Trainingen

Lessen en trainingen in Rotterdam

Jeugdlessen

Boulderen is mogelijk vanaf 6 jaar. Voor de jeugd die graag klimt en beter wil worden bieden we in Monk Rotterdam jeugdtraining aan voor verschillende groepen.

Introductieles

Heb je nog nooit geklommen of geboulderd maar zou je het graag een keertje proberen? Bij Monk Rotterdam bieden we een gratis introductieles aan om je op weg te helpen. Reserveren is niet nodig.

Mocht je jezelf afvragen wat boulderen precies inhoud, bekijk dan ook eens onze ‘wat is boulderen‘ pagina.

Personal Training

Het is bij ons ook mogelijk om personal training lessen te volgen. Wij hebben voor elk niveau en boulderprobleem een specialist in huis. Alles in overleg met jou, op de door jouw gewenste tijd. Kost wat, maar dan heb je ook wat!

Workout groepsles

Eén uur per week samen knalhard trainen! Je boulderniveau is niet van belang en de workouts zijn algemeen van aard. Wordt binnen no time beter en sterker!

Training at home

Trainen in Monk Rotterdam is natuurlijk het beste voor je kracht en techniek maar er zijn voldoende tools om ook thuis je kracht op peil te houden.

Zo loont het bijvoorbeeld om je vingers sterker te maken door te trainen op hangboards. Of kweek een megabiceps met je eigen campusbord. Belangrijk is wel om dit verantwoord te doen!

In de Monkshop vind je een hoop trainingsmaterialen en trainingsboeken die je hierbij kunnen helpen.

monk-bouldergym-rotterdam-overview-10

Bij Monk hebben we op alle locaties een shop waar ons personeel voor je klaar staat bij het uitzoeken van je eerste materialen. Daarnaast hebben we een webshop waar je alles makkelijk en snel kunt bestellen.

Wist je trouwens dat als lid van Monk je 10% ledenkorting krijgt op al hun aankopen, zowel online als in-store? Kijk op onze pagina over ledenkorting hoe je deze korting kunt claimen. Ben je benieuwd waarom je lid zou moeten worden van Monk en hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk dan onze pagina over het Monk lidmaatschap.