Administratief medewerker

Vacature Administratief Medewerker

Online sinds: 10-02-2023
Status: Open


 • bedrijf: Monk
 • locatie: Eindhoven
 • uren per week: 8 tot 16
 • werk/denkniveau: HBO

Vragen of reageren?

Contactpersoon:
Emma Notenboom (personeelszaken)

Monk is op zoek naar administratieve hulpkracht. Zoek jij een (bij)baan voor ongeveer 8-16 uur per week? Je krijgt je eigen project binnen een dynamisch bedrijf, met eigen verantwoordelijkheden en kansen om door te groeien en te leren.  

Als administratieve hulpkracht werk je op de afdeling Personeel en Administratie. Je beantwoordt vragen van leden, verwerkt lidmaatschappen en boekt facturen in onze administratie. Monk stapt binnenkort over op een nieuw ledensysteem en jij gaat dat mee helpen fixen. Samen met Hoofd Personeel en Administratie zorg je ervoor dat het systeem werkt en ben je de contactpersoon voor vragen. Een heel nieuw project wat jij je eigen mag maken. Samengevat: een hoop belangrijke dingen fixen die niet fout mogen gaan. Geen zorgen, je hoeft dit nog niet allemaal al te kunnen, als je maar zin hebt om het te leren.

Handigheid met computers is een vereiste. Je denkt mee om bestaande processen te verbeteren en zorgt ervoor dat je alles hebt om je werk goed uit te voeren. We zoeken iemand die nauwkeurig kan werken, goed met mensen kan opschieten en het overzicht bewaart.

Je wordt onderdeel van een hecht team, waarbij je naast elkaar, ook je collega’s van andere afdelingen helpt. We zijn een platte organisatie en we schakelen snel. Je komt te werken op ons gezellige kantoor in Eindhoven waar de hele dag van alles gaande is en iedereen in en uit loopt. Daarom samenwerken en goed communiceren is key om de afdeling goed te laten functioneren, maar we vinden het erg fijn als je lekker zelfstandig aan de slag gaat.  Je krijgt te maken met alle facetten van een groeiend, dynamisch bedrijf en je krijgt de mogelijkheid om in deze groei mee te gaan. 

Monk

Monk opende de eerste Nederlandse bouldergym in 2008. Ondertussen zitten we in Eindhoven, Rotterdam en twee keer in Amsterdam. In maart 2023 opent Monk in Hilversum en later dit jaar openen we ook nog een hal in Hasselt. Flink aan de bak dus!

Wat we zoeken

 • HBO werk- en denkniveau
 • Werkervaring in soortgelijke functie is fijn, maar geen vereiste. Met een goede instelling kom je er ook.

Kun jij je niet volledig vinden in de functieomschrijving, maar wordt je wel enthousiast van de job? We staan open voor alles. Stuur gerust een mailtje. 

Wat we bieden

 • Een contract voor ongeveer 8-16 uur in de week
 • Een marktconform salaris 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan: korting op je zorgverzekering en een opleidingsbudget
 • Een baan met veel kansen en doorgroeimogelijkheden 
 • Gratis boulderen bij alle hallen van Monk
 • Gratis meedoen aan alle trainingen
 • Werken in een team wat bestaat uit fanatiekelingen en liefhebbers

Kom je bij Monk werken?

Stuur een e-mail met een korte motivatie + CV, en alles wat je verder kwijt wil naar Emma (personeelszaken). Nog vragen over de baan? Ook die mag je mailen. 

We hopen snel van je te horen!

Vragen of reageren?

Contactpersoon:

Emma Notenboom

– personeel@monk.nl

Deel en verdien € 25!

Ken jij iemand die geknipt is voor deze baan? Deel deze vacature! De gouden tipgever krijgt van ons € 25 Monkshoptegoed. Dat is mooi meegenomen, niet?

Voorwaarden:

Degene die jij tipt, moet zelf benoemen bij het solliciteren dat jij op de vacature hebt gewezen. Als de proeftijd voorbij is, kan hij/zij/die contact opnemen met Personeelszaken van Monk.

 

[/spb_row]

Monkblog.

Trainingsmatten van oude klimschoenen
Trainingsmatten van oude klimschoenen
by

In Rotterdam liggen trainingsmatten op de vloer, gemaakt van oude klimschoenen. Kijk je goed, dan zie je nog sporen van je oude paar. Dit is het resultaat van een project met Clean Climber en diverse andere partners, om te onderzoeken of we duurzamer om kunnen gaan met klmschoenen.

Welk hangbord schroef jij boven de deur?
Welk hangbord schroef jij boven de deur?
by

Er zijn verschillende hangborden te vinden in onze trainingshoek en in de Monkshop. Maar welk model is nu de beste keuze om thuis aan de muur te hangen. Trainers Annemieke en Pieter vertellen je wat de voordelen zijn van de verschillende hangborden die we hebben.

Trainen voor buiten boulderen
Trainen voor buiten boulderen
by

Ondanks dat boulderen een buitensport is, klimmen de meeste van ons binnen op plastic. Als beginnend klimmer hoor je na verloop van tijd  over ‘Bleau’ en als je er klaar voor bent, ga jij ook boulderen op echte steen.