zetten voor jouw hal
 • Je spreekt Nederlands, of bent dit aan het leren
 • Je vindt boulderen vet en kent de sport
 • Je bent flexibel (in je werktijden)

Kom je bij Monk werken?

Stuur een e-mail met een korte motivatie + CV, foto en alles wat je verder kwijt wil naar Bruno (locatiemanager Monk Eindhoven). Reageren kan tot vrijdag 28 mei. Gesprekken zijn in week 22 en 23. Nog vragen over de baan? Ook die mag je mailen. Of bel anders even, net zo makkelijk.

We hopen snel van je te horen!

Deel en verdien € 50!

Ken jij iemand die geknipt is voor deze baan? Deel deze vacature! De gouden tipgever krijgt van ons € 50 Monkshoptegoed. Dat is mooi meegenomen, niet?

 

Monkblog.

Blessurevrij boulderen
Blessurevrij boulderen
by

Het is zover, we mogen weer klimmen. Hoe voorkom je blessures nu je weer gaat boulderen? Elko geeft je een aantal tips, zodat jij goed van start kan.

Vette klimvideo’s (deel II)
Vette klimvideo’s (deel II)
by

Die lockdown duurt maar voort en onze eerdere videoblog heb je vast allang uitgespeeld. We weten hoe vervelend het is om niet te kunnen klimmen, dus hier zijn nieuwe kijktips.

Haak X Club: scherpe collab
Haak X Club: scherpe collab
by

Vleeshaak begon als barpraat, maar was te zien op het NK Boulder 2019. De shirts met de gemangelde handen ken je wel. Nu is er een collab: Club X Haak. In deze blog lees je waarom Vleeshaak zo dicht bij ons staat en wat dit merk zo vet…