Eerste Medewerker Eindhoven

Vacature Eerste Medewerker Eindhoven

vacature-eerste-medewerker-ein

Online sinds: 14-05-2018
Status:
 ingevuld


  • bedrijf: Monk Eindhoven
  • locatie: Eindhoven
  • uren per week: 24
  • leeftijd: 21 jaar of ouder

Vragen of reageren?

Contactpersoon:
Bruno Geurts

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe eerste medewerker voor Monk Eindhoven voor minimaal 24 uur per week, vrouw of man. Ben jij 21 jaar of ouder en op zoek naar een leuke, nieuwe baan? Lees dan snel verder! 

De baan.

Als eerste medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken omtrent het café. Je werkt hierin nauw samen met de locatiemanager. Samen zorgen jullie ervoor dat onze gasten zich op en top welkom voelen in Monk en alles op rolletjes loopt. Goed gastheerschap is waar het om draait!

Je geeft leiding aan het barteam, werkt nieuwe mensen in en draait zelf diensten. Je bent flexibel in je werktijden, want waar nodig moet je snel bij kunnen springen. Je zorgt ervoor dat café en shop er altijd piekfijn uitzien en doet alle bestellingen, zodat we nooit zonder koffie, bier of pof komen te zitten.

Je bent niet alleen in Monk om te werken, maar vooral ook omdat je het een toffe en fijne plek vindt!

Wat helpt.

  • Je bent dol op boulderen (en Monk)
  • Je woont in de buurt
  • Je hebt horeca-ervaring (niet noodzakelijk)
  • Je spreekt Nederlands, of bent dit aan het leren
  • Je bent flexibel (in je werktijden)
  • Je houdt van goede muziek

Kom je bij Monk werken?

Stuur een e-mail met een korte motivatie (cv niet nodig), foto en alles wat je verder kwijt wil naar Bruno (manager Monk Eindhoven). Een reactie volgt snel. Nog vragen over de baan? Ook die mag je mailen. Of bel anders even, net zo makkelijk (t 06 10 57 21 71).

We hopen snel van je te horen!

Deel en verdien € 50!

Ken jij iemand die geknipt is voor deze baan? Deel deze vacature! De gouden tipgever krijgt van ons € 50 Monkshoptegoed. Dat is mooi meegenomen, niet?

 

Monkblog.

Bijhouden wat je klimt met Toplogger
Bijhouden wat je klimt met Toplogger

Je kent de Toplogger software van de tablets in de hal, die onder het circuitbord hangen. Je kunt er alle Monk boulders in terugvinden: waar ze zitten, hoe moeilijk ze zijn, wat wel en niet mag, wanneer ze vervangen worden en zo nog een handvol functies. Maar Toplogger…

Na de verbouwing bijna twee keer zo groot
Na de verbouwing bijna twee keer zo groot

Monk Eindhoven krijgt de eerste verdieping erbij. Dat bekent meer klimmen voor iedereen (extra boulders!) en vooral meer trainen, met een extra brede trainingswand, een campusbord, veel vrije vloer en een zaaltje voor ondermeer yogalessen. In deze blog lees je alles over de plannen!

Elko de nieuwe hoofdtrainer
Elko de nieuwe hoofdtrainer

We hebben een nieuwe hoofdtrainer bij Monk. Zijn naam: Elko Schellingerhout. Elko loopt al flink wat trainersjaren rond bij ons en pakt nu de leiding. Vanaf dit seizoen trekt ‘ie één strakke lijn in alle trainingen binnen Monk, voor jeugd- én volwassenen. Niet alleen in zijn thuishal Eindhoven,…