Personal bouldertraining in Rotterdam

Personal bouldertraining in Rotterdam

Net zo goed of beter worden dan je klimmaatjes? Heb je een vastloper? Beter leren boulderen gaat niet vanzelf! Kies voor personal bouldertraining en schakel de hulp in van een van onze ervaren trainers. Wij hebben in Monk Rotterdam voor elk niveau en boulderprobleem een specialist in huis.

Alles in overleg met jou, op de door jouw gewenste tijd. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Die kosten kun je overigens delen; er mogen tot wel 5 personen aan een training meedoen.

Zelfstandig trainen is natuurlijk prima. Maar advies en begeleiding op maat is iets wat we je echt kunnen aanbevelen. Het verkleint de kans op blessures en is 100% resultaatgericht. Wij zetten alleen opgeleide trainers in. Eén of twee lessen kunnen al het verschil maken. Kun je daarna zelf weer een tijd vooruit, op de manier die het beste bij jouw lichaam, niveau en mogelijkheden past!

Personal training: dé weg naar een hoger boulderniveau!

  • maximaal 5 deelnemers per training
  • je krijgt les van een goed opgeleide trainer
  • boeken mogelijk binnen alle openingsuren
  • 1, 1,5 of 2 uur lestijd per training naar keuze
  • kosten per trainer € 50/uur, niet-leden betalen € 60/uur
  • kosten zijn exclusief toegang

Belangstelling? Geef je snel op!
Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op. Geef aan wat je verwacht van de training of wat je trainingsvraag is. Eventuele overige deelnemers hoeven niet apart hun aanvraag te doen. Wel even na(a)m(en) en gegevens vermelden. We zien je aanmelding graag tegemoet!

Personal bouldertraining Monk Rotterdam

Aanmeldformulier personal training

    Lees onze privacyverklaring om te zien hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan. Ben je jonger dan 16 jaar? Zorg dan dat je toestemming hebt van je ouders.