Eerste Medewerker Eindhoven

Vacature Eerste Medewerker Eindhoven

vacature-eerste-medewerker-ein

Online sinds: 10-09-2020
Status:
 gesloten


  • bedrijf: Monk Bouldergym
  • locatie: Eindhoven
  • uren per week: 24 – 32
  • leeftijd: 21 jaar of ouder

Vragen of reageren?

Contactpersoon:
Bruno Geurts

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe eerste medewerker voor Monk Eindhoven. Tussen de 20 en 32 uur per week, vrouw of man. Ben jij 21 jaar of ouder en op zoek naar een leuke, nieuwe baan? Lees dan snel verder!  

De baan.

Als eerste medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in Monk. De eerste medewerker is de rechterhand van de locatiemanager en vormt samen met de andere teamhoofden het leidinggevende team van Monk Eindhoven. Samen zorgen jullie ervoor dat onze gasten zich op en top welkom voelen en alles op rolletjes loopt. Goed gastheerschap is waar het om draait!

Je geeft leiding aan het barteam, werkt nieuwe mensen in en draait zelf diensten. Je bent flexibel in je werktijden, want waar nodig moet je snel bij kunnen springen. Je zorgt ervoor dat het café, de hal en de shop er altijd piekfijn uitzien en bent verantwoordelijk voor alle bestellingen.

Je bent niet alleen in Monk om te werken, maar vooral ook omdat je het een toffe en fijne plek vindt.

Wat helpt.

  • Je bent dol op boulderen (en Monk)
  • Je hebt horeca-ervaring (niet noodzakelijk)
  • Je spreekt Nederlands, of bent dit aan het leren
  • Je bent flexibel (in je werktijden)
  • Je houdt van goede muziek

Kom je bij Monk werken?

Stuur een e-mail met een korte motivatie + CV, foto en alles wat je verder kwijt wil naar Bruno (manager Monk Eindhoven). Een reactie volgt snel. Nog vragen over de baan? Ook die mag je mailen. Of bel anders even, net zo makkelijk.

We hopen snel van je te horen!

Deel en verdien € 50!

Ken jij iemand die geknipt is voor deze baan? Deel deze vacature! De gouden tipgever krijgt van ons € 50 Monkshoptegoed. Dat is mooi meegenomen, niet?

 

Monkblog.

Gijs en Timo op Theory’s van La Sportiva
Gijs en Timo op Theory’s van La Sportiva
by

De La Sportiva Theory is een pro klimschoen om binnen op te boulderen. In deze blog lees je wat hoofdbouwer Gijs (Amsterdam) en locatiemanager Timo (Rotterdam) van deze technische schoen vinden.

Get Stōkt op de trainingswand
Get Stōkt op de trainingswand
by

Stōkt, een boulderapp die extra klimvibe geeft aan de trainingswand. Het maakt het trainen op de strandwand socialer, uitdagender en toegankelijk. In deze blog lees je alles over de nieuwe app.

Supersnel fit na een tijd zonder Monk
Supersnel fit na een tijd zonder Monk
by Tim Speijer

In deze blog vertelt fysiotherapeut Tim wat je moet doen om blessurevrij te kunnen projecten nadat je een tijdje niet geboulderd hebt.