Stage HR Management

Stage HR Management

monk-eindhoven-gebouw-2019

Online sinds: 25-05-2021
Status: open


  • bedrijf: Monk
  • locatie: Eindhoven
  • uren per week: n.t.b.
  • Opleiding: HBO

Vragen of reageren?

Contactpersoon:
Emma Notenboom

Voor de afdeling BEHEER zijn we op zoek naar een stagiair Human Resource Management. Ben jij op zoek naar een vette stageplek en ben je minimaal zes maanden beschikbaar? Check de vacature!  #werkenbijmonk 

De stage 

Monk begon in 2008 de eerste Nederlandse bouldergym en is vandaag de dag thuis van duizenden boulderaars in Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam-Noord en Amsterdam-Oost. Inmiddels zijn er totaal ruim 130 crewleden. Dit geeft de nodige administratie en daar houdt de afdeling BEHEER zich mee bezig.

Tijdens jouw stageplek draai je mee binnen deze afdeling. Je kunt praktijkervaring opdoen met processen als; salaris afhandelingen, personeelsadministratie, arbeidscontracten, contact en informatievoorzieningen naar crew, wet- en regelgeving rondom personeelszaken en ziekteverzuim.

Daarnaast is er ruimte om met een eigen (afstudeer)project aan de slag te gaan. We bespreken samen de juiste insteek zodat het past bij jouw opleiding en bij Monk.

Jij

  • Je bent HBO student HR Management of personeelsmanagement of een vergelijkbare opleiding
  • Je woont in omgeving Eindhoven
  • Je wilt graag meewerken op de afdeling. Er is daarnaast ook ruimte voor een (afstudeer)onderzoek
  • Je bent minimaal zes maanden beschikbaar
  • Je vind Monk en boulderen vet! Zolang je bij ons stage loopt mag je namelijk gratis boulderen

Kom je bij Monk werken?

Stuur een e-mail met sollicitatie, cv, foto en alles wat je verder kwijt wil naar Emma (personeelszaken). Een reactie volgt snel. De startdatum van de stage bepalen we samen.  Nog vragen? Ook die mag je mailen. 

We hopen snel van je te horen!

Deel en verdien € 25!

Ken jij iemand die geknipt is voor deze baan? Deel deze vacature! De gouden tipgever krijgt van ons € 25 Monkshoptegoed. Dat is mooi meegenomen, niet?

 

Monkblog.

Blessurevrij boulderen
Blessurevrij boulderen
by

Het is zover, we mogen weer klimmen. Hoe voorkom je blessures nu je weer gaat boulderen? Elko geeft je een aantal tips, zodat jij goed van start kan.

Vette klimvideo’s (deel II)
Vette klimvideo’s (deel II)
by

Die lockdown duurt maar voort en onze eerdere videoblog heb je vast allang uitgespeeld. We weten hoe vervelend het is om niet te kunnen klimmen, dus hier zijn nieuwe kijktips.

Haak X Club: scherpe collab
Haak X Club: scherpe collab
by

Vleeshaak begon als barpraat, maar was te zien op het NK Boulder 2019. De shirts met de gemangelde handen ken je wel. Nu is er een collab: Club X Haak. In deze blog lees je waarom Vleeshaak zo dicht bij ons staat en wat dit merk zo vet…