Fysiotherapie inloop sportspreekuur

Met regelmaat is er op dinsdagdagavonden een inloop sportspreekuur met fysiotherapeute Sanne Maas van Medicort, waar je terecht kunt voor vragen, behandeling van blessures, sportmedisch onderzoek én trainingsadvies. Zonder afspraak!

Data 2018

dinsdag 08 mei
dinsdag 22 mei
dinsdag 05 juni
dinsdag 19 juni
dinsdag 03 juli

In de zomervakantie zijn er geen spreekuren. We starten weer op 4 september.

Inloop sportspreekuur Rotterdam

  • fysiotherapeute: Sanne Maas
  • op dinsdagen van 19:00 – 20:00 uur
  • vrije inloop, vooraf  aanmelden bij de bar
  • consult/screening is gratis, evt. behandeling is niet gratis
  • behandeling van blessures, sportmedisch onderzoek
  • trainingsadvies

 

Over Medicort

Medicort is een centrum voor sportmedische zorg en orthopedische revalidatie en biedt state-of-the-art faciliteiten en wetenschappelijke kennis om mensen hun eigen topniveau te laten bereiken. Altijd op zoek naar de nieuwste technieken en behandelmethoden. Medicort versterkt zijn kennis door deze te delen en heeft landelijk gezien een hoog niveau. Medicort werkt samen met andere top-instituten en specialisten. Sinds 2011 is Medicort gecertificeerd als Topsport Medisch Samenwerkingsverband (TMS). De NKBV werkt samen met Medicort voor de medische verzorging van het Nederlands Team sportklimmen.

Zorgverzekering
Iedereen in Nederland heeft (verplicht) een basispakket zorgverzekering. Fysiotherapie wordt voor het merendeel vergoed vanuit aanvullende verzekeringen. Slechts een deel van de vergoeding vindt plaats vanuit de basisverzekering. Medicort adviseert je om altijd je zorgverzekeraar te raadplegen en te informeren naar de vergoeding vanuit je eigen polis.