Eerste Medewerker Club Monk Amsterdam

Vacature Eerste Medewerker Club Monk (Amsterdam-Oost)

Eerste-medewerker-Amsterdam-oost

Online sinds: 10-09-2020
Status:
 ingevuld


  • bedrijf: Monk Bouldergym
  • locatie: Club Monk
  • uren per week: 24 – 32
  • leeftijd: 21 jaar of ouder

Vragen of reageren?

Contactpersoon:
Kirsten Leigh Thompson

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe eerste medewerker voor Club Monk. Minimaal 24 uur per week (meer mag ook), vrouw of man. Ben jij 21 jaar of ouder en op zoek naar een leuke, nieuwe baan? Lees dan snel verder!

De baan.

Als eerste medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in Monk. De eerste medewerker is de rechterhand van de locatiemanager en vormt samen met haar en de andere teamhoofden, het leidinggevende team in de club. Samen zorgen jullie ervoor dat onze gasten zich op en top welkom voelen en alles op rolletjes loopt. Goed gastheerschap is waar het om draait!

Je geeft leiding, draait zelf diensten en bent het aanspreekpunt voor onze gasten in de club. Je bent flexibel in je werktijden, want waar nodig moet je snel bij kunnen springen. Je zorgt ervoor dat de hal er altijd piekfijn uitziet en bent verantwoordelijk voor de inkoop en voorraad.

Je bent niet alleen in Monk om te werken, maar vooral ook omdat je het een toffe en fijne plek vindt.

Wat helpt.

  • Je hebt altijd goede zin en bent dol op boulderen (en Monk)
  • Je hebt minimaal 1 jaar boulder ervaring (het liefst ook buiten)
  • Je vindt het leuk om problemen op te lossen
  • Je hebt horeca-ervaring en/of ervaring met leidinggeven
  • Je spreekt Nederlands
  • Je bent flexibel (in je werktijden)

Kom je bij Monk werken?

Stuur een e-mail met een korte motivatie + je CV, foto en alles wat je verder kwijt wil naar Kirsten (locatiemanager Monk Amsterdam). Een reactie volgt snel. Nog vragen over de baan? Ook die mag je mailen. Of bel anders even, net zo makkelijk.

We hopen snel van je te horen!

Deel en verdien € 50!

Ken jij iemand die geknipt is voor deze baan? Deel deze vacature! De gouden tipgever krijgt van ons € 50 Monkshoptegoed. Dat is mooi meegenomen, niet?

 

Monkblog.

Gijs en Timo klimmen op Theory’s van La Sportiva
Gijs en Timo klimmen op Theory’s van La Sportiva
by

De La Sportiva Theory is een pro klimschoen om binnen op te boulderen. In deze blog lees je wat hoofdbouwer Gijs (Amsterdam) en locatiemanager Timo (Rotterdam) van deze technische schoen vinden.

Get Stōkt op de strandwand
Get Stōkt op de strandwand
by

Stōkt, een boulderapp die extra klimvibe geeft aan de trainingswand. Het maakt het trainen op de strandwand socialer, uitdagender en toegankelijk. In deze blog lees je alles over de nieuwe app.

Supersnel fit na een tijd zonder Monk
Supersnel fit na een tijd zonder Monk
by Tim Speijer

In deze blog vertelt fysiotherapeut Tim wat je moet doen om blessurevrij te kunnen projecten nadat je een tijdje niet geboulderd hebt.